Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kardeşim 60 ok + 25 ninja = 85 savunma yapıyor sana 7 k atan okçu ezik mi ?
teke gitme diyene şükret :m08:
Şaman ve okçuların damage yarıya indirilmeli çok fazla vuruyorlar.
Burası benim sv olsa ve bu yorumu yapsan seni acımadan atardım.
Burası benim sv olsa ve bu yorumu yapsan seni acımadan atardım.
Tabii işinize gelmeyince hemen böyle yorumlar atın.Swnin neredeyse tamamını tek tıkla kesmek çok zevkli değil mi ?
Tabii işinize gelmeyince hemen böyle yorumlar atın.Swnin neredeyse tamamını tek tıkla kesmek çok zevkli değil mi ?
Şaman veya okçu değilim savaşçıyım. Oyundan anlamıyorsan çaktırmayacaksın dimi ?
He Canım He , Diğer Karakterlere Bu Savunma İle vurulan damageye git bi bak birde aynı şekilde okçuların damagesine bak, heh şimdi diyeceksin yok atak vardır şu vardır bu vardır, he sanki o savunmaya vuran başka karakterlerde yok o atakKardeşim 60 ok + 25 ninja = 85 savunma yapıyor sana 7 k atan okçu ezik mi ?
betalar gelmeden önce okçuyu adam yerine koyan yoktu betalarla birlikde okçuların damage artı şimdide server okçu kaynıyor, şamanlar düz çok vururken millet şaman oldu server şamandan geçilmiyordu şimdilerde ise serverda sayılı şamanlar var, yani bu serverda gerçekden birşeyler var ki millet böyle yapıyor, gelip bana 60 ok 25 karakter yetmıyor demıceksın diğer karakterlere göre kıyaslıyacaksın öyle konuşacaksın burada, düzelecekse birşey yetkılıler düzeltir tartışmaya gerek yok,Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)