- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Herkeze İyi Forumlar Dilerim.
Bu Konuda Belirtilen Ve Verilmesi Gerekenler.
Packlerindeki virüs total sonuçları
Ve Oyun Verildikten Sonrakı Bir Kaç Gün Geçtikten Sonra Verilen Oyun İçi Hata Fotoğraf Alıntıdır Serverım Kapatıldığı İçin
Yeni resimler
Sözlü olarakta bir kaç şey eklemek istiyorum sunucumuzu teslim aldığımızda auto pack sorunları çıkmıştı ve süremizden gidilmiyecek denmişti. Ama bugün sunucumu teslim almak için dediklerini yaptım ve tesadüfen 4 5 günün sonunda verdiler , ama amaç başkaymış 1 inde ödeme yapın aksi taktirde kapanıcak denildi resimlerede bakarsanız konuşmaları görebilirsiniz. 1 Hafta auto patch için gitti , 19 unda taşıma dendi ve teslim aldığınız andan itibaren süreniz devam edicektir gitmeyecektir dendi fakat bugün ki konuşmada 1 inde ödeme yapın normal ödeme tarihimi 27 si olarak söylendi . Auto patch sorununu anlarım ama sonradan taşıma 19 ve bugun 26 tam 1 hafta var arada. Ve şimdi süremiz bitmiş 1 inde ödeme yapılcakmış ?!?! Madem ağzınızdan bir laf çıkıyor arkasında durun. Kanıtlar konuda erdemaa 'dan diğer yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyorum.
Bu Konuda Belirtilen Ve Verilmesi Gerekenler.
Packlerindeki virüs total sonuçları
Ve Oyun Verildikten Sonrakı Bir Kaç Gün Geçtikten Sonra Verilen Oyun İçi Hata Fotoğraf Alıntıdır Serverım Kapatıldığı İçin
Yeni resimler
Sözlü olarakta bir kaç şey eklemek istiyorum sunucumuzu teslim aldığımızda auto pack sorunları çıkmıştı ve süremizden gidilmiyecek denmişti. Ama bugün sunucumu teslim almak için dediklerini yaptım ve tesadüfen 4 5 günün sonunda verdiler , ama amaç başkaymış 1 inde ödeme yapın aksi taktirde kapanıcak denildi resimlerede bakarsanız konuşmaları görebilirsiniz. 1 Hafta auto patch için gitti , 19 unda taşıma dendi ve teslim aldığınız andan itibaren süreniz devam edicektir gitmeyecektir dendi fakat bugün ki konuşmada 1 inde ödeme yapın normal ödeme tarihimi 27 si olarak söylendi . Auto patch sorununu anlarım ama sonradan taşıma 19 ve bugun 26 tam 1 hafta var arada. Ve şimdi süremiz bitmiş 1 inde ödeme yapılcakmış ?!?! Madem ağzınızdan bir laf çıkıyor arkasında durun. Kanıtlar konuda erdemaa 'dan diğer yetkililerden gerekenin yapılmasını istiyorum.
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu son 2 resim bugüne mi ait ?
Geç yanıt verdiğim için özür dilerim evet bugüne aittir.
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sahisin suresi bitmistir artik musterimiz degildir . Sure bitince konu acmak aklina geliyor.@SalesWeb; 24 saat içerisinde açıklama yapınız.
- Konular
- 61
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sahisin suresi bitmistir artik musterimiz degildir . Sure bitince konu acmak aklina geliyor.
Sürem hala devam etmekte.Ve süremin 2 haftası sizin yüzünüzden gitti .
- Konular
- 73
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tasima 1 saat surdu kisi 5 gun sonra bize ulasti bu kimin sorunu . Auto pack icin oyle bise dedigimz nerde yaziyor . Ortada dekont bile yok benim kaydima gore suresi gecmis bil.ekisinin niyeti rank aldirmak sunucusu degerli olsa aninda ulasirdi .Taşıma işlemleri auto pack sorunu için geçen süre ?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)