Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
metin2sales böyle bişi yapcağını bile düşünmezdim artık bu konudan sonra yaptığın yorumdan sonra senden sunucu alırlarmı onu bilmem ben müşterilerle konuşman tarzın bile yanlış senin..!
@SalesWeb; Ben Serverin alıcısıyla muhattap olurum demişsin Skype uzerinden kuruluyor kurulacak demişsin Neden orda muhattap oldun ozaman
Konu yeterince uzamış bencede Turkmmo Müşteri memnuniyeti sağlayamayan firmalar yüzünden ice tartışma bölümü haline geldi.
Şahsi düşüncem bu.Gerekli kararı yöneticiler adminler Adeletli bir şekilde vericektir.
Konu yeterince uzamış bencede Turkmmo Müşteri memnuniyeti sağlayamayan firmalar yüzünden ice tartışma bölümü haline geldi.
Şahsi düşüncem bu.Gerekli kararı yöneticiler adminler Adeletli bir şekilde vericektir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamamıyla haklısınız elimdeki kanıtlarım olmasa kanıtları yok edicekler ve ortada kalıcağım.
Bende katılıyorum sozman'a allahtan elimde kanıtlarım vardı bir çoğu ticket daydı ama elimizdekilerle yetinmeye çalışıyoruz.
Burada @sozman;'a katılıyorum.Kimseyi tutmak gibi olmasın ama eyer @SalesWeb; gerçekten bir firmaysanız,yedekleri almak sizin sorumluluğunuz !
Hergün bile değil saat başı yedek alınmalı,eyer tabiki gerçek bir firmaysanız...Müşterilerin sorumluluğu nasıl bilgilerini korumak ise,sizinde sorumluluğunuz yedek almak olmalı.
NOT :Kimsenin yanında,değilim taraf tutmuyorum...
Teşekkür Ederim Burda Sorumsuzluk Firmanın Kimseyi Tutmuyorum , Müşteriylede Alakam Yok , Bence SalesWeb"in Yapması Gereken Arkadaşa Serverini Vermesi Yoksa Bu Konu SalesWeb Sana Zararlı Çıkar Diyim
Neyse İyi Forumlar.Merhabalar ,
@SuFLeR;
Normalde Şikayet Konusunda İlgisi Olmuyan Üyelerin Yorum yapması yasaktır , bildiğim kadarıyla .
Yani O Yorum Atıyor Bu Yorum Atıyor Sizde Karıştıyorsunuz Olayı .
Sadece Firma SAHİBİ ve Konuyu Açan Kişi Yorum Atabilir Şekilde Olsa Daha İyi olur .
Saygılarımla Esra YILMAZ
EtkenServers Yönetimi .
@SuFLeR;
Normalde Şikayet Konusunda İlgisi Olmuyan Üyelerin Yorum yapması yasaktır , bildiğim kadarıyla .
Yani O Yorum Atıyor Bu Yorum Atıyor Sizde Karıştıyorsunuz Olayı .
Sadece Firma SAHİBİ ve Konuyu Açan Kişi Yorum Atabilir Şekilde Olsa Daha İyi olur .
Saygılarımla Esra YILMAZ
EtkenServers Yönetimi .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)