Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Vaaay büyük iş becermişsin türkte şaman oynadın ve profesör oldun :m08: ayrıca karşındakinin 1-2 aylık şaman olduğunu veya 1-2 ay oynadığını nerenle tespit ediyosan merak ettimTürkte 2 sene şaman oynamışlığım var. Dün bir bugün iki 1 ay şaman oynadın diye şaman profesörü kesildin. Sen sor ben söyleyeyim böyle konu uzar. Yoruma bakabilirsin kıvırdığım falan yok. Kıvırdığım kısmı göster bende sana haklısın diyeyim. Önce anlama eksikliği çekiyorsun sonra bize kıvırma diyorsun. Düz vuran şamanların çoğu iyileştirmeciydi dedin, emin misin sen bu svden olduğuna ? İnternetten bakabilirsin full zeka dizip yüksek saldırının kaç verdiğine. Şaka gibi skil ve genelde en son p açılan skil. Hava kılıcı yada büyülü keskinliğin yanında hiçbir şey. Şaman zaten skilleri ön planda olan bi karakter değil. Boş çara vurarak görebilirsin. Şuan 100 büyü savunması olan serverde vurulmaz tabi. 60 büyülü çarlara da vuramıyorsan çarını bi sorgula yani.
Bilgin Olsun diye söyledim;
Ben 7 senedir metin 2 oynuyorum ilk olarak karabüyü sura oynadım daha sonra pvpler çıkmaya başladığında tüm karakterleri inceledim, Tek Tek oynadım , yabancı sitelerde araştırma yaptım oyun klavuzunu inceledim her bir efsunu, her bir itemi , görevleri bile en ince ayrıntısına kadar , ama bunu bilmediğin için sana göre hep boş yorum yapan benim normal , gerçi sen bunlarada inanmazsın ama neyse biz yenede söleyek gardaş kimseyi inandırmak zorunda degiliz,
ayrıca şaman karakterine gelirsek ben ne desem sen yine kendi bildiğini okuyorsun o yüzden daha fazla uzatmıcam sen git o şekilde oyna oyununu
Hadi Sana İyi Oyunlar
Vaaay büyük iş becermişsin türkte şaman oynadın ve profesör oldun :m08: ayrıca karşındakinin 1-2 aylık şaman olduğunu veya 1-2 ay oynadığını nerenle tespit ediyosan merak ettim![]()
Bilgin Olsun diye söyledim;
Ben 7 senedir metin 2 oynuyorum ilk olarak karabüyü sura oynadım daha sonra pvpler çıkmaya başladığında tüm karakterleri inceledim, Tek Tek oynadım , yabancı sitelerde araştırma yaptım oyun klavuzunu inceledim her bir efsunu, her bir itemi , görevleri bile en ince ayrıntısına kadar , ama bunu bilmediğin için sana göre hep boş yorum yapan benim normal , gerçi sen bunlarada inanmazsın ama neyse biz yenede söleyek gardaş kimseyi inandırmak zorunda degiliz,
ayrıca şaman karakterine gelirsek ben ne desem sen yine kendi bildiğini okuyorsun o yüzden daha fazla uzatmıcam sen git o şekilde oyna oyununu
Hadi Sana İyi Oyunlar
Zaten sen ne desen fikrimi değiştirebilirsin ki ? Senin yaptığın araştırmalar falan sana 60 okun 25 savunmanın yeteceğini göstermiş. Daha bana neyi kanıtlayacaksın. Sen kimsin ki hangi bilgin birikimle bana şamanları yada oyunu yada herhangi bir şeyi öğreteceksin. İnsan aşağılamam ama istisna olmayı başardın tebrik ediyorum seni. 7 senelik bilgin ve araştırmanla daha delicinin ve karşındakinin savunmasını oranlayamıyorsun. Sözde şamansın ama kro takan birine daha çok delici attığını keşfedememişsin. 100 büyü savunmaya skil atıp çanlarda sorun var diyen birisisin. Yaylarda herhangi bir sorun yok. At video bakalım iddia ettiğin gibi sorun var mı. Svnin en sağlam adamıyla tartışmaya giriyorum çok suçluyum çok özür dilerim. Sen 7 sene okumuşsun araştırmışsın dimi. Sen metin2 diye artık hangi oyunu araştırmışsın orası muallak. Her şeye muhalefet birisi olup herkesle tartışmaya girebilecek potansiyele sahipsin. Haksız olduğun konuda her türlü çığırtkanlığı yapıyorsun. Forumu satın alıp seni uzaklaştırası geliyor insanın. Madem bilmiyorsun susacaksın dimi. Önce delici neymiş öğren. Sonra okçuların damagelerine karışıp laf edersin. Şaman çok düz vuruyor diye açılan her konuda verdiğin cevabı vermek istiyorum. SAVUNMA YAP.
Lan Ne Kadar Komiksin Öyle Sen :m08: 100 büyü savunmaya gidip skill atıp hata var demişim :m08: bi göstersene şunu merak ettim :m08:Zaten sen ne desen fikrimi değiştirebilirsin ki ? Senin yaptığın araştırmalar falan sana 60 okun 25 savunmanın yeteceğini göstermiş. Daha bana neyi kanıtlayacaksın. Sen kimsin ki hangi bilgin birikimle bana şamanları yada oyunu yada herhangi bir şeyi öğreteceksin. İnsan aşağılamam ama istisna olmayı başardın tebrik ediyorum seni. 7 senelik bilgin ve araştırmanla daha delicinin ve karşındakinin savunmasını oranlayamıyorsun. Sözde şamansın ama kro takan birine daha çok delici attığını keşfedememişsin. 100 büyü savunmaya skil atıp çanlarda sorun var diyen birisisin. Yaylarda herhangi bir sorun yok. At video bakalım iddia ettiğin gibi sorun var mı. Svnin en sağlam adamıyla tartışmaya giriyorum çok suçluyum çok özür dilerim. Sen 7 sene okumuşsun araştırmışsın dimi. Sen metin2 diye artık hangi oyunu araştırmışsın orası muallak. Her şeye muhalefet birisi olup herkesle tartışmaya girebilecek potansiyele sahipsin. Haksız olduğun konuda her türlü çığırtkanlığı yapıyorsun. Forumu satın alıp seni uzaklaştırası geliyor insanın. Madem bilmiyorsun susacaksın dimi. Önce delici neymiş öğren. Sonra okçuların damagelerine karışıp laf edersin. Şaman çok düz vuruyor diye açılan her konuda verdiğin cevabı vermek istiyorum. SAVUNMA YAP.
Hep Öyle Oluyor zaten ki hep sen haklı oluyon hemi :m08: Nerdeymiş şu video paylaşda bizde izleyelim fazla savunma = delici diye paylaş bekliyorum,
Ayrıca Benim Hangi konuya hangi yorumu yapıp kime iyi kime kötü kime muhalefet olup olmicam sadece beni ilgilendirir seni zerre kadar ilgilendirmez o yüzden o çeneni böyle konulara yorma yazık :ka19:
Ayrıca bin kerede söylesem tekrar söyliyecem okçularda sorun var !
neymiş efendim 60 ok 25 karaktere her türlü yermişim bu damageyi :m08: lan yavrum bu beta olayı çıkmadan niye hiç bir okçu böyle vuramıyorduda şimdi böyle oldu ben sana size yetkililere bunu soruyorum !
Eskiden serverin en azınlık karakteri olan kimsenin yüzüne dahi dönüp bakmadığı hatta ve hatta item konusunda bile deri çizme ve altın kolye nin yüzüne bakılmaz onların yerine anka ve cennet kullanılırdı , he nolduda böyle 360 derece döndü bu millet ?
Betalar bi geldi , bi bakıyosun yaylar para etmez çöp item niteliğindeyken serverın en pahalı silahları olan çanlardan bile pahalandı en kötü en bozuk olan bile en saglam çanla takasa bile gitmiyor he nolduda böyle bir anda bu kadar pahalandı ?
Bir Anda serverda okçu patlaması oldu hele şamana düzenleme geldikden sonra okçudan geçilmez oldu , Sözde Eskiden sizin gibilerin tabiriyle eline yay alan kendini kral zannetmeye başladı , adamlar 2 atak yapıyor neredeyse biraz zorlasa 2 skile hatta tek bile atıcak ,
Yani gelmişsin birde burda yok savunma yap yok şu yetmez bu yetmez ,,
Bana Boş Boş Masal Anlatıcana Bu Sorularıma Cevap Ver Bırak Şimdi delicisini savunmasını serverın genelinde yaşanan bu olayları anlat bana sebebi neydi bir anda böyle okçu kaynar oldu ?
Şaman Şaman dediniz noldu geldi düzenleme serverda şaman kalmadı , Gelmiş birde yüzsüz yüzsüz bana 60 ok 25 ninja iş görmez diyorsun lan arkadaşım peki bu şamanlara gelince 60 çan 25 şaman nasıl yetebiliyorda okçulara yetmiyor bırak 60 çanı 30 çan 30 şaman yapsan en kral şamana bile rahat dayanırsın !
Neyse Senden Boş Yorum boş masal veya boş boş konuşmanı değil sağdece sorularıma tek tek cevap istiyorum @Herondale; Çık Cevapla Hadi !!!
Son düzenleme:
Sorularını istediğin yerde cevaplarım sen sadece rica et. Eskiden yaylarda yarı insan yoktu. Zaten haksızlıktı. Anlamışsındır inşallah. Beta silahlarında 35 yarı var ve olması gereken bu. Zaten her karaktere toplu sav olanlar deri ve altın kullanıyordu. Yada ilk 5 efsunlarında yay vardı. Yada ninja karakterleri yüksekti. Şu yorumu tekrar beyninle oku. Örneğin bende b.kro var. 750 defans veriyor. 2.5k delici yiyorum. A.turko taktığım zaman 2k delici yerim. Videoya gerek yok internette araştır yada senin aksine oyunu bilen birine sor. Diğer soruna cevap vereyim. Şamanlar skil vururken çan savunması işe yaramıyor. Büyü savunması ve karakter savunması işe yarıyor. Bunu da araştırırsan bulabilirsin. Şamanlarda düz vuruşta 25 savunmanın yetmesi (sağlam çarlara yetmiyor) düz vuruş vurmaları. Zaten şamanların skilleri okçulardan az vurur oyun altyapısı bu. Araştırarak yada deneyerek bulabilirsin. Çoğu kişide ok olmadığı için herkes okçu oldu. Arz talep meselesi olarak fiyatları yükseldi. %50 blok olsa bir çarda. sende de %50 delici olsa 4 vuruşundan birisi delici girebilir. Karşındaki sana vuracağı için sürekli vuramazsın. Yani deliciye yapacağın en iyi savunma blok ve dengeli defans yapmak. Tekrar söylüyorum. Düz vuruşta 30 şamanla az yersin çünkü skil değil düz vuruş.
Lan Hani Nette bir sürü videosu vardı :m08: niye gerek yokmuş videoya , birşey söylüyorsan arkasında dur git bul o videoyu bana !Sorularını istediğin yerde cevaplarım sen sadece rica et. Eskiden yaylarda yarı insan yoktu. Zaten haksızlıktı. Anlamışsındır inşallah. Beta silahlarında 35 yarı var ve olması gereken bu. Zaten her karaktere toplu sav olanlar deri ve altın kullanıyordu. Yada ilk 5 efsunlarında yay vardı. Yada ninja karakterleri yüksekti. Şu yorumu tekrar beyninle oku. Örneğin bende b.kro var. 750 defans veriyor. 2.5k delici yiyorum. A.turko taktığım zaman 2k delici yerim. Videoya gerek yok internette araştır yada senin aksine oyunu bilen birine sor. Diğer soruna cevap vereyim. Şamanlar skil vururken çan savunması işe yaramıyor. Büyü savunması ve karakter savunması işe yarıyor. Bunu da araştırırsan bulabilirsin. Şamanlarda düz vuruşta 25 savunmanın yetmesi (sağlam çarlara yetmiyor) düz vuruş vurmaları. Zaten şamanların skilleri okçulardan az vurur oyun altyapısı bu. Araştırarak yada deneyerek bulabilirsin. Çoğu kişide ok olmadığı için herkes okçu oldu. Arz talep meselesi olarak fiyatları yükseldi. %50 blok olsa bir çarda. sende de %50 delici olsa 4 vuruşundan birisi delici girebilir. Karşındaki sana vuracağı için sürekli vuramazsın. Yani deliciye yapacağın en iyi savunma blok ve dengeli defans yapmak. Tekrar söylüyorum. Düz vuruşta 30 şamanla az yersin çünkü skil değil düz vuruş.
sağlam çara yetmiyomuş :m08: kendi ağzınla diyorsun canım benim adı üstünde sağlam adam, adamda varsa +70 delici sizin tabir ettiğiniz firesiz yarısı varsa okçulardaki gibi birazda atağı varsa neden vuramasın ki ?
ne demişsin , 25 savunma Sağlam çarlara yetmiyor hmm hatırlayıyım sana o zaman bilader senin bana söylediğin lafı sen bana ne dedin ? 60 ok 25 karakter yetmez daha çok yapıcaksın filan demiştin demi ? e peki şimdi gelmiş bana bunu nasıl diyebiliyorsun :l03:
Ayrıca şamanlar ile okçuların skill vuruşları arasında damage farkı olarak gram fark yok örnek orjinal türk serverında olduğu gibi ki oyunda böyle birşey olsaydı oyun oynanmaz olurdu herkez en çok skill vuruş yapan karaktere geçerdi buda adaletsizlik olurdu bunu bi geç,
Sonra Ne demişsin :l03: bakma gülüyom ama çok komik cevaplar yazmışsın bi dediğin birini tutmamış insan 2 kez okur öyle yazardı be :m08:
Neyse devam edek biz :l03:
ne demişsin çoğu kişide ok olmadığı için herkez okçu oldu demişsin bunada bi :m08: birader betalar gelmeden önce hani serverda okçu pek nadirdi ya yani nadir olduğu için kimse pek ok savunması yapmıyordu bunu sende demişsin e peki o zaman niye bu millet savunma azlığı olduğu halde oynamıyordu he ? :l03:
Son cümlendede ne demişsin dur bakıyım (Düz vuruşta 30 şamanla az yersin çünkü skil değil düz vuruş.)
hmm hani 25 savunma yetmiyodu sadece 5 savunmamı yetiriyor :l03:
Son Olarak bu söylediğin savunmalar hakkında birşey daha söyleyim kendi ağzınla demişsin 30 şaman yetiyor diye az yersin demişsin bende doğal olarak soruyorum sadece 30 şaman, şamana karşı yetiyorsa 30 ninja neden okçu ninjaya yetmiyor ?
Eskilerdende biraz bahsedeyim biladerim, eskiden nasıldı silah ve turko efsunları , örnek veriyim şamanın b turkosu ile sura veya savaşcının veya ninjanın turkosundan daha az büyü savunması vardı , silah olayındada aynıydı yanlış hatrlamıyorsam aralarında +10 yarı farkı vardı şamanlar ile diğer karakterlerin,
Yani anlıcan o zamanda şamana üvey evlat muamelesi yapıyorlardı şimdilerdede bu tekrar böyle olmaya başladı, düzenlemeler vs..
Neyse Şu verdiğin cevapları bir karşılaştır senden ricam ondan sonra gelir burda ahkamını kesersin ,
bunları duy @Shorty; yeter artık şamanı bitirdiniz okçuları kral yaptınız , oyunu ya eskisi gibi yapın yada tüm karakterleri eşitleyin..
@Shorty; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @admin;
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)