- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 318
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sanırım Sizi yanlış bilgilendirmişler Ely1 hakkında 2009 dan beri M2-tr aktif olarak faaliyet göstermektedir. 2011 yılında editleriniz gelmiş 2010 şubat ayından bu yana full editli olarak bütün savunmalar aktif idi. Demişsiniz bizim edit sayımız daha çok buda yanlış şuan oyunda 80 - 100 edite sahip çok oyuncu var eskilerin çoğunda sadece 50 tane rahat edit vardır.
Demişsiniz savunmasız ws atılmaz gayet güzel atılıyor biz sıkıntı yaşamıyoruz. Bencillik gösterdiğimizi yazmışsınız evet buna hakkımız olsun artık 4 - 5 yıldır emek verdiğimiz oyunda her birleşmede her değişimde hep biz zarar gördük tekrar aynı şey olursa çoğumuz bırakacak bu kaçınılmaz, o zaman siz yine yalnız kalacaksınız.
Kendi emeklerinizin heba olmaması için bizim emeklerimizi yakmayınız. Kaldı ki birleşmek isteyen siz siniz biz değiliz.
Herkese iyi forumlar.
Açıkçası bu yorumu neden attığını anlamış değilim. Ben Ely1 hakkında düşüncemi belirtmedim, yaptığım yorumda ely2 den bahsettim. Ely1 in MT2-TR Ely2 nin ise MMOMT2 olduğunu gayet iyi biliyorum. Kısa bi sürede olsa Mt2-TR de oynamış bulundum ve galiba 2011 yıllarında oynadım ama tabi o dönemde benim gözümde bi Mmomt2 değildi.
Siz sanıyosunuzki sadece biz emek verdik hayır öyle bişey yok bizlerde fazlasıyla emek verdik. Turkuaz zırhlar çıktığında gece gündüz demeden kule yapıp intikam yüzüğü düşürerek C.Turkuaz zırhı yaptık sonradan bi degişimle B.Turkuaz zırhlarına +20 zeka geldi ve C lerin hepsi çöp oldu. Gene TL ile satın aldığımız Eski editleri tamamlayıp 5 k lı B turkuaz felan alıp tamam artık yaptım dedikden sonra item yapma marketinin getirilmesiyle çöp olan eski editlerimiz. Bunlar sadece birkaçı ve edit kısmı editsiz kısmına bakacak olursak siz siriusu ilk aldıgınızda sevinmişsiniz biz Çelik zırhı için afedersiniz bi tarafımızdan ter getirirdik, ozamanda sirius,zehir hak getire kim alabilirdiki ? Yani tek sizin emeğiniz yok nasılki sizin emekleriniz korunuyo bizimkilerde korunmak zorunda ona göre yorum atarsanız sevinirim.
Şu an'a bakar isen Ely2 de adam yok ely2 mmo ely1 m2-tr ?
Arkadaşım ben şu dönemle yargılamadım serverleri 'en iyi pwpsiydi' 'o dönemde' sözleri sana hangi akıla hizmetle günümüzü kıyaslamaya teşvik ettirdi ?
1-Kesinlikle öncelikli olarak ely-1 oyuncularının istekleri dikkate alınmalıdır.
2-Ely2'deki editleri oyuncuların editleri kristal karışılında el konulmalıdır.
3-Serverlar birleştirilmelidir.
4-Markette satışında savunma editler olmalıdır.
5-Market satışında kılıç-bıçak-çift el -büyü-blok-ok vs. savunma editler olmamalıdır.
6-Sadece karakter savunma-hp-atak-güç-zeka-çeviklik vs. tarzında editler marketten satılabilmelidir.
Ely2 de edit karışılığında verilen kristallerle serverlar birleştikten sonra marketten ely2 oyuncuları istediği itemi madde 5 ve madde 6 dikkate alınarak yapabilmelidir.
Not1: Ely2 oyuncuları için biraz adaletsiz olduğunun farkındayım ama ely1 oyuncu sayısı ve emek olarak çok daha üstün konumda. Bu yüzden serverlar birleşecekse kesinlikle benim düşündüğüm tarzda olmalıdır. Bundan mantıklı bir çözüm olduğunu düşünmemekle birlikte uygun zamanda gerekenlerin yapılmasını istiyorum.
Not2: Atak ve savunmalarda tabii ki ely1 e göre şekillenmelidir.
Arkadaşlar bence ileri gidiyosunuz. Tamam oyuncu sayısı olarak çok olabilirsiniz ama emek konusunda üstün değilsiniz. bozuk plak gibi buna takılıp durmayın !
Editlere el konularak Kristal iade neymiş ya ? sizin emekleriniz kendi görüşünüzle zarar görecek diye bizimkiler tamamen ortadanmı kalkacak yani ?
Ely1 oyuncularının sözü elbette önemsenmelidir ama bu kadarıda fazla bütün savunmalar aktif edilmelidir. Biz oraya mülteci olarak gelmiyoruz nasılki siz oyuncu iseniz bizlerde oyuncuyuz nasılki siz bu yönetime para kazandırdıysanız bizde kazandırdık şimdi böyle maddeler sıralayarak sadece Ely1 in çıkarlarını koruyamazsınız.
Tekrardan Sayın Admin'e ve Shorty'e söylüyorum. Efsunları eşitlerken ister ely1 standardında ister ely2 standardında yapın ona bi sözüm yok neticede herkesinki aynı olacak. Bildiğiniz üzere Ely2 serveri Atak değil savunma editlerinin misliyle fazla oldugu bi serverdir. Sadece Ely1 oyuncularının görüşleri alınarak işlem yapılmamalıdır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...