HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Teslimat Süresi oldukça iyi.Ticketlara gelen cevaplar çok seri.Canlı Destekteki Bey işi ile çok iyi ilgileniyor.Serverda kendimden oluşan bir hatadan dolayı ticket attım.6 saatte çözüldü problem. (Ticketi Gece 1 de attım)
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle Yok.YS belgeleri felanda var.Çok kaliteli.
Güvenilir mi ? : %100 güvelinir.
Sizce Almalımıyım ? : Server açıpta mağdur olmak istemiyorsanız DATASUNUCU dan server alın.
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle Yok.YS belgeleri felanda var.Çok kaliteli.
Sizce Almalımıyım ? : Server açıpta mağdur olmak istemiyorsanız DATASUNUCU dan server alın.
devir etti data sunucu hiperdcye ftp vermez sunucunu süren bitmeden kapatır her saat siten kapanır oyun durduk yere kapanır tickete 3 gün 5 gün 1 hafta cvp vermezFirmayı nasıl bilirsiniz ? : Teslimat Süresi oldukça iyi.Ticketlara gelen cevaplar çok seri.Canlı Destekteki Bey işi ile çok iyi ilgileniyor.Serverda kendimden oluşan bir hatadan dolayı ticket attım.6 saatte çözüldü problem. (Ticketi Gece 1 de attım)
devir etti data sunucu hiperdcye ftp vermez sunucunu süren bitmeden kapatır her saat siten kapanır oyun durduk yere kapanır tickete 3 gün 5 gün 1 hafta cvp vermez
Tolga arkadasıma bi katılıyorum suan çalıştığım bir firma teslimat 5 gün sürdü sitelerde açık var dediler gün içerisinde halledilecek dediler 4 gün sürdü ve 4 günün ardından teslim ettiler oyun tamamen sıfırlanmış bir şekilde daha sonra aynı gün gene kapandı site

Suan ne putty giriyor ne navicat bağlanıyor nede siteye giriyor hiç tavsiye etmem fazlasıyla berbat bir bilişim..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)