Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2Sales Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lojman38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@lojman38 ; dekont fotoğrafını bana özel mesaj olarak göndern konuya eklemeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@lojman38 ; dekont fotoğrafını bana özel mesaj olarak göndern konuya eklemeyin.

Ortada dekont kalırmı hocam ?? sorarım allah aşkına ? Ortağım aldı bildirimi yaptı böyle sorun olcağını bilseydik yapmazdık ama ticketlarda vardı.Ama onuda saolsunlar sildiler hacklenme felan iş güç yok sizin gibilerle uğraşmazlar.Eğer mesajların tarihine bakarsanız ki ticket ta daha çoğu 1 hafta mağdur edildim.Auto patch verilmedi başta o zamanda 1 hafta edildim.Ve eğer gelmişde etmedik diyorsa SİZİN GİBİ ERKEKLER OLMAZ OLSUN.Adamlığınızı bilin yalan söylemeden girin konuşun adam akıllı .!

Moderatör tarafında düzenlendi:
baştan sona haklısın kardeşim geçmiş olsun böyle bilişimcikler çok ama ceza almazlar merak etme her zaman giden para olur

baştan sona haklısın kardeşim geçmiş olsun böyle bilişimcikler çok ama ceza almazlar merak etme her zaman giden para olur

Maalesef yaklaşık 1 haftadır tartışıyoruz ve yönetimden ceza geldiğini görmedim.Artık uyarı yerine cezalandırılmalı suçlu kişiler.

sitemizin hacklendiğinizi size 1 gün önce söyledim erdemaa yada yeni site alincağını söyledim .

site komple silindi bunu size 1 gün önce söyledim ben . şimdi herkez düşüncek bu konu yüzünden sitenin kapatılmasını yaptınız :)

şuanda siteye tekrar whcms kuruyorum üstüne tasarım kurucam . hesaplar ticketler vs herşey silindi.

Kardeşim Sen Şakamısın ? Kimseyi Tutmak Gibi Olmasın Ama Burda Gelmissin Firma Açmıssın ? Ama Günlük Yedekleme Yapmıyorsunuz Burda Sorumsuzluk Senin . Haksızmıyım Turkmmo Üyeleri , Yetkilileri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri