Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Demekki Defansın 5k olsa her vuruş delici olucak :m08: güzel mantık :m08::m08::m08:Öncelikle krolu çarla çok kolay yatarsın. Savunma artınca delici de artacak. İkinci olarak savunma yaparsın ve hala çok vuruyor dersen video atarsın izleriz. Olur mu ?
Vay Be Krolu Çarda Defans Fazla Olduğu İçin Delici Çok Yenirmiş hehehehe :m08::m08::m08: Demekki Sen Daha delici olayını Çözememiş sin ne deyim ki :l03:
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEzbere oynama da, bir dene bakalım defans arttıkça delici "vuruş" nasıl artıyor; yemin ediyorum çocuk gibisin.
Defans 5k olunca her vuruş delici olmuyor, delici geldiğinde atılan damage artıyor.

Son düzenleme:
Eyi Eyi Devam Bu Mantıkla Oynamaya :m08: Nasıl Olsa Delici Vurmanın Damageside Çokluğuda size Göre Defansa Göre Delicinin yüzdesi değil :m08: Hadi Size İyi Oyunlar Ne kadar defans o kadar delici nasıl olsa :m08:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezbere oynama da, bir dene bakalım defans arttıkça delici "vuruş" nasıl artıyor; yemin ediyorum çocuk gibisin.
Defans 5k olunca her vuruş delici olmuyor, delici geldiğinde atılan damage artıyor.![]()
Çocuk Gibiyim Ben O yüzden Klavye Bozulmuş gibi (DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) Yapıyorum :m08:Biz Ezbere Oynuyoruz tabi :m08DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ezbere oynama da, bir dene bakalım defans arttıkça delici "vuruş" nasıl artıyor; yemin ediyorum çocuk gibisin.
Defans 5k olunca her vuruş delici olmuyor, delici geldiğinde atılan damage artıyor.![]()
emekki Adam Şamanla Vs Atarken kro veya turko yerine 1 levellik keşiş taksa ona savunma dizse neredeyse hiç delici yemişek öyle ya sizin mantık bu :m08: güzel mantık helal size :m08:Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyecem ama sana öğretmek istesek onu da anlamıyorsun. Delici artar derken burada demek istediğim delicinin vurduğu hasar artar. Uzatarak yazmadım çünkü sağır sultan bile biliyor. Ama sen bilmiyorsun o ayrı. Bir daha bilmediğin işlere yada olaylara yorum yazıp rezil olma.