Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Soru
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
emboscada isimli arkadaşıma katılıyorum bazı şeylerde büyükwebden almayın derim orjinal yedekleri atmama rağmen mysql çöküyor ve format atıyolar baştan düzenleme yapıyorum. ch ler açılmıyor puty site ftp navicat herşeye giriyor oyuna girmiyor ch ler ... kalıyor. Bundan önce ise makine değiştirelim sunucu değiştirelim derken çoğu zaman sv kapandı açıldı lag oldu yani sıkıntılı benden size tavsiye almayın.. Gidin başka bi bilişim araştırın büyükweb e bulaşmayın!!! Şu an 1 aylık daha süresi var serverin 100 tl çöpe gitti resmen serveri kapattım öyle duruyor kapatsınlar sv yi bi işe yaramaz büyükweb.
Ya saçma sapan şeyler yazıp adamın asabını bozmayın çalışan oyunu kendi ağzınla bozduğunu söyleyip sonra orjinalini atıyorum olmuyor diyorsun demekki yapamıyorsun.
Az kafanı kullanarak yorum yap sizlerin hizmetini iptal etmeyerek hata yapıyorum sözleşme gereği direk olarak sileceğim rahat edeceksiniz.