Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
he noldu1 K Delici vuran arkadaş 4,5k yı beğenmiyor. Neyse betalar gelmeden önce ataklı okçu bir kişi vardı zaten, anlamadığım bu okçular neden bana 3-4k vururken sana 7-8k vuruyorBence charını gözden geçir daha sonra konu aç
![]()
hani 7,5 k atıyordun
şimdi gelmiş beğenip beğenmediimi söylüyorsun :m08:he nolduhani 7,5 k atıyordun
şimdi gelmiş beğenip beğenmediimi söylüyorsun :m08:
Benimle char ya da item yarışına girecek kapasitede birisi değilsin boş konuşmayı bırak ve savunmanı diz
kendine çok güveniyorsan gelirsin vs atarız 
Son düzenleme:
:m08:demek senin itemler bulunmaz hint kumaşı öylemi :m08:yoksa uzaydanmı geldi :m08:asıl sen bana laf yetiştiricek kapasitede biri değilsin güzelim, beni biliyorsun oyunda görüyorsun hiç fark etmez gel kırmızıya atalım vs sıkıntı yok :ka19: beklerim yaniBenimle char ya da item yarışına girecek kapasitede birisi değilsin boş konuşmayı bırak ve savunmanı dizkendine çok güveniyorsan gelirsin vs atarız
![]()

:m08:demek senin itemler bulunmaz hint kumaşı öylemi :m08:yoksa uzaydanmı geldi :m08:asıl sen bana laf yetiştiricek kapasitede biri değilsin güzelim, beni biliyorsun oyunda görüyorsun hiç fark etmez gel kırmızıya atalım vs sıkıntı yok :ka19: beklerim yani![]()
Tek itemim ile charini alabileceğimi bilmen gerekirdi, her neyse akşam gelicem kırmızıya vs atarız

Biraz olgun ol be hacı ne o öyle yok çarını alırım filan :m08:Tek itemim ile charini alabileceğimi bilmen gerekirdi, her neyse akşam gelicem kırmızıya vs atarız![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)