Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Şamanlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykut852
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Boş konu açmanızdan samanları muaf ediceksınız daha ne kadar düşsün hocam bir saman olarak 100 a4takla 50 svnmaya 2 k atıyorum düz daha ne istiyorsunuz

Arkadaşım adam parayı basıp kro almışsa zaten atamazsın hiç bir karakter atamaz.80 level krolu ölümsüz charlar var neyden bahsediyorsun.Ama normal itemlere gerçekten fazla vurursun.Bunu sende iyi biliyorsun işte neyin derdi bu.2k atıyormuş tabii tabii diğerleri neden 4-5 k atıyor o zaman seri seri ?

Arkadaşım adam parayı basıp kro almışsa zaten atamazsın hiç bir karakter atamaz.80 level krolu ölümsüz charlar var neyden bahsediyorsun.Ama normal itemlere gerçekten fazla vurursun.Bunu sende iyi biliyorsun işte neyin derdi bu.2k atıyormuş tabii tabii diğerleri neden 4-5 k atıyor o zaman seri seri ?
Ammada Boş Konusuyosun varya :m08: savunması 0 veya 0 a yakın olanlar tabiki yiyecek düz 5k yemezse hata vardır :ka19:

Ammada Boş Konusuyosun varya :m08: savunması 0 veya 0 a yakın olanlar tabiki yiyecek düz 5k yemezse hata vardır :ka19:

Oha adamlar utanmasa az vuruyoruz diye ağlayacaklar yemin ediyorum nasıl bir kafadır bu ne içiriyorlar size gerçekten merak ediyorum.İyi kafa yapmış olmalı içirdikleri şey :D

Tabii sizlerde haklısınız yeteneksiz oyuncusunuz diye başka şey oynayamıyorsunuz tek zevkimiz şaman diyorsunuz haklısınız tamam sustum :D

zaten yeteri kadar düştü şamanın düz vuruşları.kim bilir savunman 10-15 tir buralarda gelip konuşuyosundur.Önce çözmeci suraların çözme skilindeki bug ve okçularla ilgilenilsin.

Yuh şimdide çözmecilere mi sardınız ne adamsınız ya.Adamlar sabaha kadar kesemez normal itemli birini ne derdiniz var çözmeciyle:D Adamlara bak hem düz 4-5 k atıyorlar hem gelip şikayetçi oluyorlar ahahah tam komedisiniz ya.

Tamam şamanlar çok ezik güçlenmesi düz 15k atsın,skille 20k vursun okey ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri