Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
O zaman her şeyi eşit bi şekilde deneme yap. Şamanlarn skilleri ile savaşçıların skilleride karşılaştır. Her karakterin her skili aynı değildir. Okçular düz vuramadığı için skilleri ön planda. 60 çift 25 ninja işe yaramaz diyoruz anlamıyorsun. Savunmayı yapan yapıyor yapamıyorsan konu açma. Betalar gelmeden önce ellerinde yarı insan yoktu. Adam yerine koysaydın zamanında böyle olmazdı demekki.
Anka yay ile full atak okçular ve ort.lu şamanların damage aşırı yüksek allah aşkına bunları gören deneyen yok mu hiç ? Hani bazen der ya insan "yok artık abi bu ne" aynı o olay.Adam sana her türlü aşırı yüksek süper uber duper bir damage atıyor.Şamanlarda aynı şekilde afedersiniz tanrı gibi geziyorlar ortalıkta gerçekten bıkmış durumdayım.
Anka yay ile full atak okçular ve ort.lu şamanların damage aşırı yüksek allah aşkına bunları gören deneyen yok mu hiç ? Hani bazen der ya insan "yok artık abi bu ne" aynı o olay.Adam sana her türlü aşırı yüksek süper uber duper bir damage atıyor.Şamanlarda aynı şekilde afedersiniz tanrı gibi geziyorlar ortalıkta gerçekten bıkmış durumdayım.
Adamlar biyologlu ortlu ataklı geziyorlar. Adam gibi savunmanı yaparsın sonra videosunu çeker foruma atarsın. Bizde izleriz.
bu konuda tartışmaya gerek yok arkadaşlar. mayıs ayı içerisinde zaten bir düzenleme yapılacak ? neyin tartışması bu
seneye inşallah biz umudu kestik siz rahat takılın
Son düzenleme:
Hacı bana deneme yap diyorsun ama sen eline bir ortlu yay alıp deneme yapmıyorsun , +45 ort delicili bi yay al eline git içlerine bizim gibi delici diz yarı açıgın olmasın birazda atak oldumu tamamdır git dene bu şekilde, şamana karşı yapılan savunmanın aynısını ninjaya yap dene ikisini hatta denerken video çek bizde bakalım kim haklı kim haksız boşa konuşmaya gerek yok, ben iddaa ediyorum ki okçu ninjanın şamandan farkı yok gibi tek fark şaman seri ve kutsamaları var :ka19:O zaman her şeyi eşit bi şekilde deneme yap. Şamanlarn skilleri ile savaşçıların skilleride karşılaştır. Her karakterin her skili aynı değildir. Okçular düz vuramadığı için skilleri ön planda. 60 çift 25 ninja işe yaramaz diyoruz anlamıyorsun. Savunmayı yapan yapıyor yapamıyorsan konu açma. Betalar gelmeden önce ellerinde yarı insan yoktu. Adam yerine koysaydın zamanında böyle olmazdı demekki.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 42
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 72