Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Anka olmuş 250T alan kral oluyo bi ilgilenin şunlarla bu nedir ya.Tek krite bakıyor adamlar deli gibi seri damage atıorlar !!!
Lan Hani Nette bir sürü videosu vardı :m08: niye gerek yokmuş videoya , birşey söylüyorsan arkasında dur git bul o videoyu bana !
sağlam çara yetmiyomuş :m08: kendi ağzınla diyorsun canım benim adı üstünde sağlam adam, adamda varsa +70 delici sizin tabir ettiğiniz firesiz yarısı varsa okçulardaki gibi birazda atağı varsa neden vuramasın ki ?
ne demişsin , 25 savunma Sağlam çarlara yetmiyor hmm hatırlayıyım sana o zaman bilader senin bana söylediğin lafı sen bana ne dedin ? 60 ok 25 karakter yetmez daha çok yapıcaksın filan demiştin demi ? e peki şimdi gelmiş bana bunu nasıl diyebiliyorsun :l03:
Ayrıca şamanlar ile okçuların skill vuruşları arasında damage farkı olarak gram fark yok örnek orjinal türk serverında olduğu gibi ki oyunda böyle birşey olsaydı oyun oynanmaz olurdu herkez en çok skill vuruş yapan karaktere geçerdi buda adaletsizlik olurdu bunu bi geç,
Sonra Ne demişsin :l03: bakma gülüyom ama çok komik cevaplar yazmışsın bi dediğin birini tutmamış insan 2 kez okur öyle yazardı be
:m08:
Neyse devam edek biz :l03:
ne demişsin çoğu kişide ok olmadığı için herkez okçu oldu demişsin bunada bi :m08: birader betalar gelmeden önce hani serverda okçu pek nadirdi ya yani nadir olduğu için kimse pek ok savunması yapmıyordu bunu sende demişsin e peki o zaman niye bu millet savunma azlığı olduğu halde oynamıyordu he ? :l03:
Son cümlendede ne demişsin dur bakıyım (Düz vuruşta 30 şamanla az yersin çünkü skil değil düz vuruş.)
hmm hani 25 savunma yetmiyodu sadece 5 savunmamı yetiriyor :l03:
Son Olarak bu söylediğin savunmalar hakkında birşey daha söyleyim kendi ağzınla demişsin 30 şaman yetiyor diye az yersin demişsin bende doğal olarak soruyorum sadece 30 şaman, şamana karşı yetiyorsa 30 ninja neden okçu ninjaya yetmiyor ?
Eskilerdende biraz bahsedeyim biladerim, eskiden nasıldı silah ve turko efsunları , örnek veriyim şamanın b turkosu ile sura veya savaşcının veya ninjanın turkosundan daha az büyü savunması vardı , silah olayındada aynıydı yanlış hatrlamıyorsam aralarında +10 yarı farkı vardı şamanlar ile diğer karakterlerin,
Yani anlıcan o zamanda şamana üvey evlat muamelesi yapıyorlardı şimdilerdede bu tekrar böyle olmaya başladı, düzenlemeler vs..
Neyse Şu verdiğin cevapları bir karşılaştır senden ricam ondan sonra gelir burda ahkamını kesersin ,
bunları duy @Shorty; yeter artık şamanı bitirdiniz okçuları kral yaptınız , oyunu ya eskisi gibi yapın yada tüm karakterleri eşitleyin..
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @admin;
Sen bu yazdıklarımı nerenle okudun ? Okçuların skilleri ile şamanların skilleri asla eş değil ve olamaz Şamanlar az vurur oyunun altyapısı bu. Şamanların avantajı kritik vurmaları. Kritik vurarak dengeliyorlar. Ama 100 büyüye skil atarsan istersen x10 olsun gene rakibinin canını alamayacaksın. Şamanlarda problem yok oyunda büyü savunması çok fazla. Dediklerim birbirini tutar ancak senin beyin olduğu iddia ettiğin et parçası anlamamış. 30 ŞAMAN SAVUNMASI ÖRNEK VERDİM. 30 ŞAMAN SAVUNMASI ŞAMANLARIN DÜZ VURUŞLARINI DURDURMAYA YETİYOR. ANCAK 30 NİNJA YAPARSAN YADA 30 SAVAŞÇI YAPARSAN SKİL DURDURAMAZSIN. ANCAK DÜZ VURUŞ DURDURABİLİRSİN. Bu cümleyi idrak et. Eskiden 95lik yayda yarı insan yoktu şimdi 35 yarı insan var. Bunu da yaz bir kenara. +35 yarı insan demek senin 25 ninja savunmanın artık yetmemesi demek. Şamanların çanlarında yada okçuların yaylarında senin dediğin kadar büyük problem yok. Güncellemeden sonra dahada yerine oturacaktır. Asıl şikayet edilmesi gereken savunmaların azlığı değil savunmaların fazlalığı.
Lan Varsa Eş Değil Eş Değil deyip duruyon merak ediyorum hayatında bu serverdan başka serverda oynadınmı ? Bu Serverın Herşeyi Kendine Göre Ayarlanmış Saçma Sapan konuşup kendini küçük düşürme bari, neymiş şamanların avantajı kritikmiş, lan varya atılırda bu kadar atılmaz la olum sen lonca savaşında kutsamasız bir karakter görüyomusun veya lonca savaşında herhangi bir çözme skili yediğinde kapandıkdan sonra neyin avantajı bu la he ? daha hala gelmişin takmışın 100 büyüye lan veled yeter lan büyü büyü büyü ne büyüsünden bahsediyon sen kaç kişide 100 büyü savunma varmış kaç kişi artık 100 büyü giyiyormuş sölesene bana en fazla giydiği bi kro bide başlık kostum zaten karakterli toplasan 85 büyü yapıyo ve aynı adamlar betalardan öncede vardı betalardan öncede o adamlara en kötü yelpaze ile bile 4-5k damage rahat atılıyordu tabi sen nerden bilecen bunu , 100 büyü büyü diye gelip burda aciz aciz tekrar yapma ne olduysa betalardan sonra oldu sana açık ve net diyorum betalardan sonra şaman skill atamaz oldu ne dersen de ama tam tersi düz vuruşunda artış oldu tabi sonradan bunu by @Shorty; kesmiş oldu eee geriye ne kaldı bomboş bi şaman !Sen bu yazdıklarımı nerenle okudun ? Okçuların skilleri ile şamanların skilleri asla eş değil ve olamaz Şamanlar az vurur oyunun altyapısı bu. Şamanların avantajı kritik vurmaları. Kritik vurarak dengeliyorlar. Ama 100 büyüye skil atarsan istersen x10 olsun gene rakibinin canını alamayacaksın. Şamanlarda problem yok oyunda büyü savunması çok fazla. Dediklerim birbirini tutar ancak senin beyin olduğu iddia ettiğin et parçası anlamamış. 30 ŞAMAN SAVUNMASI ÖRNEK VERDİM. 30 ŞAMAN SAVUNMASI ŞAMANLARIN DÜZ VURUŞLARINI DURDURMAYA YETİYOR. ANCAK 30 NİNJA YAPARSAN YADA 30 SAVAŞÇI YAPARSAN SKİL DURDURAMAZSIN. ANCAK DÜZ VURUŞ DURDURABİLİRSİN. Bu cümleyi idrak et. Eskiden 95lik yayda yarı insan yoktu şimdi 35 yarı insan var. Bunu da yaz bir kenara. +35 yarı insan demek senin 25 ninja savunmanın artık yetmemesi demek. Şamanların çanlarında yada okçuların yaylarında senin dediğin kadar büyük problem yok. Güncellemeden sonra dahada yerine oturacaktır. Asıl şikayet edilmesi gereken savunmaların azlığı değil savunmaların fazlalığı.
Daha hala gelip yüzsüz yüzsüz gelip konuşuyosun neymiş efendim 30 savunma şamana yeterken savaşcıya yetmiyomuş durduramazmışız lan olum senin kafanmı güzel yoksa saçmalama rekorumu kırmaya çalışıyorsun ? ne demek şamana yetiyoda diğer karakterlere yetmiyor hangi kitapda yazar böle adalet lan !
lan varya işiniz güçünüz kendinizi kurtarmak ! savunma fazlalığıymış artık onlarıda düşürüp okçuları iyice azdırın oynayın öyle eline yay alan +19 beceri efsun atan 2 atak dizen okçular gelene geçene tek atsın sizin amacınız bu ! sizinle tartışmaya bile girilmez sizin gibi kendini bilmezlerdende bu beklenirdi zaten anca kendinizi düşünün !!!
@erdemaa; @DN Angel; @Shorty; @dragonmetin2; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
40-50 savunma atılmaz kardeş okdar delici traş yapma burda.atılsa bile osr bakim kaç atakla atılıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)