- Konular
- 631
- Reaksiyon Skoru
- 1,577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 251
- MmoLira
- -259
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tabi ki gelmeli.
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
Gülüyorum sadece şuan nezakat olsun die yaptın bi nebze kendinizi haklı cıkarmak için herşeyi yazıp cizmişin kurbanları berilemişin hadi son duanızı edin diyosun boşa kendinizi yormayın arkadaşlar o sonuclarda hayır oyları üstünlük saglasada sonuc degişmiycek sadece bi göz boyama....
kısmen seni ima etmiyordum ama sonuç olarak.. her neyse ben yanlış hiç bir şey görmüyorum ve eğer bizden birine söylemen gerekiyorsa.. söyle..her türlü bu senin işin yanlış mıyım ?
Kusura bakmayın artık sizlere laf anlatmaya çalışmak istemiyorum. Burada yazacağınız yorumların sonucu etkileyeceğinin farkında değilsiniz maalesef.
İster inanın ister inanmayın arkadaşlar. Söylediğim gibi yorumlarınızı dikkate almayacak olsaydık bu konuyu açmazdık zaten. Şu sıralar ofiste en çok üstünde durduğumuz konuda bu zaten, doğrudan sizlere sormaya karar verdik.
Şayet aba altından sopa göstermek olarak yorumladı iseniz diyecek bir şey yok. Market açılacaksa zaten birleşmeye karşı gelmenin anlamı da yok. Bak aslında güzel bir tespit var yorumlarda niye editsiz server açıldı daha yeni isteyen oraya gitsin orada eylensin diye değil mi ? bizde diyoruz ki 2 tane editli server var biri savunmalı diğeri savunmasız savunma isteyenler oraya gitsin bunda yanlış anlaşılmayacak bir durum mu var
Bende diyorum ki bu konunun açılma amacı sizlerin ne düşündüğünü öğrenmek. Sonuçta oyunu oynayanlar sizlersiniz ve görüşleriniz bizim için önemli. Yani burda ben savunma efsunları gelsin istiyorum ya da istemiyorum diyip sebeplerini yazmanız bizler için çok daha önemli. Çünkü oturup incelediğimizde akıllı mantıklı yorumlarda ki sebepleri ve talepleri dikkate alacağız. Burada yok siz bizi sallamıyorsunuz, ne söylediğimizin önemi yok gibi yorumları dikkate almayacağız. Yani istediğiniz olsun istiyorsanız konu ile ilgili görüşlerinizi belirtmeniz çok önemli. Oyuncular savunma efsunu gelmesini istemiyorsa getirecek halimiz yok, birleşmeyi de yaparsak savunma efsunlarını getirmeden bir çözümünü bulup yaparız. En başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum

- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hak aramak adı altında aba altından sopa gösterdiğini sanıyorsan elbette istediğin yere şikayet edebilirsin bizi.
ben diyorumki birleşme olacak fakat nasıl olacağına siz karar verin. Savunma itemleri gelmesin ely2 deki değerler ely1 seviyesine düşürülsün mü istiyorsunuz ?
yoksa ely1 e de savunma efsunları gelsin öyle birleşsinmi istiyorsunuz.
yada başka öneriniz mi var. bunları belirlemek için açıldı bu anket zaten. sizlere soruyoruz ne istediğinizi öğrenmek istiyoruz. Söyleiklerinizi dikkate almamız mı hatadır ? direkt olarak soruyoruz işte ne istediğinizi. Siz bunları belirtmek yerine bizlere farklı eleştiriler getiriyorsunuz.
yazıklarını tek tek ele alalım bak

ben diyorumki birleşme olacak fakat nasıl olacağına siz karar verin. ( biz istiyoruz dedikmi sordunmu bu ankete dayanarakmı karar verdin bu bir!)
Savunma itemleri gelmesin ely2 deki değerler ely1 seviyesine düşürülsün mü istiyorsunuz ? ( 2 farklı alt yapıya sahip oyunu birleştirmek ne demek?)
ely1 e de savunma efsunları gelsin öyle birleşsinmi istiyorsunuz. ( savunmalar gelmicekse nie birleştiriyosun
)KOMİK:d
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,153
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,786,911
- DevLira
- -3
yazıklarını tek tek ele alalım bak
ben diyorumki birleşme olacak fakat nasıl olacağına siz karar verin. ( biz istiyoruz dedikmi sordunmu bu ankete dayanarakmı karar verdin bu bir!)
Savunma itemleri gelmesin ely2 deki değerler ely1 seviyesine düşürülsün mü istiyorsunuz ? ( 2 farklı alt yapıya sahip oyunu birleştirmek ne demek?)
ely1 e de savunma efsunları gelsin öyle birleşsinmi istiyorsunuz. ( savunmalar gelmicekse nie birleştiriyosun)
KOMİK:d
2 farklı oyunu birleştirmek diye birşey yok, aynı seviyeye getirilecek.
Markete savunma gelmemesi, ely2 deki itemlerinde ely1 deki itemelrle aynı seviyeye çekilmesi gibi bir ihtimal yok mu sence ?
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Markete savunma editlerin gelmesini istemiyorum çünkü ;
Okadar emek yaptık baska bir oyuncu 1 saat te karekterini düzecekse benim zoruma gider yalnızca
Benim değil emek yapan tüm oyuncuların zoruna gider ?
Okadar emek yaptık baska bir oyuncu 1 saat te karekterini düzecekse benim zoruma gider yalnızca
Benim değil emek yapan tüm oyuncuların zoruna gider ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)