- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar şu önyargıdan kurtulun. Bu konuyla ilgili bu konuyu açtık ki sizlerin görüşlerini net olarak alalım. Savunma itemleri gelsinmi gelmesinmiden çok herkes server birleşimine takılmış durumda. burada görüş aldığımız konu hakkında yorum yaparsanız buradaki tüm görüşleriniz biz bu konuyla ilgili toplantı yaptığımızda masada olacak. Sizlerin söyleyeceğiniz şeyleri sallamıyor olsaydık, kararımızı vermiş olsaydık bu konuyu açmazdık. Lütfe art iyetli olmayın, görüşlerinizi belirtinki sonuca katkınız olsun
bu konu altında kimi söylediğine doğru ya da yanlış dedimki ? Biz tamamen oyunu oynayanların görüşlerini dikkate alalım diye açtık zaten bu konuyu. O arkadaşta görüşlerini yazmış, sizde yazın hepsini dikkate alacağız
Ön yargı neresinde biz derdimizi nasıl anlatalım, sizce hatamı var yazdıklarımızda evet demişsiniz birleşcek halen diyoruz ki biz karşıyız. Biz 5 yılı baz alarak yorumluyoruz çoğu kişi daha geleli kaç gün olmuş belli değil ama bir yaşanmışlık var. Şimdi bunları artık bir kenara koyun deniliyorsa orada duracaksınız biz koyun sürüsü değiliz. İsteyen gide bilir de diyeceksiniz ama hakkımızı aramadan gitmemizi beklemeyin.
Market açılacaksa zaten birleşmeye karşı gelmenin anlamı da yok. Bak aslında güzel bir tespit var yorumlarda niye editsiz server açıldı daha yeni isteyen oraya gitsin orada eylensin diye değil mi ? bizde diyoruz ki 2 tane editli server var biri savunmalı diğeri savunmasız savunma isteyenler oraya gitsin bunda yanlış anlaşılmayacak bir durum mu var ?
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bilmiyorum farkındamı değilsiniz biz bu forumun yetkileri kişisiyiz, multi üyelikleri vs görebiliyoruz. bunun bilincindemisin gerçekten ?
Evet ve hayır oyu kullananların yarısı multi üyelik zaten sadece evet oyundakiler değil.
TÜRKÇE VE ANLAŞILIR YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM BU TARZ YORUMLARINIZIN HİÇBİR FAYDASI YOK. KONUYLA ALAKASIZ YORUMLAR YERİNE KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN Kİ SONUCA KATKINIZ OLSUN. BURADA BAŞKA KONULAR HAKKOINDA YAZMANIZ,BİZLERE HAKARET ETMENİZ SİZLERİN ALEYHİNE. ANKET KONUSU İLE İLGİLİ OYU KULLANIP YORUM YAPIN Kİ BİLELİM HEPİNİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ.
diğer bir konuda yorum olarak evet olursa oyuncu kalmaz, hayır olursa bitersiniz gibi yorumlar yapmak yerine.
Ben savunma efsunlarının gelmesini istemiyorum çünkü;
Ben savunma efsunlarının gelmesini istiyorum çünkü ;
gibi yorumlarla neden istediğinizi veya istemediğinizi belirtinki biz dikkate alalım.
Ne bekliyorsunuz sizlere sormadan kafamıza göremi iş yapalım ?
Arkadaşlar serverlar birleşecek bu anketin birleşme ile ilgisi yok.
Bu arada multi üyelikler alıp oy kullanmanız, arkadaşlarınıza rica edip oy kullandırmanız gibi durumlar bizim bu anketi çok daha az ciddiye almamızı sağlayacaktır bilginiz olsun.
Ely1 serverında oyunun gidişatını belirleyecek bir anketi daha fazla ciddiyetle oylamanızı rica ediyorum.
buradan çıkacak sonuç kesin uygulanacak diye bir kaide yok görüşlerinizi merak ediyoruz değerlendireceğiz
Gülüyorum sadece şuan nezakat olsun die yaptın bi nebze kendinizi haklı cıkarmak için herşeyi yazıp cizmişin kurbanları berilemişin hadi son duanızı edin diyosun boşa kendinizi yormayın arkadaşlar o sonuclarda hayır oyları üstünlük saglasada sonuc degişmiycek sadece bi göz boyama....
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
Arkadaşlar hepinize tek tek mi söylemem gerekiyor. bu konuyu açma sebebimiz zaten sizleri dinlemek istememiz değilmidir ? Niye görüşlerinizi belirtmek yerine ne söylediğimiz önemsizi gibi cümleler kuruyorsunuz ?
Görüşlerinizi sebepleriyle birlikte belirtin hepsini dikkate alıyoruz ve alacağız diyorum siz neler yazıyorsunuz. Ne yapalım kapatalım anketi kafamıza göremi işlem yapalım ? bunumu istiyorsunuz ,?
kısmen seni ima etmiyordum ama sonuç olarak.. her neyse ben yanlış hiç bir şey görmüyorum ve eğer bizden birine söylemen gerekiyorsa.. söyle..her türlü bu senin işin yanlış mıyım ?
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hak aramak adı altında aba altından sopa gösterdiğini sanıyorsan elbette istediğin yere şikayet edebilirsin bizi.
ben diyorumki birleşme olacak fakat nasıl olacağına siz karar verin. Savunma itemleri gelmesin ely2 deki değerler ely1 seviyesine düşürülsün mü istiyorsunuz ?
yoksa ely1 e de savunma efsunları gelsin öyle birleşsinmi istiyorsunuz.
yada başka öneriniz mi var. bunları belirlemek için açıldı bu anket zaten. sizlere soruyoruz ne istediğinizi öğrenmek istiyoruz. Söyleiklerinizi dikkate almamız mı hatadır ? direkt olarak soruyoruz işte ne istediğinizi. Siz bunları belirtmek yerine bizlere farklı eleştiriler getiriyorsunuz.
Şayet aba altından sopa göstermek olarak yorumladı iseniz diyecek bir şey yok. Market açılacaksa zaten birleşmeye karşı gelmenin anlamı da yok. Bak aslında güzel bir tespit var yorumlarda niye editsiz server açıldı daha yeni isteyen oraya gitsin orada eylensin diye değil mi ? bizde diyoruz ki 2 tane editli server var biri savunmalı diğeri savunmasız savunma isteyenler oraya gitsin bunda yanlış anlaşılmayacak bir durum mu var
- Konular
- 18
- Online süresi
- 17s
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
Uzatmaya gerek yok zaten herşey önceden belli olmuş bizim burda birşey dememiz veya ankete katılmamız hiçbirşeyi değiştirmicek yazık o kadar emekler hepsi 1-2 saat için de çöp olucak bumuydu yani sizin oyuncularınıza verdiğiniz değer söz ağızdan birkere çıkar üstüne basa basa söylemiştiniz markete edit gelmiycek birleşme olmuycak diye.Kısacası bizim burda dil dökmemiz nafile!!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)