- Konular
- 18
- Online süresi
- 17s
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- -4
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gelse bile yine etraf suradan geçilmicek arkadaş bune yaa
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız
Aslında bu oylamanın sonucu şahsımı pek ilgilendirmiyor, buradan çıkacak sonuç dan çok Türkay ın tarafımıza verdiği sözün arkasında ne kadar duracağı beni ilgilendiriyor. Anladığım kadarı ile bu anketin sonucunda sizi pek ilgilendirmiyor şirinlik olsun diye bunca insanı uğraştırmayın !!! bizde önümüze bakalım nasıl sa karar verilmiş. Ancak unutulmaması gereken bir şey var burası eylence sektörü sizin hizmetiniz kadar bu server rağbet görür. Daha önce Türkay ı uyardık yine uyarıyoruz bu kadar çok bir server la uğraşılmaz, yasal olarak da baktığınız zaman insanların eylenmek amaçla yatırdığı paralar heba oldu mesela ilk editleri yaptığımızda biz 25 efsun değerine para verdik bu bizim onayımız alınmadan değiştirildi. Dolayısı ile hani forumda yazmışsınız haklarımız evet sizin haklarınızı siz koruya biliyorsunuz. Peki bizim haklarımız !!! en azında para kazandığınız bu server da kazandığınız paraları kendi haklarınız kadar bizim haklarımızda koruyarak hak etseniz.!!!! Aslında koskoca 5 yıla o kadar çok şey var ki yazılması gereken, Lütfen artık uğraşmayın en azından verdiğiniz sözlerde durun.
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İlgilimi çektiği için söyledim % oranda yanılmış olabilirim doğrudur bişe demiyorum%80 derken ? Oy verenlerden 2 kişi banlanmış,biri zaten hakaret etmiş.
- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Aslında bu oylamanın sonucu şahsımı pek ilgilendirmiyor, buradan çıkacak sonuç dan çok Türkay ın tarafımıza verdiği sözün arkasında ne kadar duracağı beni ilgilendiriyor. Anladığım kadarı ile bu anketin sonucunda sizi pek ilgilendirmiyor şirinlik olsun diye bunca insanı uğraştırmayın !!! bizde önümüze bakalım nasıl sa karar verilmiş. Ancak unutulmaması gereken bir şey var burası eylence sektörü sizin hizmetiniz kadar bu server rağbet görür. Daha önce Türkay ı uyardık yine uyarıyoruz bu kadar çok bir server la uğraşılmaz, yasal olarak da baktığınız zaman insanların eylenmek amaçla yatırdığı paralar heba oldu mesela ilk editleri yaptığımızda biz 25 efsun değerine para verdik bu bizim onayımız alınmadan değiştirildi. Dolayısı ile hani forumda yazmışsınız haklarımız evet sizin haklarınızı siz koruya biliyorsunuz. Peki bizim haklarımız !!! en azında para kazandığınız bu server da kazandığınız paraları kendi haklarınız kadar bizim haklarımızda koruyarak hak etseniz.!!!! Aslında koskoca 5 yıla o kadar çok şey var ki yazılması gereken, Lütfen artık uğraşmayın en azından verdiğiniz sözlerde durun.
ban geliyo beraderim

- Konular
- 29
- Reaksiyon Skoru
- 191
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oranları bu yaptığımız anketler, oyuncu görüşleri ve bizlerin kişisel kanaatleri sonucu belirleyeceğiz. Fakat elbette 2 tarafı da maksimum düzeyde memnun etmemiz gerekiyor. onu ilerleyen dönemlerde açıklayacağız
Ben sana bişey söleyimmi brader şu oyundan zerra anlıyosan zerre bilgi sahibiysen ben hiç bilmiyorum demektir nasıl bukadar kör bakıyosun oyuna biz daha önce birleşme görmedikmi sanıyosun butun turkmmo editli serverler birleşti 100 kişi kaldınız m2-tr de 3 sunucu birleşti sabahlara kadar naparız die düşündük nasıl hareketlilik katarız die ely1inde durumu ortada şuan 400 500 kişiyi görüyo diyodu en son türkay millet atak itemler alıp savunmasını zaten diziyo okadar savunma efsun gelsin diyen engerekler var hepsi ely2 den ben bu engereklerede sanada soruyorum admin! savunma efsun isteseydik ely2 ye gitmezmiydik ely2de oynamazmıydı bu millet? at gözlükleriyle milletin puflamalarıyla tek bişeye odaklanma az mantıklı düşünürsen gerçekleri sende görceksin at gözündeki gözlükleri!
Arkadaşım çok güzel bi konuya deginmiş ama banlanmış malesef üzücü!!!!!
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)