Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
olm zaten yaylar adamdan uzaklaşdıkca vuruşu azalıor menzil yok yani daha nediversn elin adamı menzili kaldırmıs onun yerine yarı ve saldırı hızı eklemiş işde alala....
))
))Kanka suyu çıktı bu okcuların yaolm zaten yaylar adamdan uzaklaşdıkca vuruşu azalıor menzil yok yani daha nediversn elin adamı menzili kaldırmıs onun yerine yarı ve saldırı hızı eklemiş işde alala....))
sende farkındasın haddinden fazla vurduklarını
hem sen savaşcıyken daha sağlamdın bırak okçuyu 
Ya arkadaşım bu nedir ya ? Şaman şaman diye şamana laf yapıyonuz ama okçu ninjalara hiçbişey demiyonuz ! O ne biçim atak şeklidir ya ? Ya sizin bu evcil hayvanınızın verdiği 20 ok savunması okçu ninjalara işlemiyor yada başka bişey var , hayatımda böyle bir saçmalık görmedim ya ! Yemin ederim 60 ok savunma 25 ninja karakter savunma var adam 7k 7,5 k skill atıyor ya ! Bu nedir kardeşim bu kadarda olmaz gelip şamana laf atıyonuz düz 5 k 10 k giriyo diye ama nedense biz o kadar atamıyoruz ama okçu ninjalar atınca herkez normal diyor eğer bu normalse Ben yokum arkadaşlar Tekrar Başlamıştım Tekrar bırakıyorum Eğer en kısa zamanda düzelmezse birdahada döneceğimi sanmıyorum..
Hadi eyw...
SexOneTheCty
Arkadaşlar sizleri anlamış değilim. Zaten Anka Kuşu size havadan 20 ok savunması veriyor, herhangi başka bir pet 20 kılıç 20 çiftel gibi savunmalar vermiyor yani okçular zaten dezavantajlı.
7-7,5k demişsinde 60 çiftel 25 savaşçıya benden'de o kadar yersin
Ayrıca bazı ninjalar ful atak oluyor ve 45k bile vurabiliyor ben en iyi ataklı okçu ninjayı oynadım ve atakla nasıl vurduğunu biliyorum gayet normal şuan vuruşlar. Şaman ile okçu ninjaları bir tutmak ise senin gibi bir şamanın işine gelir
Şamanlar düz 7k delici atarken ses yok okçu bana 7k vurdu diye konu açmak ne kadar doğru ? Tabi canım betalar gelmeden önce full atak adam serverin en saglam yayı olan adam bize 5k skill atarken şimdi 15 k atması normal vay be , ayrıca havadan 20 ok sav olayını bize değil yetkililere söyliceksin bunu bizim isteğimizle yapmadılar heralde, ayrıca gördük biraz önce aynı savunmaya kaç k ruh attıgını 4,5k zor skill atıyorsun birde gelmiş burda konuşuyorsun hay Allah'ım ya :m08:
Arkadaşlar sizleri anlamış değilim. Zaten Anka Kuşu size havadan 20 ok savunması veriyor, herhangi başka bir pet 20 kılıç 20 çiftel gibi savunmalar vermiyor yani okçular zaten dezavantajlı.
7-7,5k demişsinde 60 çiftel 25 savaşçıya benden'de o kadar yersinAyrıca bazı ninjalar ful atak oluyor ve 45k bile vurabiliyor ben en iyi ataklı okçu ninjayı oynadım ve atakla nasıl vurduğunu biliyorum gayet normal şuan vuruşlar. Şaman ile okçu ninjaları bir tutmak ise senin gibi bir şamanın işine gelir
Şamanlar düz 7k delici atarken ses yok okçu bana 7k vurdu diye konu açmak ne kadar doğru ?
Tabi canım betalar gelmeden önce full atak adam serverin en saglam yayı olan adam bize 5k skill atarken şimdi 15 k atması normal vay be , ayrıca havadan 20 ok sav olayını bize değil yetkililere söyliceksin bunu bizim isteğimizle yapmadılar heralde, ayrıca gördük biraz önce aynı savunmaya kaç k ruh attıgını 4,5k zor skill atıyorsun birde gelmiş burda konuşuyorsun hay Allah'ım ya :m08:
1 K Delici vuran arkadaş 4,5k yı beğenmiyor. Neyse betalar gelmeden önce ataklı okçu bir kişi vardı zaten, anlamadığım bu okçular neden bana 3-4k vururken sana 7-8k vuruyor
Bence charını gözden geçir daha sonra konu aç
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)