Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Şamanlar için savunma yaparsan düz 10k yemezsin , sura konusunda sonuna kadar haklısın katılıyorumOkcu değilde şamanların ortlu çanları ile düz 10 k ya kadar vurmaları cok kötü bir durum oyun için. öteki tarafta karabüyü 2k küre atamıyor ::/
Arkadaşım beklentin ne şimdi senin60 ok 25 ninja savunman var diye sana 2k mı vurucak okçular ne ümit ediyorsun o 25 savunmayla hala çözemedim ben.Benim 2k vurduğumda var 25k vurduğumda var savunma yapamayan arkadaşlarda yapanlardan feyz alsın biraz,hem beleşten kuş sayesinde 20 ok alıyor herkes birde burda şikayet ediyor.Beklentini açık net şekilde yazda sana gerekli cevabı verelim.
Sende Bec Ve 35 Yarı Alıon Ne Ayak ??????? 20 ok savı delip geçio acıkla bakam hele din
Arkadaşım beklentin ne şimdi senin60 ok 25 ninja savunman var diye sana 2k mı vurucak okçular ne ümit ediyorsun o 25 savunmayla hala çözemedim ben.Benim 2k vurduğumda var 25k vurduğumda var savunma yapamayan arkadaşlarda yapanlardan feyz alsın biraz,hem beleşten kuş sayesinde 20 ok alıyor herkes birde burda şikayet ediyor.Beklentini açık net şekilde yazda sana gerekli cevabı verelim.
Sende Bec Ve 35 Yarı Alıon Ne Ayak ??????? 20 ok savı delip geçio acıkla bakam hele dinliyelim
Sende Bec Ve 35 Yarı Alıon Ne Ayak ??????? 20 ok savı delip geçio acıkla bakam hele dinliyelim
Başka silahlarda 35 yarı + beceri yok mu ? Onlar için neden savunma veren beleş kuşlardan yok sen açıkla bakam bana hele

he yavrum he hangi silahda varmış hem beceri hem çift yarı hey yavrum heyBaşka silahlarda 35 yarı + beceri yok mu ? Onlar için neden savunma veren beleş kuşlardan yok sen açıkla bakam bana hele![]()
ayrıca beceri olayı biz şamanlardada var peki biz niye sizin kadar damage atamıyoz yavrum öyle tek bir pencereden bakma oyuna biraz genel düşün genelŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)