InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Ely #1 Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 301
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K

Savunma efsunlarının aktif edilmesini istiyormusunuz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım(Yorum Yapın)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şu önyargıdan kurtulun. Bu konuyla ilgili bu konuyu açtık ki sizlerin görüşlerini net olarak alalım. Savunma itemleri gelsinmi gelmesinmiden çok herkes server birleşimine takılmış durumda. burada görüş aldığımız konu hakkında yorum yaparsanız buradaki tüm görüşleriniz biz bu konuyla ilgili toplantı yaptığımızda masada olacak. Sizlerin söyleyeceğiniz şeyleri sallamıyor olsaydık, kararımızı vermiş olsaydık bu konuyu açmazdık. Lütfe art iyetli olmayın, görüşlerinizi belirtinki sonuca katkınız olsun

bu konu altında kimi söylediğine doğru ya da yanlış dedimki ? Biz tamamen oyunu oynayanların görüşlerini dikkate alalım diye açtık zaten bu konuyu. O arkadaşta görüşlerini yazmış, sizde yazın hepsini dikkate alacağız

Biz farkındayızda siz degilsiniz galiba burda oy kullanıp uyelik kasan arkadaşlar evet oyu kullananlar yani birlşme için oy atıyolar sen savunma diyosun komik gercekten ely1de market acılırsa ortada birleşmeye karşı cıkıcagmız bir durum kalmıycak burda farklı oynuyosunuz!

Son düzenleme:
Ne söylediğimiz önemsiz , hiç kimse bizi dinlemiyor..Gerçekten şaşıyorum bu emek ne için harcanıyor? Bizi birbirimize düşürmek için mi ? Biz kararımızı aldık ve bu karardan da sonuna kadar vazgeçmeyiz! Eğer bu birleşme olacaksa herkes oyunu bırakacak 100 oyuncu gelir 100 oyuncu gider...Bize sormanızın amacı ne ? Karakterlerimizi bu hale getirmek için ne kadar çaba sarf ettiğimizi düşünüyor musunuz hiç ? Bizim ne dediğimizi veya neyi seçeceğimizi önemsiyor musunuz ?
Tahminimce hayır ve bu da üzücü olan kısmı...Bu birleşme sunucuyuı kurtarmayacak...Eşyaların özellikleriyle oynamak da öyle...
Aklınızı kullanın ve oyuncularınızı dinleyin gerçekten bu oyuna sadık olanları..
Saygılar

Ne söylediğimiz önemsiz , hiç kimse bizi dinlemiyor..Gerçekten şaşıyorum bu emek ne için harcanıyor? Bizi birbirimize düşürmek için mi ? Biz kararımızı aldık ve bu karardan da sonuna kadar vazgeçmeyiz! Eğer bu birleşme olacaksa herkes oyunu bırakacak 100 oyuncu gelir 100 oyuncu gider...Bize sormanızın amacı ne ? Karakterlerimizi bu hale getirmek için ne kadar çaba sarf ettiğimizi düşünüyor musunuz hiç ? Bizim ne dediğimizi veya neyi seçeceğimizi önemsiyor musunuz ?
Tahminimce hayır ve bu da üzücü olan kısmı...Bu birleşme sunucuyuı kurtarmayacak...Eşyaların özellikleriyle oynamak da öyle...
Aklınızı kullanın ve oyuncularınızı dinleyin gerçekten bu oyuna sadık olanları..
Saygılar

Patçat türkçenle bize destek oldugun için teşekkürker linda:D

Arkadaşlar. Ben ely 1 oyuncusuyum. Oyunda ely 4 açıldıktan beri yarı yarıya düştügünü gördüm.Userle felan alakası yok ama bence birleşmesı lazım yoksa giderek azalcağa benziyor. Sadece bir fikir verdim. elt mt2 nin devam etmesini istiyorum. Karar size kalmıs saygılarımla... :cool:

Biz farkındayızda siz degilsiniz galiba burda oy kullanıp uyelik kasan arkadaşlar evet oyu kullananlar yani birlşme için oy atıyolar sen savunma diyosun komik gercekten ely1de market acılırsa ortada birleşmeye karşı cıkıcagmız bir durum kalmıycak burda farklı oynuyosunuz!

Bilmiyorum farkındamı değilsiniz biz bu forumun yetkileri kişisiyiz, multi üyelikleri vs görebiliyoruz. bunun bilincindemisin gerçekten ?
Evet ve hayır oyu kullananların yarısı multi üyelik zaten sadece evet oyundakiler değil.

TÜRKÇE VE ANLAŞILIR YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM BU TARZ YORUMLARINIZIN HİÇBİR FAYDASI YOK. KONUYLA ALAKASIZ YORUMLAR YERİNE KONUYLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELİRTİN Kİ SONUCA KATKINIZ OLSUN. BURADA BAŞKA KONULAR HAKKOINDA YAZMANIZ,BİZLERE HAKARET ETMENİZ SİZLERİN ALEYHİNE. ANKET KONUSU İLE İLGİLİ OYU KULLANIP YORUM YAPIN Kİ BİLELİM HEPİNİZİN GÖRÜŞLERİNİZİ.

diğer bir konuda yorum olarak evet olursa oyuncu kalmaz, hayır olursa bitersiniz gibi yorumlar yapmak yerine.

Ben savunma efsunlarının gelmesini istemiyorum çünkü;
Ben savunma efsunlarının gelmesini istiyorum çünkü ;

gibi yorumlarla neden istediğinizi veya istemediğinizi belirtinki biz dikkate alalım.

Ne bekliyorsunuz sizlere sormadan kafamıza göremi iş yapalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri