Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
işte sorun orda 5k vursan hani neyse de en az 9-10k değiyo ki vs attık sende gördün kaç vurduğunu sırf 1-1 dizdim yine aynı oyunun dengesizliği burda işte istediğin atağı yarıyı yap sonuçda sen atak yapıyorsun bizde savunma yani birbirini eşitlemesi lazım yoksa şuan serverda sen hariç 2 okçu daha var gerisi fıs zatende ne biliyim inş anlamışsındır ne demek istediğimi :ka19:95 yarı 60 atakla o savunmalara vuralım 5k onuda vuramıycaksak bırakalım zaten oyunu![]()
işte sorun orda 5k vursan hani neyse de en az 9-10k değiyo ki vs attık sende gördün kaç vurduğunu sırf 1-1 dizdim yine aynı oyunun dengesizliği burda işte istediğin atağı yarıyı yap sonuçda sen atak yapıyorsun bizde savunma yani birbirini eşitlemesi lazım yoksa şuan serverda sen hariç 2 okçu daha var gerisi fıs zatende ne biliyim inş anlamışsındır ne demek istediğimi :ka19:
Savunman karşıdakinin atağıyla orantılıdır.Sende 55 ok 60 ninja varsa ki olmadığını düşünüyorum,atak ne kadar fazla olursa olsun 5-6k dan fazla yemezsin.Bizim yaptığımız bu kadar atak savunma varken ortada sen şimdi savunman az diye okçu ninjaya hayır diye konu açıyorsan sorarlar sana şaman için neden konu açmadın diye(çünkü sende şamansın).Herkes kuş + deri çizme ve 40 civarı ninja savunma yapınca okçu ninjanın 2k vurmasını bekliyor.Bu serverda hangi şaman,sura,savaşçıda var 95 yarı ve 60 karakter atak ?
Savunma yapan adam gayet güzel yapıyor,sana nicklerini yazıyım burdan o arkadaşlarada zahmet olmazsa pm atana göstersin kaç ok savunması olduğunu,ben o kadar atakla savunma yapmasını bilen çarlara 2k atıp şikayet etmiyorum az vuruyor diye sen savunma yapamadığın halde vurdular diye şikayet ediyorsun.
Ok savunması yapmayı becerebilen arkadaşlarıda yazıyım sana pm atıp yapamayan arkadaşlar biraz feyz alsın
Varela,Symphonica,SolvenT,Obscura,LaTh,hortLq,SanTimeTre,Excition,ACIT v.b gibi 10-15 tane daha çar var.Bu kişilerin yediği değerler bu kadar atakla 4k yı geçmiyorsa savunma yapmasını biliyorlar demektir
İnşallah anlarsın ne demek istediğimi bak sana ne dedim lonca olarak tamam o kadar savunma yok ama vs atarken sırf denemek için 1/1 ok ninja savunma yaptım 60 ok 55 ninja savunmaya 9-10k damage girerse benim zoruma gider sende bunu anlamıyorsun yani hani bu savunmaya dediğin gibi 4-5 k girse haklısın o kadar yarı atak var normal derim ama bizdede o kadar savunma var hacı aynı şekilde sen şamana dediğin gibi 55 çan 60 karakter yaptında hangi adam sana skill ile 5k attı veya veya düz 2k yı geçebildi ? şunun iddasına girerim ki okçularda +45 ort 10 delicili yay ve üstüne delici dizip düz şaman gibi rahatlıkla kesebilirler ve buna gelince bug olmuyor şamana gelince bug oluyor ben daha serverda savunmalı adama düz 5k atan şaman görmedim ki atıyorsa senin gibi yarı atak dizmiştir, kuş konusuna gelince 20 ok savunması veriyor filan bunları burda bana gerekçe olarak yazmıcaksın ki kuş olayını biz çıkartmadık onları yetkiliye söyliceksin , papuc olayına gelirsekde bu kadar düşmene şaşırdım ki hani kuş tamamda papuc zaten metin2 nin kendisinde var yani sonradan yapma bişey değil yapanlar öyle yapmış neyse Zaten Ara verdim vermeyede devam ediyorum siz bakın keyfinize hadi eyw :l04:Savunman karşıdakinin atağıyla orantılıdır.Sende 55 ok 60 ninja varsa ki olmadığını düşünüyorum,atak ne kadar fazla olursa olsun 5-6k dan fazla yemezsin.Bizim yaptığımız bu kadar atak savunma varken ortada sen şimdi savunman az diye okçu ninjaya hayır diye konu açıyorsan sorarlar sana şaman için neden konu açmadın diye(çünkü sende şamansın).Herkes kuş + deri çizme ve 40 civarı ninja savunma yapınca okçu ninjanın 2k vurmasını bekliyor.Bu serverda hangi şaman,sura,savaşçıda var 95 yarı ve 60 karakter atak ?
Savunma yapan adam gayet güzel yapıyor,sana nicklerini yazıyım burdan o arkadaşlarada zahmet olmazsa pm atana göstersin kaç ok savunması olduğunu,ben o kadar atakla savunma yapmasını bilen çarlara 2k atıp şikayet etmiyorum az vuruyor diye sen savunma yapamadığın halde vurdular diye şikayet ediyorsun.
Ok savunması yapmayı becerebilen arkadaşlarıda yazıyım sana pm atıp yapamayan arkadaşlar biraz feyz alsın
Varela,Symphonica,SolvenT,Obscura,LaTh,hortLq,SanTimeTre,Excition,ACIT v.b gibi 10-15 tane daha çar var.Bu kişilerin yediği değerler bu kadar atakla 4k yı geçmiyorsa savunma yapmasını biliyorlar demektirİnşallah anlarsın ne demek istediğimi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)