mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

DATASUNUCUYU Nasıl Bilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cienson6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Teslimat Süresi oldukça iyi.Ticketlara gelen cevaplar çok seri.Canlı Destekteki Bey işi ile çok iyi ilgileniyor.Serverda kendimden oluşan bir hatadan dolayı ticket attım.6 saatte çözüldü problem. (Ticketi Gece 1 de attım)

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle Yok.YS belgeleri felanda var.Çok kaliteli.

Güvenilir mi ? : %100 güvelinir.

Sizce Almalımıyım ? : Server açıpta mağdur olmak istemiyorsanız DATASUNUCU dan server alın.

Firmayı nasıl bilirsiniz ? : Teslimat Süresi oldukça iyi.Ticketlara gelen cevaplar çok seri.Canlı Destekteki Bey işi ile çok iyi ilgileniyor.Serverda kendimden oluşan bir hatadan dolayı ticket attım.6 saatte çözüldü problem. (Ticketi Gece 1 de attım)

Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? : Kesinlikle Yok.YS belgeleri felanda var.Çok kaliteli.

Güvenilir mi ? : %100 güvelinir.

Sizce Almalımıyım ? : Server açıpta mağdur olmak istemiyorsanız DATASUNUCU dan server alın.
devir etti data sunucu hiperdcye ftp vermez sunucunu süren bitmeden kapatır her saat siten kapanır oyun durduk yere kapanır tickete 3 gün 5 gün 1 hafta cvp vermez

devir etti data sunucu hiperdcye ftp vermez sunucunu süren bitmeden kapatır her saat siten kapanır oyun durduk yere kapanır tickete 3 gün 5 gün 1 hafta cvp vermez

Tolga arkadasıma bi katılıyorum suan çalıştığım bir firma teslimat 5 gün sürdü sitelerde açık var dediler gün içerisinde halledilecek dediler 4 gün sürdü ve 4 günün ardından teslim ettiler oyun tamamen sıfırlanmış bir şekilde daha sonra aynı gün gene kapandı site :)
Suan ne putty giriyor ne navicat bağlanıyor nede siteye giriyor hiç tavsiye etmem fazlasıyla berbat bir bilişim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri