TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

BuyukWeb Sizce Nasıl Arkadaşlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iSyaN0909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sen geri zekalısın bu kadar burada bütün turkmmo önünde söylüyorum SEN TAM BİR GERİ ZEKALISIN.

TİCKET ATMADIĞIN SERVER İÇİN NEYİN DOLANDIRICILIĞINDAN BAHSEDİYORSUN LAN DANGALAK.

6 YILDIR BEN BU İŞTEYİM SENİN 30 TL NE Mİ KALDIM? 6 YILDIR GECEMİ GÜNDÜZÜME KATTIM ŞU ŞİRKETE TEK LAF ATTIRMAMAK İÇİN.

SİZ 5 PARA ETMEZ GERİ ZEKALILAR MI BÜYÜKWEB DOLANDIRICI DİYE BİR VİDEO ATINCA BÜYÜKWEB DOLANDIRICI OLACAK ?

BU FİRMA SENİN ATALARINI BÜYÜTTÜ 10.000 ÜSTÜ MÜŞTERİ GELDİ GEÇTİ BU 6 YILDA.

SİZİN GİBİ GERİ ZEKALILAR BİR ÜYE GİRİŞİ YAPIP TİCKET ATIP SORUNUNU BİLDİRMEKTEN ACİZ !

hakaret etmeyin düzgün bir şekilde kendinizi savunun savunamıyorsunuz hakarete başvuruyorsunuz ticket atmadığımı kim söylemiş her ticket attığımda server açık beyefendi diyip ilgilenmiyorsunuz ben 30 40 liranın peşinde değilim ama evet 30 40 lirayıda ben sizin gibi kolay kazanmıyorum benim derdim sizin insanları saf yerine koymanız sizi şuanda mahkemeye bile verebilirim lütfen düzgün konuşun ve adam gibi işinizi yapın aldığınız paranın karşılığını verin

hakaret etmeyin düzgün bir şekilde kendinizi savunun savunamıyorsunuz hakarete başvuruyorsunuz ticket atmadığımı kim söylemiş her ticket attığımda server açık beyefendi diyip ilgilenmiyorsunuz ben 30 40 liranın peşinde değilim ama evet 30 40 lirayıda ben sizin gibi kolay kazanmıyorum benim derdim sizin insanları saf yerine koymanız sizi şuanda mahkemeye bile verebilirim lütfen düzgün konuşun ve adam gibi işinizi yapın aldığınız paranın karşılığını verin

Öyle mi göstersene ne zaman ticket atmışsın ?

Son düzenleme:
buyrun benim açıklayamayacağım bişi yok herşey ortada server aktif dedikleri zaman putty navicata girmiyordu halada girmiyor

http://i.hizliresim.com/rQlEaN.jpg

http://i.hizliresim.com/pgZEDm.jpg

Birisi 20 haziran o zaman zaten açıtkı.

3 temmuza gelelim sunucunuz zaten silinmedi bende size onu belirttim ip adreslerinde değişim oldu düzgün yazıp istemediğiniz için direk gasp dolandırıcılıkla itham ettiğiniz için sadece o kısma cevap verilmiş bunların neresi kanıt mahiyetinde ?

Senin dışında 170 metin2 var şuanda işimiz gücümüz yok senin 30 tl en üstüne mi yattık ?

Az kafanızı ve beyninizi kullanarak düşünün.

Edit :

Sizin zaten sunucunuz aktifmiş size yeni ipte verilmiş fsck hatası üretmiş !

Bir ticket atıp ulaşamıyorum deseydiniz dolandırıcı gasp yerine bizde sizin sunucunuz da ki hatanız ne diye bakardık !

Reset atım düzeldi ve açıldı sunucunuz !

Son düzenleme:
Birisi 20 haziran o zaman zaten açıtkı.

3 temmuza gelelim sunucunuz zaten silinmedi bende size onu belirttim ip adreslerinde değişim oldu düzgün yazıp istemediğiniz için direk gasp dolandırıcılıkla itham ettiğiniz için sadece o kısma cevap verilmiş bunların neresi kanıt mahiyetinde ?

Senin dışında 170 metin2 var şuanda işimiz gücümüz yok senin 30 tl en üstüne mi yattık ?

Az kafanızı ve beyninizi kullanarak düşünün.

20 haziranda kesintiler olduğu için size ticket attım makineler değişiyor dediniz pazartesiden sonrada bu devam etti gelen userlerde gitti ıp adresinde değişim olduysa 3 temmuzda attığım tickete yanıt olarak onu yazacaksınız herşeyi geçtim 17 hazirandan 3 temmuza kadar beni oyaladınız yaklaşık 15 gün oluyor ve bu sorunlar sizden kaynaklandığı için bunu telafi etmek zorundasınız hala cahil bir uslüpla devam ediyorsunuz tek ben şikayetçi değilim gördüğünüz gibi herkes şikayetçi yani tek benim 30 tlmin üstüne yatmadınız hatanızı kabul edin VE BU SAATTEN SONRA SERVERİ AÇSANIZ NE FAYDA KİM GÜVENİP GELECEKKİ ZATEN 1 AYIN YARISI GİTMİŞ BENİ ANLAYIN

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri