HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2 farklı oyunu birleştirmek diye birşey yok, aynı seviyeye getirilecek.
Markete savunma gelmemesi, ely2 deki itemlerinde ely1 deki itemelrle aynı seviyeye çekilmesi gibi bir ihtimal yok mu sence ?
ely1 ve ely2ye girip baksan ilgilenseydin görürdünüz Sen bilmiyosun galiba ely1 de k.b.ç kalkan yok kask yok ayakkabı yok basit bi kaç item sayıyorum sana ama ely2de var bunların oranlarını düşürüp ely1le birleştirmen benim bir iteme yine bin 2bin t vermem lazım demek
marketide açmayalım diyosun bide fark ne ya ozman asi neolur anlat:
Valla bizi dusunen yok savunmalar 10a duscek ve biz el cikartan bi topluluguz sikinti olacak diyorum ely1deki oranlari ely2 ye 30 olarak tasiyin gitsin.2 farklı oyunu birleştirmek diye birşey yok, aynı seviyeye getirilecek.
Markete savunma gelmemesi, ely2 deki itemlerinde ely1 deki itemelrle aynı seviyeye çekilmesi gibi bir ihtimal yok mu sence ?
ely1 ve ely2ye girip baksan ilgilenseydin görürdünüz Sen bilmiyosun galiba ely1 de k.b.ç kalkan yok kask yok ayakkabı yok basit bi kaç item sayıyorum sana ama ely2de var bunların oranlarını düşürüp ely1le birleştirmen benim bir iteme yine bin 2bin t vermem lazım demekmarketide açmayalım diyosun bide fark ne ya ozman asi neolur anlat:
![]()
Arkadaş anlayışınla ilgili sorun mu var ?
Ely2 nin itemlerinin ely1 e göre düzenlenmesi, ely2 de olupta ely1 de item olmaması gibi durumların çözülmesi zaten birleşme işlemi sırasında yapılacak işlemler diyorum. Hala gelmiş komik olduğunu sanarak mesaj yazıyorsun. Tamam madem bukadar dikkate alınmamak istiyorsun. bu mesajdan sonra ve bu konu altındaki hiçbir mesajını dikkate almayacağım karar vereceğimiz zaman.
Phantoms Loncası olarak & oyundaki bazı arkadaşalarımın adına söyluyorum.. Ne ely1 ile ely2 birleşmesini Ne'de savunma editlerinin gelmesini İSTEMİYORUZ.. Nedenleri zaten ortada arkaşalarım bana söz bırakmamış..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)