InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2Sales Şikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lojman38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tasima 1 saat surdu kisi 5 gun sonra bize ulasti bu kimin sorunu . Auto pack icin oyle bise dedigimz nerde yaziyor . Ortada dekont bile yok benim kaydima gore suresi gecmis bil.ekisinin niyeti rank aldirmak sunucusu degerli olsa aninda ulasirdi .

Şakamısın kardeşim sen ? 19 da öğlen 3 de verilcek dediniz attık olmadı 21 ine doğru ticket attım sorunlar çıkarmaya başladınız sitenizi açın bende size ticketleri göstereyim ? Daha yeni aldım ki 1 inde biticek dediniz ?

@SalesWeb ; siteyi açında ticket görüşmelerine bi bakalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
metin2sales klasiği. Benim konumdan sonra satışlarını başlatan turkmmo yönetimi umarım bu sefer gerekeni yapar. Allah sabır versin kardeşim.

@SalesWeb ; siteyi açında ticket görüşmelerine bi bakalım.

sitemizin hacklendiğinizi size 1 gün önce söyledim erdemaa yada yeni site alincağını söyledim .

site komple silindi bunu size 1 gün önce söyledim ben . şimdi herkez düşüncek bu konu yüzünden sitenin kapatılmasını yaptınız :)

şuanda siteye tekrar whcms kuruyorum üstüne tasarım kurucam . hesaplar ticketler vs herşey silindi.

Son düzenleme:
sitemizin hacklendiğinizi size 1 gün önce söyledim erdemaa yada yeni site alincağını söyledim .

site komple silindi bunu size 1 gün önce söyledim ben . şimdi herkez düşüncek bu konu yüzünden sitenin kapatılmasını yaptınız :)

şuanda siteye tekrar whcms kuruyorum üstüne tasarım kurucam . hesaplar ticketler vs herşey silindi.

Bu ne kadar kötü bir SORUMSUZLUK yeterin artık Turkmmo yönetimi alın şu adamın rankını benim bütün kanıtlarım kendi siteleri üzerine elimdekilerin dışında skype var ? Bırakın yalan dolan konuşmayı

Elimde kalanlar bunlar burdada bir kaç gün bekletildiğimi görebilirsiniz lütfen zamanlara bakın.

qt4xk.png

qt4z7.png

qt4zh.png

qt4zs.png

Diğer kanıtlarım ticket lardaydı ama gördüğünüz gibi onları yok ettiler. Amacım sürem bitiyor bari rankı aldırmak DEĞİL! Amacım başkalarına bunların olmaması. Gerekeni yapın artık elimden gelen kanıtlar bunlar diğerleri onların elindeydi :) tabi yok ettiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri