Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Valla bizi dusunen yok savunmalar 10a duscek ve biz el cikartan bi topluluguz sikinti olacak diyorum ely1deki oranlari ely2 ye 30 olarak tasiyin gitsin.
bu konu altından görüşlerinizi belirterek dikkate alınmanızı sağlayabilirsiniz. tekrar ediyorum bu konu öneri ve görüşleriniz için var

Sonuçlar ne zaman belli olucak sayın admin duyurularınızı bekliyoruz daha ne kadar sürecek oylama ? @admin; @Shorty;

Bu konuda yeteri kadar görüş oluştuğu zaman kapatacağız ve sayfa sayfa yorumları incelemeye başlayacağız

Normaldede zaten 2000 3000 t vermem lazım demek demişsin birleştiği sırada gene vermişsin ne değişicek bunu söylermisin ?

Arkadaş anlayışınla ilgili sorun mu var ?
Ely2 nin itemlerinin ely1 e göre düzenlenmesi, ely2 de olupta ely1 de item olmaması gibi durumların çözülmesi zaten birleşme işlemi sırasında yapılacak işlemler diyorum. Hala gelmiş komik olduğunu sanarak mesaj yazıyorsun. Tamam madem bukadar dikkate alınmamak istiyorsun. bu mesajdan sonra ve bu konu altındaki hiçbir mesajını dikkate almayacağım karar vereceğimiz zaman.

Bak üstad anlayış mevzusuna gelirsen sen anlamıyosun burda veya anlamak istemiyosun bak şimdi kılıç bıçak çift el ok buyu blok böle bi kalkan ayakkabı kask düşün bunun ely1e uyarlanması demek itemin savunmalarının ely1deki gibi 15 düşeceginden bahsediyosun ama ely1 de böle itemler yok anlıyomusun şimdi ely2den gelecek itemlere benim setler vermem lazım anladınmı şimdi

Sayın İlgililer,

Bakın market gelmese bile ely2 den gelen oyuncularda Ely1 de şuan piyasa değeri + 2000 t değerindeki itemler den bol şekilde olacak. Siz neresinden bakarsanız bakın bu Ely1 deki oyuncuların zararına olacak. Bizde bu haksızlığı istemiyoruz ! Daha açık, daha net, daha basit nasıl anlatalım ben başka bir anlatım tarzı bulamadım bula bilen varsa lütfen yazsın ?

GMM ya Lutfen benim Bİ carim VAR ELY 4 te ismi SABIKALI carin idi kelesulas41

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri