HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba,
sistemde yoğunluk vardi , oto pack konusunda artik ben yardimci olacagim musterilerimize.
Süre ve ticket konusuna karışamam eminim ki bir yanlıslik olmustur, İyi forumlar Metin2 Sales .
sistemde yoğunluk vardi , oto pack konusunda artik ben yardimci olacagim musterilerimize.
Süre ve ticket konusuna karışamam eminim ki bir yanlıslik olmustur, İyi forumlar Metin2 Sales .
Merhaba,
Gerekli olan kanıtları ekledik yanlışlık olsaydı bir kaç gün olabilirdi ama 2 hafta boyunca oldu. İlk haftayı affetsek bile 1 Hafta oldu ve bunu süremizden düştüler.
Bu ne kadar kötü bir SORUMSUZLUK yeterin artık Turkmmo yönetimi alın şu adamın rankını benim bütün kanıtlarım kendi siteleri üzerine elimdekilerin dışında skype var ? Bırakın yalan dolan konuşmayı
Elimde kalanlar bunlar burdada bir kaç gün bekletildiğimi görebilirsiniz lütfen zamanlara bakın.
![]()
![]()
![]()
![]()
Diğer kanıtlarım ticket lardaydı ama gördüğünüz gibi onları yok ettiler. Amacım sürem bitiyor bari rankı aldırmak DEĞİL! Amacım başkalarına bunların olmaması. Gerekeni yapın artık elimden gelen kanıtlar bunlar diğerleri onların elindeyditabi yok ettiler.
ödeme dekontunu koyarmısın + bana ödemeyi yapan kişinin skype hesabımahsun idi sen o skypeten yazmanın bi anlamı yok .
ortağım vs anlamam ben bi kişi ile muhattap olurum gerisi umrumda olmaz .
dekontunu koyarsan sürenin ne zaman bittiği de belli olur ki koymassan benim hesabıma göre 2 gün geçti .
biz kimseyi madur etmedik son 1 gün kala bu konu neden açiliyor 5 gün sonra neden bize ulaşılıyor .@SalesWeb ; ticketlar vs. gitti diyorsunuz konu sahibi ile anlaşıjn ek süre istiyorsa ne kadar madur ettiyseniz süre ekleyin.
+ ki bize 3 kişi değil 1 kişi ulaşsın
ödeme yapan kişiyi takarız biz . dekontu koyarsa süresini eklerim yoksa beni ilgilendirmez . sözleşmeye göre süre bittiği gün sunucular kapanır .
mağdur olan adam ticket atar .
mahsun aktarlı adına ticket atılmadı . biz de bedava sunucu vermek zorunda değiliz. :/ ödeme yaparsa teslim edilir sorunsuz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)