Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
mustafa sen kaç atakla o skilleri yıyosun sordun mu peki.sadece taş basılı 35 ataklı bi yayla okda yemen imkansız bende okçuyum bol keseden sallama burda enaz 130-150 atakla osavunmaya 7k vurabilir bi okçu
ve serverdaki okçuların yarısı belkide yarısından çogu full atak.bunları göz önünde bulundur.herşeyden şikayetçisiniz be kardeşim çekin gidin oynamayın vay arkadaşşş.
Bak şimdi sen savaşcıya nınjaya sura yaptıgın savunmanın aynısını şamanada yapıp düz en az 4k yiyorsan haklısın ama yani sende biliyorsun serverda şamana savunma dizen yok olanlarda çok az nadir yani 1-1 ler hariç ayrıca hep tek yönlü düşünüyorsunuz Şimdi serverda 15 büyülü kostumler 15 büyülü başlıklar 40 büyülü krolar var demi ? var , e peki o kadar büyü savunmaya skillerle vuramıyacağına göre mecbur düz vuracaksın e hadi düz vuruşada çok diyorsunuz ya siz tamam onuda düşürün şaman düzde vuramasın, peki bu şamanlar ne yapıcak nasıl vs atıcak neyle vuracak ne yapıcak sen bana onu söyle gerisini boşver???Okuma yazmamız var şükür. İkimiz kurduğu cümleleri kıyaslayarak anlarsın kimin ne derecede olduğunu. Yalnız konumuz bu değil.
Skille 7k atmak doğal çoğu durumda ama düz vuruşla 4-7k arası vuruş yapmak çok mantıksız geliyor. Sen şaman olarak yoğurdun kaymağını yediğin için afiyetle sana çokta söz hakkı düşmüyor kardeşim![]()
Hadi canım 130-150 atak ile 7k öylemi hemde 60 ok 25 ninja savunmayamustafa sen kaç atakla o skilleri yıyosun sordun mu peki.sadece taş basılı 35 ataklı bi yayla okda yemen imkansız bende okçuyum bol keseden sallama burda enaz 130-150 atakla osavunmaya 7k vurabilir bi okçu
D kardeşim sana şu kadar söylüyorum sen 150 degil 130 da degil 100 atakla git yan çar aç 60 ok 25 veya 30 ninja sav diz ve skil at eğer 7k veya civarı skill değerse çarıda silecem oyunuda bırakacam Erkek sözü sana yap dediğimi çek video dediğini ispatla yani bana bol keseden atmışsın diyorsun kendin hepten uçmuşsun haberin yokHe full atak tabi aha okçu açtım görüyoruz kim haklı kim haksız Okçuların sadece 2 dezavantajı var birisi, seri değilleri düz kesemiyorlar ikinciside Ateş ankada 20 ok savunması veriyor olay bundan ibaret yani bana gelmiş yok bol keseden atıyosun yok bilmem ne diye laf savurma eğer haklıysan çekersin video ondan sonra konuşursun yani boş sözlerle edebiyat yapma bize !ve serverdaki okçuların yarısı belkide yarısından çogu full atak.bunları göz önünde bulundur.herşeyden şikayetçisiniz be kardeşim çekin gidin oynamayın vay arkadaşşş.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)