mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ya şu konuya yorum yapıp konuyu güncellemek istemiyorum ama arkadaşın bilgisizliğine kulak vermek lazım. Öncelikle şu oyunda 60 kılıç 50 savaşçı yapıyorsan 60 ok 50 ninja da yap. Senin çarının sorununu başkasına yükleme. Oklar normal şuan. Ok sav yapmak her yiğidin harcı olmuyor. Sen şaman sav yapın yemeyin öyle damage diye ağlayabilirsin ama sende ninja sav yokken okçulara laf atmayı iyi beceriyosun. Biyologlar tam ve atak yarı dizen bi okçudan kaç yemeyi bekliyorsun sen ?

Ya şu konuya yorum yapıp konuyu güncellemek istemiyorum ama arkadaşın bilgisizliğine kulak vermek lazım. Öncelikle şu oyunda 60 kılıç 50 savaşçı yapıyorsan 60 ok 50 ninja da yap. Senin çarının sorununu başkasına yükleme. Oklar normal şuan. Ok sav yapmak her yiğidin harcı olmuyor. Sen şaman sav yapın yemeyin öyle damage diye ağlayabilirsin ama sende ninja sav yokken okçulara laf atmayı iyi beceriyosun. Biyologlar tam ve atak yarı dizen bi okçudan kaç yemeyi bekliyorsun sen ?
Tabi canım bilgisizim ben , o yüzden daha karşındaki adamın kaç savunması var veya ne itemi var diye bilmeden bana tafsiyeler veriyorsun gelip ahkam kesiyorsun :m08: Neyse Zaten Çözüm Gelecekmiş Sen İstediğin Kadar Öt Sıkıntı Yok Zararı Sana Boş Yere Parmaklarını Yoruyorsun O yüzden Bak İşine Sen Her şeye Maydanoz Olma Hadi Eyw :l04:

Son düzenleme:
Öncelikle şu kavgacı üslubunu bırak. Öncelikle savunman savunma değil. Hadi 50 ninja olsa sende anlayacam oyunda sorun var. Eski yayların kötülüğüne iyi alıştın sanırım şimdi yaylar fazla geliyor. Unutma karşındakinde de atak olursa savunma olmaz. Hem atak hem savunması varsa demek ki itemleri senden iyi. Eline çan alan oyun hakkında bi şey biliyorum sanıyor. Fark ettiysen sadece sen savunuyorsun şuan. Artık şu saçma konuya boşuna hit alma yeter bu kadar sana.

Öncelikle şu kavgacı üslubunu bırak. Öncelikle savunman savunma değil. Hadi 50 ninja olsa sende anlayacam oyunda sorun var. Eski yayların kötülüğüne iyi alıştın sanırım şimdi yaylar fazla geliyor. Unutma karşındakinde de atak olursa savunma olmaz. Hem atak hem savunması varsa demek ki itemleri senden iyi. Eline çan alan oyun hakkında bi şey biliyorum sanıyor. Fark ettiysen sadece sen savunuyorsun şuan. Artık şu saçma konuya boşuna hit alma yeter bu kadar sana.
:DD vay arkadaş la :D 2 dkda bizi yeni yetme şaman yaptınya :m08: gülmekten kırılıyorum şuan :m08: sen git kumda oyna hacı git 50 savla hatta 55 olsun EUN yanına git bi skill atsın sana kaç yiyosun hatta atarken birde sen vur bakalım kaç yiyor yani adam 150 atakla dolaşıyormuş ki 150 atak yapan birisinin ben dahil diğer karakterlerden az yemesi baya bir sorun ki saçma aynı şeyi başka karakter yapsa 55 savla veya 50 savla karakter diyorum ha :D yiyeceği skilin damagesine bak git birde okçuların yaptıgı damageye bak yani boş boş yorum yapıp parnahlarını yoracana aslanım git dene bol keseden kafana göre atıp tutma git dene çek video at buraya yani kuru kuru laf yapma anliyon ?

Ayrıca İster Tek Savunurum İster Arkadaşları Çagırırım Öyle Savunurum İstediğimi Yaparım Sen Buna Karışamazsın, Sen Sadece Boş yorummu Yapıyon Sana Göre Dolumu Yorumun beni ilgilendirmez ama gelip benim işlerime karışamazsın sen git Konu Hakkında Yorumunu Yap Söliceni Söyle Gerisine Karışma Hadi Eyw.. :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri