InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BuyukWeb Sizce Nasıl Arkadaşlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iSyaN0909
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

emboscada isimli arkadaşıma katılıyorum bazı şeylerde büyükwebden almayın derim orjinal yedekleri atmama rağmen mysql çöküyor ve format atıyolar baştan düzenleme yapıyorum. ch ler açılmıyor puty site ftp navicat herşeye giriyor oyuna girmiyor ch ler ... kalıyor. Bundan önce ise makine değiştirelim sunucu değiştirelim derken çoğu zaman sv kapandı açıldı lag oldu yani sıkıntılı benden size tavsiye almayın.. Gidin başka bi bilişim araştırın büyükweb e bulaşmayın!!! Şu an 1 aylık daha süresi var serverin 100 tl çöpe gitti resmen serveri kapattım öyle duruyor kapatsınlar sv yi bi işe yaramaz büyükweb.

Ya saçma sapan şeyler yazıp adamın asabını bozmayın çalışan oyunu kendi ağzınla bozduğunu söyleyip sonra orjinalini atıyorum olmuyor diyorsun demekki yapamıyorsun.

Az kafanı kullanarak yorum yap sizlerin hizmetini iptal etmeyerek hata yapıyorum sözleşme gereği direk olarak sileceğim rahat edeceksiniz.

Ya saçma sapan şeyler yazıp adamın asabını bozmayın çalışan oyunu kendi ağzınla bozduğunu söyleyip sonra orjinalini atıyorum olmuyor diyorsun demekki yapamıyorsun.

Az kafanı kullanarak yorum yap sizlerin hizmetini iptal etmeyerek hata yapıyorum sözleşme gereği direk olarak sileceğim rahat edeceksiniz.

hocam sakin olun eğer siz zaten kendinizi biliyorsanız bırakın 5 tane çürük müşteri yerine 1 tane sağlam müşteri bile herzaman iyidir.

buyukweb'dn her zman bir cok kez server aldım ve her gördüğüm '''BİLİŞİM ARANIR''' BAŞLIKLI konularda buyukweb önermişimdir. ama eski filesleri bir konuda kendileride dediği gibi hatalı oldugu için değiştirdiler o zamnda bende server alacaktım değiştirdiklerini duyunca yeni filesleri denemeye kalktım server aldm tekrar'dan teslimat olsun tiçket konusunda cevap hızı olsun gerçekten hızlıdırlar orda yalan yok. ancak verdikleri files gerçekten eksik 1 ay boyunca bekledik 5'li efsun botu eklenecekti serverde 7 'li efsun botu var ancak bazı efsunlar yok gelen oyuncu bırakıyordu bende o gün tekrar anladım ki alınmaz ordan 20. günde serveri boşladık ilgilenmedik sonrada zaten kapandı. yani otur kalk tekrar düşün :)

FİLESLERİ DÜZELTSELER AZ İLGİ OLSA MÜŞTERİYE TERSLEME OLMASA MÜŞTERİ SİZE BİR ÖNERİDE BULUNSA ONU TERSLEMEDEN CEVAP VERİRSE BENCE İYİ BİR BİLİŞİM OLURSUNUZ... bu tavsiyeme de ters cevap vermeyin bari :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri