Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
istersen burda yazma oyunda gel yanıma öyle deneyek burda kim ne yazsa boşkardeşim 25 nınja savunmasından fazla bişey bekleme.yersin okdar skil.
git aynı savunmayı bi savaşçıya dene yani 60 çiftel 25 savaşçı kaç yiceni gör donra gel burda konuşsavunman az senin
Moderatör tarafında düzenlendi:
beta silahlar adilll değildir arkadaşlar gerçekten söylendiği gibi ok savunma ve okçuya sersemletme bağışıklılık bi işe yaramıyo şaman da aynı sinirden gittim 1-1 şaman savunma dizdim adam hala 4k atıyordu adamın atağı 80-90 bana 4 k atıyo bende 60 çan savunma 40 karakter savunma var ama savaşçı getir 60 kılıç veya çiftel olsun 4 k yı geçemez skilllde yalan mı
40 karakter iyi iyide serverda kendini aşmış şamanlar var tamammı kardeşim onlarla kafa tutmak istiyorsan en az 50 karakter şart 55 de çan olsa 1/1 de istediği kadar delicide dizse atakda seni kesemezbeta silahlar adilll değildir arkadaşlar gerçekten söylendiği gibi ok savunma ve okçuya sersemletme bağışıklılık bi işe yaramıyo şaman da aynı sinirden gittim 1-1 şaman savunma dizdim adam hala 4k atıyordu adamın atağı 80-90 bana 4 k atıyo bende 60 çan savunma 40 karakter savunma var ama savaşçı getir 60 kılıç veya çiftel olsun 4 k yı geçemez skilllde yalan mı
o savunmaya onlar hariç serverdaki diğer şamanları rahatlıkla durdurabilirsin bana güven 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)