Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hayır beklentin ne zaten 20 ok kuştan eşantiyon olarak geliyor.55 ok 50 ninja savunması olan adamlar zaten 4-5 k dan fazla damage yemiyor sen istiyorsun ki bana kimse vuramasın.Ben şahsen okçu olarak damage artsın diye 500t ye silah alıyorum kuşun getirdiği beleş savunmayı kırmak için sen hala çok vuruyor diyon burda.60 ok 25 ninja ile adam sana herhalde 7k vurucak yap ninjanı 50 öyle dene ama sen diyorsun ki okçu yine çok vuruyor kuşu o zaman 40 ok yapsınlarda sen rahat et bizde şaman açar oynarız ne yapalım :)

Hayır beklentin ne zaten 20 ok kuştan eşantiyon olarak geliyor.55 ok 50 ninja savunması olan adamlar zaten 4-5 k dan fazla damage yemiyor sen istiyorsun ki bana kimse vuramasın.Ben şahsen okçu olarak damage artsın diye 500t ye silah alıyorum kuşun getirdiği beleş savunmayı kırmak için sen hala çok vuruyor diyon burda.60 ok 25 ninja ile adam sana herhalde 7k vurucak yap ninjanı 50 öyle dene ama sen diyorsun ki okçu yine çok vuruyor kuşu o zaman 40 ok yapsınlarda sen rahat et bizde şaman açar oynarız ne yapalım :)
Bak hala kendi açından konuşuyorsun ya kardeşim 55 ok 50 ninja sava 4-5k giriyor diyorsun peki aynı sava bıçakcı ninjalar niye 4-5k atamıyor veya diğer karakterler bana bunu söyle gerisini boş ver

Her karakter aynı düzeyde vuruyor sen merak etme.Şamansın diye şamandan bahsetmiyorsunda 40-50 savunmaya 3.5-4k delici atmak nedir onu açıklasana sende bana.Sohrty nin yaptığı açıklamayı görünce bu sefer kendini savunur olmuşun yeni konu açıp hadi bakalım vurun şimdi düz 5-6k milletede görelim :D

Her karakter aynı düzeyde vuruyor sen merak etme.Şamansın diye şamandan bahsetmiyorsunda 40-50 savunmaya 3.5-4k delici atmak nedir onu açıklasana sende bana.Sohrty nin yaptığı açıklamayı görünce bu sefer kendini savunur olmuşun yeni konu açıp hadi bakalım vurun şimdi düz 5-6k milletede görelim :D
Yawrum sen 40-50 savla kimden 3,5-4k delici yiyorsun yani bol keseden sallamakda bu olsa gerek sen o yaptığın savunmayı 55 ÇAN 50 KARAKTER savunma yap eğer dediğin gibi düz bırak 3 k yı adam 2 k atarsa çarımı silerim bana boş edebiyat yapma savunma yapmayı bilmıyorsunuz gelmiş burda ağlıyorsunuz niye o zaman itemleri satarken alırken şamanlı şamansız diye ayırt ediyorsunuz bana bunu söylesene ? kimse şamanları takmıyor umursamıyor savunma yapmıyor ondan sonra düz 5 k yiyincede böyle senin gibi ağlıyor

Valla Siz Sav yapamadığınız için ağlıyorsunuz niye kılıç bıçak çift sav ve savaşcı nınja sura sav yapıyorsunda neden şaman yapmıyorsun ? Sen git önce şaman sav yap Diğer karakterlere yaptığın gibi ondan sonra gel de yok düz bilmem kaç k atıyor diye , sav yapmadan 0 savla düz 5 yeyipde burada ağlama okey..!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri