HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En iyisi Sizin oranlari 30 yapip bizim swye getirmekSayın İlgililer,
Bakın market gelmese bile ely2 den gelen oyuncularda Ely1 de şuan piyasa değeri + 2000 t değerindeki itemler den bol şekilde olacak. Siz neresinden bakarsanız bakın bu Ely1 deki oyuncuların zararına olacak. Bizde bu haksızlığı istemiyoruz ! Daha açık, daha net, daha basit nasıl anlatalım ben başka bir anlatım tarzı bulamadım bula bilen varsa lütfen yazsın ?
Ya çocuk sende bi kaybol işine millet ne diyor sen ne dyorsunGMM ya Lutfen benim Bİ carim VAR ELY 4 te ismi SABIKALI carin idi kelesulas41
resimli yapalım bu işi bekle
Cıvıtmadan efendi gibi burada yazılarını yazın ki karşınızda muattap bulasınız. Çocuk gibi davranırsanız çocuk muamelesi görürsünüz haberiniz olsun
Benim Fikrim /// Ely2 den Ely1 e geçen arkadaşların tüm itemleri silinicek ne kadar item varsa oakdar değerde kristal yüklemesi yapılıcak. Ve Ely1 markete tekrardan efsun düzenlemesi yapılıcak savunma efsunları filan eklenicek. Fakat Ely1 de olmayan canlılık gibi efsunlar. Ve markette kalkana kaska pabuca savunma efsubnu atılmayacak. Ely1 e eklenmicek. Ve herşey aynı özellikte olucak.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)