Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
şamanları bitirdiler rahat uyurlar artık.kardeşim anlamıyorum bukdar uraşmayın bari silin karekteri gitsin.nasıl bi yönetim tarzı bu anlamış degilim
Böyle bir şey yazmışsında şamanlara herhangi bir müdahale yapılmadı şamanlar eskiden nasılsa aynı şekilde devam ediyor. Bir şey bilmiyorsun ve hala konuşuyorsun Türkay ile bizzat görüştüğümüzde'de herhangi bir düzenleme olmadığını ve olup olmayacağı belli değil dedi. Senin dünyadan haberin yok şaman oynuyorsun şamanından haberin yok ama buraya gelmiş ninjalara laf atıyorsun bu ninjalar bana 3-4k(maksimum) vururken sana nasıl çok vuruyor anlamış değilim.
Her charı sağlam olmayan buraya konu açarsa işimiz var, o zaman biride çıkıp savaşçı bana çok vuruyor zihinsele hayır diye bağırsın olacak şey mi bu?
Savunmanı düzgün yap öyle baştan salma 40 ok 20 ninja yapimde adamlar bana vuramasın diye bişey söz konusu değil zaten havadan 20 ok geliyor daha ne istiyorsunuz böyle boş boş konular açıp sayfalarca tartışıyorsunuz sonunda Ateş Anka'sıda kalkacak Ely#4'de ki gibi olacak o zaman görücem ben sizi.
Savunma Yap Diyene Bak Hele Sen :m08: şamandan 3k delici yedim diye ağlayan çocuk bana savunma yap diyor :m08: 50 şaman karakterin varmış eee sadece karakter yetiyormuymuş öyle ?Böyle bir şey yazmışsında şamanlara herhangi bir müdahale yapılmadı şamanlar eskiden nasılsa aynı şekilde devam ediyor. Bir şey bilmiyorsun ve hala konuşuyorsun Türkay ile bizzat görüştüğümüzde'de herhangi bir düzenleme olmadığını ve olup olmayacağı belli değil dedi. Senin dünyadan haberin yok şaman oynuyorsun şamanından haberin yok ama buraya gelmiş ninjalara laf atıyorsun bu ninjalar bana 3-4k(maksimum) vururken sana nasıl çok vuruyor anlamış değilim.
Her charı sağlam olmayan buraya konu açarsa işimiz var, o zaman biride çıkıp savaşçı bana çok vuruyor zihinsele hayır diye bağırsın olacak şey mi bu?
Savunmanı düzgün yap öyle baştan salma 40 ok 20 ninja yapimde adamlar bana vuramasın diye bişey söz konusu değil zaten havadan 20 ok geliyor daha ne istiyorsunuz böyle boş boş konular açıp sayfalarca tartışıyorsunuz sonunda Ateş Anka'sıda kalkacak Ely#4'de ki gibi olacak o zaman görücem ben sizi.
Aynı şekilde 50 karakterle git bakalım her hangi bir okçunun yanına bakalım tek yiyomusun yoksa teke yakınmı neyse sen ötmene devam ed güzelim :l03:
Hadi Saa eyi formlar :l04:
Savunma Yap Diyene Bak Hele Sen :m08: şamandan 3k delici yedim diye ağlayan çocuk bana savunma yap diyor :m08: 50 şaman karakterin varmış eee sadece karakter yetiyormuymuş öyle ?
Aynı şekilde 50 karakterle git bakalım her hangi bir okçunun yanına bakalım tek yiyomusun yoksa teke yakınmı neyse sen ötmene devam ed güzelim :l03:
Hadi Saa eyi formlar :l04:
Şamana çan savunması yarıyor mu bi dene bakalım
Delici ile vuruyor onu sen benim 50 savunmama laf edeceğine benim şamanımdan yediğin 5k deliciye cevap ver
Bana savunma diyorsunda sende şaman savunması var mı, yok
Okcuya ve şamana savunma yap hee bu arada savasçı savunması yap düz 9k yiyorsun vslik takıyor diyorsun 
bak nasılda bildim ne diyeceğini :l03: alttaki konuda yazdığım şeye bak çan savunması işe yaramıyor diyeceksin demiştim ki doğal olarak söyledinde ama nedense hep sen atıyon en kral damageyi hep sen yapıyorsun en kral savunmayı biz bişey yapamıyoruz bize gelince savunma yapamıyosun savunman az karşıdakinin atağı yarısı çok kendisine gelince 50 karaktere nasıl 3K delici atar :l03: sana daha ne deyim ki kendine gelince böyle başkasına gelince öyle niye çan savunması iş görmüyor demiyorsunda 50 karaktere 3 K delici yiyom diğe sızlanıyon he :l04: madem o kadar haşır neşir sin @Shorty; le sağa sola sözde bize laf sokmak için boş boş konuşana kadar git @Shorty; e söyle ve forumda şamanla alakalı birşey olduğunda kendini ortaya atmak yerine gerçek sorun neyse onu yazsana neyse sana laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan zor neyse bak keyfine :l03:Şamana çan savunması yarıyor mu bi dene bakalımDelici ile vuruyor onu sen benim 50 savunmama laf edeceğine benim şamanımdan yediğin 5k deliciye cevap ver
Bana savunma diyorsunda sende şaman savunması var mı, yok
Okcuya ve şamana savunma yap hee bu arada savasçı savunması yap düz 9k yiyorsun vslik takıyor diyorsun
![]()
İyi Forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)