Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ayrıca 60 - 25 savunma işe yaramaz diyorsun ama şamana nedense sadece 25 karakter yetiyor loncada , ayrıca biz skille 1K atarken düz 5k atıyoruz , öte yandan ninja en kötü atakla yarı ile 8K dan aşşa skill atmıyor ki bunu sende biliyosun görüyosun bu yüzden serverın çogunlugu çarına ara verip okçuya geçti ortalık okçudan geçilmiyor, beta gelmeden önce 1 tane bile okçu bulamazken şimdi kaynıyor, Önceden Serverın En ucuz en kıytırık silahı iken yaylar şimdi en dandiği en kötüsü bile serverın en pahalı itemi oldu ya benim anlamadığım bütün bunları görüyonuz biliyorsunuz ne için bu kadar yırtınıyonuz anlamıyorum, Herşey Ortada millet şamanın düzüne şikayet eder ama skill ile 0 savunmalı adama 1,5-2k aterken şaman ses yok neyse Siz Bildiğinizi Okuyun , Er Yada Geç Bu Olay Düzelecek :ka19:O zaman her şeyi eşit bi şekilde deneme yap. Şamanlarn skilleri ile savaşçıların skilleride karşılaştır. Her karakterin her skili aynı değildir. Okçular düz vuramadığı için skilleri ön planda. 60 çift 25 ninja işe yaramaz diyoruz anlamıyorsun. Savunmayı yapan yapıyor yapamıyorsan konu açma. Betalar gelmeden önce ellerinde yarı insan yoktu. Adam yerine koysaydın zamanında böyle olmazdı demekki.
Hadi Size İyi Forumlar :l04:
Ayrıca 60 - 25 savunma işe yaramaz diyorsun ama şamana nedense sadece 25 karakter yetiyor loncada , ayrıca biz skille 1K atarken düz 5k atıyoruz , öte yandan ninja en kötü atakla yarı ile 8K dan aşşa skill atmıyor ki bunu sende biliyosun görüyosun bu yüzden serverın çogunlugu çarına ara verip okçuya geçti ortalık okçudan geçilmiyor, beta gelmeden önce 1 tane bile okçu bulamazken şimdi kaynıyor, Önceden Serverın En ucuz en kıytırık silahı iken yaylar şimdi en dandiği en kötüsü bile serverın en pahalı itemi oldu ya benim anlamadığım bütün bunları görüyonuz biliyorsunuz ne için bu kadar yırtınıyonuz anlamıyorum, Herşey Ortada millet şamanın düzüne şikayet eder ama skill ile 0 savunmalı adama 1,5-2k aterken şaman ses yok neyse Siz Bildiğinizi Okuyun , Er Yada Geç Bu Olay Düzelecek :ka19:
Şamanın olayı düz vuruşta zaten skill kullanan şaman eziktir vsde

Serverda Bu kadar Fazla Büyü Savunması Ve Skill bugu Olmasa Şaman skillede Gayet Güzel Vurur Hem Sıktı Artık Düz Çan Sallamak Baydı Yani, Bizde İstiyoruz Zihinsel Gibi Ruh vuruşu gibi yüksek yüksek damageler atmak istiyoruzŞamanın olayı düz vuruşta zaten skill kullanan şaman eziktir vsde![]()
Ayrıca 60 - 25 savunma işe yaramaz diyorsun ama şamana nedense sadece 25 karakter yetiyor loncada , ayrıca biz skille 1K atarken düz 5k atıyoruz , öte yandan ninja en kötü atakla yarı ile 8K dan aşşa skill atmıyor ki bunu sende biliyosun görüyosun bu yüzden serverın çogunlugu çarına ara verip okçuya geçti ortalık okçudan geçilmiyor, beta gelmeden önce 1 tane bile okçu bulamazken şimdi kaynıyor, Önceden Serverın En ucuz en kıytırık silahı iken yaylar şimdi en dandiği en kötüsü bile serverın en pahalı itemi oldu ya benim anlamadığım bütün bunları görüyonuz biliyorsunuz ne için bu kadar yırtınıyonuz anlamıyorum, Herşey Ortada millet şamanın düzüne şikayet eder ama skill ile 0 savunmalı adama 1,5-2k aterken şaman ses yok neyse Siz Bildiğinizi Okuyun , Er Yada Geç Bu Olay Düzelecek :ka19:
Zeki şey şimdi şu yorumu lütfen gözünle değil beyninle oku. Şamana 25 savunmanın yetmesi şamanın düz vuruş yapması. Skil olarak da fazla büyü sav olması. Kostümlerdeki oranların yanlış olduğunu bizde biliyoruz. Olmamaı gerekirdi ama artık yapacak bişey yok. okçuya 25 savunmanın yetmemesinin sebebi ise okçunun ''SKİL'' kullanması. Okçu diz vurarak rakibini yere düşüremediği için düz vuramıyor. Mecburen skil kullanıyor. Burası türk değil savunma yapmak kolay. Düz vuran okçu ile adam kesmen zor. At üstüne çıkmayacağına göre düz vurman çok zor. Şamanların skil vuramaması hata onu diyoruz. Bu oyun hatası değil efsun hatası. 100 büyü 25 şamana vurulmaz zaten. 100 ok 25 ninja gibi etki yapar. Skil atan şaman olmak istiyorsan kritikçi değil iyileştirmeci olman lazım. Skilleri güçlü olmasa da kısa sürede doluyor skiller. Video al demişsin de itirazı olan kişi sensin. Ben zaten sonucunu bildiğim şeyi söylüyorum ve savunuyorum. Düz vuruş ile skili karşılaştırırsan işin içinden çıkamassın.
Ya Hacı Hem Diyorsun Okçular şamanlar gibi düz vuramaz diyorsun ama hayatında bir kez bile gidip ortlu yay ile vurmayı denememişsin Şamanda Sorun Var Düz Çok Vuruyor diye ağla okçu bile düz o kadar vuramıyor de sonra sorunu olan ben olayım öylemi ? , ayrıca şamandan gram anladığın yok bari fazla konuşma yok iyileştirmeci olucakmışızda şuda buda merak etme bizde her ikisinden var her ikiside aynı hiç bir farkı yok biri kritikle koruma gibi + veriyor birisi düz vuruşun işin + veriyor + olarakda pot basıyor, ayrıca oyunun büyü ile alakası yok bu büyü savunmalar betalar gelmeden öncede vardı o zamanlar ben şahsen 21 beceri çan kullanıyordum ve gayet iyiydi vuruşları ama ne olduysa bu betalardan sonra vuramaz oldu , sana demek istediğim madem bir şeyi bu kadar biliyorsun bu kadar eminsin bu kadar muhalefet oluyorsun konu şamana gelince veya okçuya gelince git video çek at buraya sustur bizi milleti bizde bakalım işimize yani ne gerek var forumda tartışmaya atışmaya, at video sizde yol alın bizde :ka19:Zeki şey şimdi şu yorumu lütfen gözünle değil beyninle oku. Şamana 25 savunmanın yetmesi şamanın düz vuruş yapması. Skil olarak da fazla büyü sav olması. Kostümlerdeki oranların yanlış olduğunu bizde biliyoruz. Olmamaı gerekirdi ama artık yapacak bişey yok. okçuya 25 savunmanın yetmemesinin sebebi ise okçunun ''SKİL'' kullanması. Okçu diz vurarak rakibini yere düşüremediği için düz vuramıyor. Mecburen skil kullanıyor. Burası türk değil savunma yapmak kolay. Düz vuran okçu ile adam kesmen zor. At üstüne çıkmayacağına göre düz vurman çok zor. Şamanların skil vuramaması hata onu diyoruz. Bu oyun hatası değil efsun hatası. 100 büyü 25 şamana vurulmaz zaten. 100 ok 25 ninja gibi etki yapar. Skil atan şaman olmak istiyorsan kritikçi değil iyileştirmeci olman lazım. Skilleri güçlü olmasa da kısa sürede doluyor skiller. Video al demişsin de itirazı olan kişi sensin. Ben zaten sonucunu bildiğim şeyi söylüyorum ve savunuyorum. Düz vuruş ile skili karşılaştırırsan işin içinden çıkamassın.
Sıktı Neyse
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)