noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shorty

Teknik Sorumlu
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Teknik
VIP Üye
Konular
772
Online süresi
4d 8h
Reaksiyon Skoru
3,477
Altın Konu
1
Başarım Puanı
337
MmoLira
1,221
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lütfen ankete katılıp yorumlarınızı bildirin.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Hayır tabiki ne birleşme nede savunmaların gelmesini istiyoruz benim loncamın buyuklugu ely2 nin tamımı kadar zaten uyelerimizin şimdiden bırakalım amacımız kalmadı deyip tedirgin bi durumdalar dogal olarak yaptıkları tüm emeklerin boşa cıkmasına kızgınlar
Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız

Aslında bu oylamanın sonucu şahsımı pek ilgilendirmiyor, buradan çıkacak sonuç dan çok Türkay ın tarafımıza verdiği sözün arkasında ne kadar duracağı beni ilgilendiriyor. Anladığım kadarı ile bu anketin sonucunda sizi pek ilgilendirmiyor şirinlik olsun diye bunca insanı uğraştırmayın !!! bizde önümüze bakalım nasıl sa karar verilmiş. Ancak unutulmaması gereken bir şey var burası eylence sektörü sizin hizmetiniz kadar bu server rağbet görür. Daha önce Türkay ı uyardık yine uyarıyoruz bu kadar çok bir server la uğraşılmaz, yasal olarak da baktığınız zaman insanların eylenmek amaçla yatırdığı paralar heba oldu mesela ilk editleri yaptığımızda biz 25 efsun değerine para verdik bu bizim onayımız alınmadan değiştirildi. Dolayısı ile hani forumda yazmışsınız haklarımız evet sizin haklarınızı siz koruya biliyorsunuz. Peki bizim haklarımız !!! en azında para kazandığınız bu server da kazandığınız paraları kendi haklarınız kadar bizim haklarımızda koruyarak hak etseniz.!!!! Aslında koskoca 5 yıla o kadar çok şey var ki yazılması gereken, Lütfen artık uğraşmayın en azından verdiğiniz sözlerde durun.
Ne söylediğimiz önemsiz , hiç kimse bizi dinlemiyor..Gerçekten şaşıyorum bu emek ne için harcanıyor? Bizi birbirimize düşürmek için mi ? Biz kararımızı aldık ve bu karardan da sonuna kadar vazgeçmeyiz! Eğer bu birleşme olacaksa herkes oyunu bırakacak 100 oyuncu gelir 100 oyuncu gider...Bize sormanızın amacı ne ? Karakterlerimizi bu hale getirmek için ne kadar çaba sarf ettiğimizi düşünüyor musunuz hiç ? Bizim ne dediğimizi veya neyi seçeceğimizi önemsiyor musunuz ?
Tahminimce hayır ve bu da üzücü olan kısmı...Bu birleşme sunucuyuı kurtarmayacak...Eşyaların özellikleriyle oynamak da öyle...
Aklınızı kullanın ve oyuncularınızı dinleyin gerçekten bu oyuna sadık olanları..
Saygılar
Bilmiyorum farkındamı değilsiniz biz bu forumun yetkileri kişisiyiz, multi üyelikleri vs görebiliyoruz. bunun bilincindemisin gerçekten ?
Evet ve hayır oyu kullananların yarısı multi üyelik zaten sadece evet oyundakiler değil.

TÜRKÇE VE ANLAŞILIR YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM BU TARZ YORUMLARINIZIN HİÇBİR FAYDASI YOK. KONUYLA ALAKASIZ YORUMLAR YERİNE KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN Kİ SONUCA KATKINIZ OLSUN. BURADA BAŞKA KONULAR HAKKOINDA YAZMANIZ,BİZLERE HAKARET ETMENİZ SİZLERİN ALEYHİNE. ANKET KONUSU İLE İLGİLİ OYU KULLANIP YORUM YAPIN Kİ BİLELİM HEPİNİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ.

diğer bir konuda yorum olarak evet olursa oyuncu kalmaz, hayır olursa bitersiniz gibi yorumlar yapmak yerine.

Ben savunma efsunlarının gelmesini istemiyorum çünkü;
Ben savunma efsunlarının gelmesini istiyorum çünkü ;

gibi yorumlarla neden istediğinizi veya istemediğinizi belirtinki biz dikkate alalım.

Ne bekliyorsunuz sizlere sormadan kafamıza göremi iş yapalım ?

Arkadaşlar serverlar birleşecek bu anketin birleşme ile ilgisi yok.

Bu arada multi üyelikler alıp oy kullanmanız, arkadaşlarınıza rica edip oy kullandırmanız gibi durumlar bizim bu anketi çok daha az ciddiye almamızı sağlayacaktır bilginiz olsun.

Ely1 serverında oyunun gidişatını belirleyecek bir anketi daha fazla ciddiyetle oylamanızı rica ediyorum.

buradan çıkacak sonuç kesin uygulanacak diye bir kaide yok görüşlerinizi merak ediyoruz değerlendireceğiz

Gülüyorum sadece şuan nezakat olsun die yaptın bi nebze kendinizi haklı cıkarmak için herşeyi yazıp cizmişin kurbanları berilemişin hadi son duanızı edin diyosun boşa kendinizi yormayın arkadaşlar o sonuclarda hayır oyları üstünlük saglasada sonuc degişmiycek sadece bi göz boyama....
Son mesajımı yazıyorum daha yazmıycam brader çok çirkinleşmeye başladı. gercekci olalım biraz amacın ne bize sölermisin admin! ely1 den alıp veremedigin nedir okadar oyuncu memnun herşey yolundayken bu saçmalık nerden cıktı 60kişi istedi diyemi?tekrarlıyorum saçmalık!sen mmoyu kuran adamsın oyunun az cok gidişatını takip eden birisin herhalde en azından kazandıgın paranın nerden geldigini merak eder insan oyunun gidişatında bi sapma oldugunda birleştirelim kurtaralım mantıgı hakim oluyo nedense daha önce bu gercekleşmedimi mars merkur voltran bunları birleştirdin sana kazancı ne oldu oyunmu kurtuldu yoksa dahamı fazla kötüleşti bu tecrubeyi daha önce yaşadın aynı şekilde türkayda 3 sunucu birleştirdiginde yaşadı demeki birleşme sonucları hep daha kötüye gidiyo iki olayında içindesin şahitsin bunları gördügün yaşadıgın halde şuan hangi amaca hizmet ediyosun veya seni bu duruma kım sokuyo bilemiyorum ely1 le ely2 AYRIDIR sistem olarak ely2 ye farklı bi alt yapı hazırlandı bunu türkaydan duymuştum galiba oyuncunun istekleri degerlendirilerek hazırlandı denmişti yanlış hatırlamıyosam ely1 ise ilk tecrube oldugu için oyuncu istekleri degilde oyuncu bunlarla ne yapabilir die hazırlandı böle tabir edelim dogru olur heralde üstelik buglu itemlerin haddi hesabı yok gecmiş mesajlarımda birtanesini ely2 marketten alıntı yaparak burda paylaştım bunu biz görüyoruz. birleşmede ely2deki itemlerin ely1 e göre uyarlancak diyosun peki daha önceki birleşmede bu itemler belli bi düzene sokulmadımı sokulduysa 100 kritikli 50 kılıc 50 bıcak item nedir arkadaş şeytanlar aklımda olmaz brader diyo iş var diyo anlatabildimmi bilmiyorum bide şunu söleyip durdun ely2 deki bir itemin oranlarını düşürmek oranların düşmesi neyi degiştirrir? ely1 de aynı özellikte item yoki ben buna mantıklı diyim düşürsende farkeden bişey olmuycak ely1 de karşılıgı yok hala anlamamakta kendini haklı cıkarmak için çabalıyosun market acarken oyuncuya soruyosun birleşmeyi neden sormadın? bunu söleyince cocuklaşıyon diyosun bana sana bişey söleyimmi brader zerre kadar oyundanda oyuncuyuda anlamıyosun admin lafım sana baştada söledim bu oyunu yöneten anlayan oyuncunun istedigne göre haraket eden birtane adam var oda türkay sakın yanlış anlaşılmasın haa bana hiç bir yararı olmadı 4 yıldır oyuncusuyum ne bikere şunu yap bunu yap demişimdir nede şöle böle diyip yalakalık etmişimdir hatta düşmandan farksız gibiydik ely1 oyuncuları az cok biliyodur eskiler şahit ismim baran. admin sen burda türkayıda ezdin türkaya sözünü geri aldırdın eminim bu konuya mesaj yazmamasındaki sebebde bu olması lazım benim tanıdıgım adam şuan burda napar eder iki tarafıda yıpratmayacak fikre sahiptir aksini iddaa ediyosan git sor admin. dahada acıyım burda mesajı turkmmmo m2-tr rekabeti hala suruyo turkmmo bi hiç oldu ely2 olarak ortada m2-tr nin bıraktıgı el degmemiş ely1 de ortada gücenip alınmaca yok sırf m2-tr yi tamamen silmek cabasında oldugunu görmeyecek kadar kör degiliz.

şu konuya deginen cok arkadaş gördüm sölemeden edemiycem son mesajım zaten acın kulakları itemlerinizin degeri düşücek ondan şikayet ediyosunuz diyosunuz gercekten cok komik aklı sıra laf yapıyo önemsedigimizi sanmasınlar sakın biz es die tabir ettigimiz itemlere 2set 3set item vererek aldık bunuda sölüyoruz altını cizelim buranın yani arkadianın bir çok oyuncusu hala sezingibileri 3-5 kere satın alacak itemlere sahip olduklarını unutmayın

İyi Eglenceler...

Baran eline sağlık kardeşim ama görünen o ki bizi dikkate alan yok. ilk başta Türkay a kızmıştım. Bizle başladı bu yola şimdi sözlerinin ardında durmuyor diye, anladım ki Türkay sessiz kalmak durumunda, harbi söylüyorum ne item ne yatırdığım paralar umurumda ben verdiğim paraların karşılığını zaten aldım eylenerek ( Türkay ve m2-tr çalışanlarına teşekkürler emekleri için ), 4 - 5 yıllık eylence için az bile verdim ama eğer bu birleşme olursa benim 5 yıllık ekibim komple bırakacak, eminim ki sizin loncada bırakacaktır zaten 2 lonca ely2 bedel biz değil onlar düşünsün artık zerre kadar umursamam. Benimde son yazım bu herkese iyi oyunlar.
Ely1 Serveri Yeni Açtıgınız Ely4 Yüzünden Useri Azaldı Birleştirilmesi Çok Doğru Bir Karar !!!

Hayır tabiki ne birleşme nede savunmaların gelmesini istiyoruz benim loncamın buyuklugu ely2 nin tamımı kadar zaten uyelerimizin şimdiden bırakalım amacımız kalmadı deyip tedirgin bi durumdalar dogal olarak yaptıkları tüm emeklerin boşa cıkmasına kızgınlar

Ely1 Serveri Yeni Açtıgınız Ely4 Yüzünden Useri Azaldı Birleştirilmesi Çok Doğru Bir Karar !!!

Problemimiz User değil lütfen alakasız şeyleri bu sunucuya bağlamayın,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri