Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Sales Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lojman38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lojman38

Level 5
TM Üye
Konular
61
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 5 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
112
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkeze İyi Forumlar Dilerim.

qh3c2.png

Bu Konuda Belirtilen Ve Verilmesi Gerekenler.

qm8n2.png

Packlerindeki virüs total sonuçları

q9mjg.png

Ve Oyun Verildikten Sonrakı Bir Kaç Gün Geçtikten Sonra Verilen Oyun İçi Hata Fotoğraf Alıntıdır Serverım Kapatıldığı İçin

q9h9q.bmp

Yeni resimler

qsnyb.png

qsnyt.png

Sözlü olarakta bir kaç şey eklemek istiyorum sunucumuzu teslim aldığımızda auto pack sorunları çıkmıştı ve süremizden gidilmiyecek denmişti. Ama bugün sunucumu teslim almak için dediklerini yaptım ve tesadüfen 4 5 günün sonunda verdiler , ama amaç başkaymış 1 inde ödeme yapın aksi taktirde kapanıcak denildi resimlerede bakarsanız konuşmaları görebilirsiniz. 1 Hafta auto patch için gitti , 19 unda taşıma dendi ve teslim aldığınız andan itibaren süreniz devam edicektir gitmeyecektir dendi fakat bugün ki konuşmada 1 inde ödeme yapın normal ödeme tarihimi 27 si olarak söylendi . Auto patch sorununu anlarım ama sonradan taşıma 19 ve bugun 26 tam 1 hafta var arada. Ve şimdi süremiz bitmiş 1 inde ödeme yapılcakmış ?!?! Madem ağzınızdan bir laf çıkıyor arkasında durun. Kanıtlar konuda erdemaa 'dan diğer yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyorum.

sahisin suresi bitmistir artik musterimiz degildir . Sure bitince konu acmak aklina geliyor.

Sürem hala devam etmekte.Ve süremin 2 haftası sizin yüzünüzden gitti .

Taşıma işlemleri auto pack sorunu için geçen süre ?
Tasima 1 saat surdu kisi 5 gun sonra bize ulasti bu kimin sorunu . Auto pack icin oyle bise dedigimz nerde yaziyor . Ortada dekont bile yok benim kaydima gore suresi gecmis bil.ekisinin niyeti rank aldirmak sunucusu degerli olsa aninda ulasirdi .

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri