Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Senin ne mal olduğunu öğrendim ben merak etme canımBen kendimi büyük görmemin sebebi senin küçük bir insan olman ve boş boş konuşup sayfalarca yazı yazmaktan başkada hiç bir işe yaramaman, senin ok savunman yok benim var senin şaman savunman yok benim var ister topluda çık karşıma ister vsde hiç fark etmez her türlü seni ezer geçerim burada konuşup oyunda kaç atak var diye soran bir şahıs olarak fazla konuşmasan çok iyi edersin![]()
İtem yap(a)mayan bir kişiliksin kılıç bıçak çiftel ful ok 40 böyle savunma anlaşın olduğu sürece daha buraya çok gelip ağlayıp sızlar konu açarsın![]()
Benim şamanımdan 5k delici yiyip içeri kaçmadın mı sen?
Burada bana 3k vuran şamanlar senin sıfından olanlar değil zaten bütün şamanlar senin gibi olsa savunmaya gerek kalmazdı![]()
Şamanlara hiç bir müdahale olmadı vuruşları filan düşmedi buraya gelmiş şamanı bitirdiler okçuyu kral yaptılar gibisinden konuşman çok saçma şamanlar hala eskisi gibisen daha bunu bilmiyorsun ve gelmiş bana çan savunmasından söz ediyorsun :m08: Dene bakalım çan savunması işe yarıyor mu
Biz denedik hatta bazı kişiler çan savunması işe yaramıyor diye konu açtı normal olarakta yaramaz zaten çünkü çan ile herhangi bir skil atmıyor yani ruh filan vurmuyor ki işe yarasın delici vuruyor deliciyide sadece karakter savunması azaltır eğer bilmiyorsan özel mesaj atta sana oyun hakkında bilgi vereyim buraya yazarak rezil oluyorsun çünkü.
Birde bana meydan okuman yok mu gerçekten çok komiksin :m08: Bir keresinde yine böyle dik dik konuşup beni vsye çağırdığında vsde 15k yemiştin hatırladın mı? Hani kule önüne bile gelemeyip kırmızıda vs atmıştıkSonra ne dedin vslik takmış 1-1 ci filan, birader bu vslikleri biz keyfimizden mi alıyoruz? Vsde adı üstünde vslik item takılır. Gerçi seni kesmek için vsliğe hiç gerek yok ama neyse.
Kısacası buraya saçma konu açıp bide konun yukarıda kalsın diye "güncel" yazmana hiç gerek yok senin demenle okçu ninjaya hiç bir şey olmaz çünkü gmler deneme yapıyor bakıyor gerçektende çok vuruyor mu diye şamanları denediler ve çok vurduğuna kanaat getirdiler he düzenleme olur mu olmaz mı o belli değil ancak sen bile 5k delici yiyerek sırf şaman olduğun için düşmesin diyorsun![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi koçum sana iyi forumlar sen saçmalamaya devam et
![]()
sizin gibiler zaten tek bildikleri bel altı aşalamak başka birşey bildiğiniz yok , lafa gelince hep beni eziyosun ama icraad yok , gelmişsin bana sapan saçma konuşmussun bu beni değil seni rezil ediyor ki senin ve sizin ne mal olduğunu artık yavaş yavaş seziyorlar merak etme , ayrıca ne yaparsan yap önce insan olmayı öğreneceksin yani oyunda olsa insanlıkdan çıkmıcaksın varsa yoksa yok ben seni ezerim yok benim itemim çarını alır yok bilmem ne bilmem ne , lan arkadaş bu ananızın karnından böylemi doğdunuz , geçmişsin karşıma o kadar 1/1 item yapıp atakla ve kritikle 15k skill attım diye kendini yere göğe sığdıramıyon vay arkadaş neymişsin böyle , lonca lonca diye iki saat dır dır et ama loncada benden 2,5K delicisiz düz ye ondan sonra bana 500-1k dan bahset , onu geçtim birde çan savunması işlemiyor diyosun şamandan 3K delici yedim diye ağlıyorsun daha gelmiş birde çan savunması zaten düz vuruşa etki etmez diyorsun lan hayatında kaç kez normal metin2 serverinda çan savunması dizip şamandan düz yedin ? sapan saçma konuşuyon sözde bişey biliyormuş gibi gelmişsin burayla normal metin2 serverını bir tutuyosun demekki senin kafadaki tahtaların alayı kırılmış kardeşim neyse sen devam et böyle konuşmaya Kendini bilmiş bilmiş davranıp kendini yüceltmeye nasıl olsa sonuçda bir oyun sonsuza dek kalıcak değil elbet :ka19:Bundan Sonra İnsan Olmayı Becerdiğinde Seni Kaleye Alıp cevap yazıcam hadi sana tatlı forumlar canım

Son düzenleme:
Senin ne mal olduğunu öğrendim ben merak etme canımsizin gibiler zaten tek bildikleri bel altı aşalamak başka birşey bildiğiniz yok , lafa gelince hep beni eziyosun ama icraad yok , gelmişsin bana sapan saçma konuşmussun bu beni değil seni rezil ediyor ki senin ve sizin ne mal olduğunu artık yavaş yavaş seziyorlar merak etme , ayrıca ne yaparsan yap önce insan olmayı öğreneceksin yani oyunda olsa insanlıkdan çıkmıcaksın varsa yoksa yok ben seni ezerim yok benim itemim çarını alır yok bilmem ne bilmem ne , lan arkadaş bu ananızın karnından böylemi doğdunuz , geçmişsin karşıma o kadar 1/1 item yapıp atakla ve kritikle 15k skill attım diye kendini yere göğe sığdıramıyon vay arkadaş neymişsin böyle , lonca lonca diye iki saat dır dır et ama loncada benden 2,5K delicisiz düz ye ondan sonra bana 500-1k dan bahset , onu geçtim birde çan savunması işlemiyor diyosun şamandan 3K delici yedim diye ağlıyorsun daha gelmiş birde çan savunması zaten düz vuruşa etki etmez diyorsun lan hayatında kaç kez normal metin2 serverinda çan savunması dizip şamandan düz yedin ? sapan saçma konuşuyon sözde bişey biliyormuş gibi gelmişsin burayla normal metin2 serverını bir tutuyosun demekki senin kafadaki tahtaların alayı kırılmış kardeşim neyse sen devam et böyle konuşmaya Kendini bilmiş bilmiş davranıp kendini yüceltmeye nasıl olsa sonuçda bir oyun sonsuza dek kalıcak değil elbet :ka19:
Bundan Sonra İnsan Olmayı Becerdiğinde Seni Kaleye Alıp cevap yazıcam hadi sana tatlı forumlar canım![]()
Senin bu yazdıkların bütün serverde alay konusu olmuş adam bana oyunu öğretmeye çalışıyor ya
icraatı sana gösterdim dahada icraat görmek istersen senin için hiç iyi olmaz çünkü önce bulunduğun yerlerden tekme yersin sonra charına ban yemekten giremezsin
Benim yaptığım yapabilceklerimi beni sorduğun o adamlara bida sor sonra gel bana yaz tamam mı
Oyunda sesin çıkmaz burada diklenirsin merak etme iki yerdede sesini soluğu keserim
Kardeşim ayaklarına yatma senin gibi gereksiz benimle böyle samimi konuşamaz eline çan alan artistleniyor zaten
Ne oldu birader az vurunca hemen şamanı bitirdiniz mi oldu? Hiç bir oynama olmadan şamanı nasıl bitirdiler bi anlatsana
Bana 2,5k vurduğunu iddia ediyorsun ya hodri meydan gel oyuna bakalım kim kime kaç vuruyor? Bahanelerini üretmeye başla çünkü oyunda denk gelirsen bahane üretmeye vaktin kalmayacak 
Senin bu yazdıkların bütün serverde alay konusu olmuş adam bana oyunu öğretmeye çalışıyor yaicraatı sana gösterdim dahada icraat görmek istersen senin için hiç iyi olmaz çünkü önce bulunduğun yerlerden tekme yersin sonra charına ban yemekten giremezsin
Benim yaptığım yapabilceklerimi beni sorduğun o adamlara bida sor sonra gel bana yaz tamam mı
Oyunda sesin çıkmaz burada diklenirsin merak etme iki yerdede sesini soluğu keserim
Kardeşim ayaklarına yatma senin gibi gereksiz benimle böyle samimi konuşamaz eline çan alan artistleniyor zaten
Ne oldu birader az vurunca hemen şamanı bitirdiniz mi oldu? Hiç bir oynama olmadan şamanı nasıl bitirdiler bi anlatsana
Bana 2,5k vurduğunu iddia ediyorsun ya hodri meydan gel oyuna bakalım kim kime kaç vuruyor? Bahanelerini üretmeye başla çünkü oyunda denk gelirsen bahane üretmeye vaktin kalmayacak
![]()
Gaza getirme Ankaya savaş yollar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)