Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sakın alma buyuk pişman olursun !!
Selam demin yani saat 20.00 da yatırdım parayı 20.25 de sunucuyu teslim aldım kalitelidir, son zamanlarda da bol bol hızlıdır.
Şirket sahipleri olgun kişiler mi ? : Evet
Hep duymak istediğim şeyleri söylüyorlar ( sw de uyku modu yok , biz size yardım ederiz vs ) gerçekten dürüstler mi ? : Hayır
Swyi 1-2 saat içinde veriyorlar mı ? Hayır
Kendi kafalarına göre sunucumu kapatıyorlar mı ? Hayır bir sorun oluşup kapanırsa açmıyorlar.
Bir Ticket'e yaklaşık kaç dk'da cevap veriyorlar ? Mimlendiyseniz günler sürebiliyor.
Makineleri sağlam mı ? Lag vs oluyor mu ? Hayır
Saldırı korumaları iyi mi ? Hayır
Bu bilişimden aldıysanız swye kendi filesinizi yüklediyseniz swniz bozuldu mu : Bilgim yok, ama bozulmaz.
Önermiyorum!
Hep duymak istediğim şeyleri söylüyorlar ( sw de uyku modu yok , biz size yardım ederiz vs ) gerçekten dürüstler mi ? : Hayır
Swyi 1-2 saat içinde veriyorlar mı ? Hayır
Kendi kafalarına göre sunucumu kapatıyorlar mı ? Hayır bir sorun oluşup kapanırsa açmıyorlar.
Bir Ticket'e yaklaşık kaç dk'da cevap veriyorlar ? Mimlendiyseniz günler sürebiliyor.
Makineleri sağlam mı ? Lag vs oluyor mu ? Hayır
Saldırı korumaları iyi mi ? Hayır
Bu bilişimden aldıysanız swye kendi filesinizi yüklediyseniz swniz bozuldu mu : Bilgim yok, ama bozulmaz.
Önermiyorum!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)