farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tabi canım ağlıyoz biz :D sabit atakla 55-55 savla 3-4 k yicekmişiz :DD valla helal olsun çok zekalısın :DD 3 ay önce betalar olmadan 55-55 savla 300-400 skill atan okçu 3-4 k atacak ve bu normal olacak :DDD helal olsun o aklına :D 55-55 şaman diz düz adam sadece delici ile keser oda delicisi çoksa ki skil zaten atamıyor sizin gibi büyü sav çok :D valla helal ne diyim kim ağlıyor ortada düz 10k yiyoz yok şu kadar savım var şunum var bunum var diye :D helal sana hacı helal
55-55 savla git serverda dayanabileceğin kişiler daha yeni yetme okçuya yeni geçmiş eline bi anka almış adamlara yeter o sav :D sen gel git o savla bi sarı bas heri :D bakalım EUN dan kaç yiyon :D yada gel bi kırmızı bas Winci den kaç yiyon :D öyle bol keseden sallamayla olmuyo hacı bana laga luga yapacana sorularıma cevap ver boş boş yazma parmaklarına yazık canısı Nolduda bütün server okçuya geçer oldu şamanı bile bırakıp o kadar item yapmış adam durup dururken niye gidip okçuya geçiyo hemi gardaşım bana bunu söyle :D

Senin kıvırma şekline hayran olmamak elde değil.Ben şamanım düzümü düşürmesinler okçular çok vuruyor düşsün damageleri.Tek zeki senmisin :D Aslında sendede hata yok yanlışı biz yapıyoruz seni takıp cevap yazmakla.Bişey yazmıycam artık at koştur burda.Gökten kemik yağmasını bekle belki duaların kabul olur.Selametle :)
hey yavrum hey sen önce üslubuna dikkat et canısı biraz olgunlaş biraz insan ol insan gibi tartış tartışamıyacaksan kapı orda seni bekliyor , ben seni çözdüm tabi ayda yılda okçuya bi kıyak geçildi bunu kaybetmek serverda bileğimi büken olamasın diye çaba gösteriyon anlıyom hacı seni ama şunu unutma bu zamanlarda geçer bakarsın bir gün oyuna bir güncelleme gelir felğini şaşarsın ;)
@admin; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
hey yavrum hey sen önce üslubuna dikkat et canısı biraz olgunlaş biraz insan ol insan gibi tartış tartışamıyacaksan kapı orda seni bekliyor , ben seni çözdüm tabi ayda yılda okçuya bi kıyak geçildi bunu kaybetmek serverda bileğimi büken olamasın diye çaba gösteriyon anlıyom hacı seni ama şunu unutma bu zamanlarda geçer bakarsın bir gün oyuna bir güncelleme gelir felğini şaşarsın ;)
@admin; @erdemaa; @DN Angel; @dragonmetin2; @Shorty;

Kardeş Kısacası bu okcu ninjalar daha fazla giriyo ve hatta 45 ok 40 ninja sav a adam 7-8 dakıo okcu ninja hakket düzeltilmeli şamanların kalmalı cünkü şamanlarında giderse şamanları oynayan sayısı azalır şamanlara 40 çan sav bile yetio bide +9 ejderha pulu kalkan ile o iş tmm oluo ninjalara ne kadar dizsen gene aynı alıp damage kendini götürüo

bu konuda tartışmaya gerek yok arkadaşlar. mayıs ayı içerisinde zaten bir düzenleme yapılacak ? neyin tartışması bu :)

not: bu yorumdan sonra konuşmanıza dikkat ederseniz sevnirim (!)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri