bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Vay Be Krolu Çarda Defans Fazla Olduğu İçin Delici Çok Yenirmiş hehehehe :m08::m08::m08: Demekki Sen Daha delici olayını Çözememiş sin ne deyim ki :l03:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ezbere oynama da, bir dene bakalım defans arttıkça delici "vuruş" nasıl artıyor; yemin ediyorum çocuk gibisin.

Defans 5k olunca her vuruş delici olmuyor, delici geldiğinde atılan damage artıyor. ;)

Son düzenleme:

Ezbere oynama da, bir dene bakalım defans arttıkça delici "vuruş" nasıl artıyor; yemin ediyorum çocuk gibisin.

Defans 5k olunca her vuruş delici olmuyor, delici geldiğinde atılan damage artıyor. ;)
Eyi Eyi Devam Bu Mantıkla Oynamaya :m08: Nasıl Olsa Delici Vurmanın Damageside Çokluğuda size Göre Defansa Göre Delicinin yüzdesi değil :m08: Hadi Size İyi Oyunlar Ne kadar defans o kadar delici nasıl olsa :m08:

Çocuk Gibiyim Ben O yüzden Klavye Bozulmuş gibi (DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) Yapıyorum :m08:Biz Ezbere Oynuyoruz tabi :m08:Demekki Adam Şamanla Vs Atarken kro veya turko yerine 1 levellik keşiş taksa ona savunma dizse neredeyse hiç delici yemişek öyle ya sizin mantık bu :m08: güzel mantık helal size :m08:

Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyecem ama sana öğretmek istesek onu da anlamıyorsun. Delici artar derken burada demek istediğim delicinin vurduğu hasar artar. Uzatarak yazmadım çünkü sağır sultan bile biliyor. Ama sen bilmiyorsun o ayrı. Bir daha bilmediğin işlere yada olaylara yorum yazıp rezil olma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri