- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Fileslerinde Sıkıntı varmı ?:
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
- Konular
- 3
- Online süresi
- 57s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 55
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
usta uzak dur derim ben aldım lycanlı files bozuk lycansız sağlam diyorlar onda da eksikler var ve yenilik yok
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Kanıtları atacam yakında konu açtım onaylanmasını bekliyorum ben yandım eller yanmasın
Arkadaşlar Buyukweb.com'dan 4gblık server aldık sözde 1000 kişi kapasitesi var en başta çok güzel gidiyodu derken online 25 kişi felan olunca ch kapanmaları lag problemleri vb. şeyler olmaya başladı ki 2gblık bi sunucu bile en az 300-400 kişi oynayabilmesi lazım.Derken en son bombayı geçen gece yaşadık mysql çöktü ve sıfırlamak zorunda kaldık.Zaten destek ayrı bir olay ne yazsak adam "Hayat ne güzel martılar felan" kafasında öyle bi kafa var mı onuda bilmiyorum.Ch kapanma sorununu söylediğimizde tek Ch açın sorun çözülür diyor gerçekten bu kadar çözülebilirdi zaten Oyunda birçok şikayet aldık oyuncular ışınlanırken büyülü metalleri kaybolmasıda ayrı bir olay.
Otopack deseniz ayrı kötü kendiniz otopacke dosya ekliyemiyorsunuz onu geçtim ayrıca siteye ekledikleri full ve mini pack sırf uğraşmasınlar diye 5-6mb bişey koymuşlar indirenler felç oluyo full pack desen 600mblık dosya kuruyo ki bunu bide autopack ile yapınca hızı siz düşünün eğer bu rarlanıp siteye koyulursa 400mb gibi bişey oluyo ve kat kat daha hızlı ki zaten full pack kuranlar bile ışınlanınca bugda kaldıklarını söylüyorlar mini packi hiç söylemiyorum mini packten kuranların çoğu oyuna girdiğinde direk oyun kapanıyor.Bugda kalmalar vs.
Hile koruması hiç çalışmıyo kaç tane hile çalıştırdım hiç mi bişey olmaz tek yaptığı şey program veya dosyanın adınında hile,hack,efsun isimli bişey varsa oyunu kapatıyo internetten turkhackteam felan yazsam bile oyun kapanıyo.
Filesler ayrı bir bela 1-105 emek server kurduk marketteki fiyatlar şaka gibi zen 0 yang.Biyolog itemleri,artı basma itemleri aynı şekilde çok ucuz tek tek ayarladık hepsini ama yine bilişim hayallerimizi yıktı.
Arkadaşlar Buyukweb.com'dan 4gblık server aldık sözde 1000 kişi kapasitesi var en başta çok güzel gidiyodu derken online 25 kişi felan olunca ch kapanmaları lag problemleri vb. şeyler olmaya başladı ki 2gblık bi sunucu bile en az 300-400 kişi oynayabilmesi lazım.Derken en son bombayı geçen gece yaşadık mysql çöktü ve sıfırlamak zorunda kaldık.Zaten destek ayrı bir olay ne yazsak adam "Hayat ne güzel martılar felan" kafasında öyle bi kafa var mı onuda bilmiyorum.Ch kapanma sorununu söylediğimizde tek Ch açın sorun çözülür diyor gerçekten bu kadar çözülebilirdi zaten Oyunda birçok şikayet aldık oyuncular ışınlanırken büyülü metalleri kaybolmasıda ayrı bir olay.
Otopack deseniz ayrı kötü kendiniz otopacke dosya ekliyemiyorsunuz onu geçtim ayrıca siteye ekledikleri full ve mini pack sırf uğraşmasınlar diye 5-6mb bişey koymuşlar indirenler felç oluyo full pack desen 600mblık dosya kuruyo ki bunu bide autopack ile yapınca hızı siz düşünün eğer bu rarlanıp siteye koyulursa 400mb gibi bişey oluyo ve kat kat daha hızlı ki zaten full pack kuranlar bile ışınlanınca bugda kaldıklarını söylüyorlar mini packi hiç söylemiyorum mini packten kuranların çoğu oyuna girdiğinde direk oyun kapanıyor.Bugda kalmalar vs.
Hile koruması hiç çalışmıyo kaç tane hile çalıştırdım hiç mi bişey olmaz tek yaptığı şey program veya dosyanın adınında hile,hack,efsun isimli bişey varsa oyunu kapatıyo internetten turkhackteam felan yazsam bile oyun kapanıyo.
Filesler ayrı bir bela 1-105 emek server kurduk marketteki fiyatlar şaka gibi zen 0 yang.Biyolog itemleri,artı basma itemleri aynı şekilde çok ucuz tek tek ayarladık hepsini ama yine bilişim hayallerimizi yıktı.
- Konular
- 13
- Online süresi
- 1h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 105
- DevLira
- 0
buyrun arkadaşlar büyükwebin verdiği server daha 1 ayını doldurmamış ve server kapalı halde bakın büyükwebe diyorum eğer makineler değiştiriliyorsa bunun için sıkıntı yaşayan baya bir kitle varsa bunların ücretlerini geri tahsis etmeniz veya sıkıntılarımızı halletmeniz gerekiyor çünkü sizden kaynaklanan bir sorun useri kaybettikten sonra o server hiçbir işe yaramaz bu videoyuda izleyin dün gece çektim daha geçen hafta falanda değil https://www.youtube.com/watch?v=Pym8y-9CxoA
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)