HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben Sana Gold Vea Anksof Bileşimden Yani 2 Sinden Birinden Almayı Öneriyorum.Ben Bizzat Gold Bileşimden Alıcağım 3 Aylık 25 Nisanda.Sanada Bunlardan 2 Sinden Birini Seçmeni Öneriyorum.Hiç Bir Şikayetleri Olduğu Konu Şuana Kadar Görmedim.Yinede Karar Senin.Ve Over Bilesime Bakılırsa Bazen 3-4 Gün Sonra Server Veriyorlarmış.Bu Yüzden İyice Araştırmanı Düşünüyorum.1-2 Gün 'Lük Araştırma Yeterince Detaylı Olucaktır.İnş Serverini Açarsın Kardeşim.
Veriyorlarmıs Değil ? Hizmet Sözleşmesinde Bunu Kendileride Yazmış Bulunmakta. 5-4 Gün İçinde Teslimat Yapılır.Yanlıs Bilgilendirme Yapmayın
vallaha kardes serverimi aldım her serverde saldırı gordum ama sağlam serverlerı var cok memnunum hele bide sitelerı var gormelısınız
cok sağlam ve onerırım mt2tr.org hem uygun hem kalıtelı suan 2.ci serverımı alcam 10dk gec verdıler sorun olmaz tek alan ben deılım
cok sağlam ve guvenılır bılısıımcı suanda serverım 25 gunu kaldı aksam gıdıp uzattırp userlere acıcam ve arkadasalr sızın gıbı bende sorusdurdum en sağlam overbilisim cikdi ve bugune kadar ne sucmamam oldusa overbılısımden Özur Dılerm
cok sağlam ve onerırım mt2tr.org hem uygun hem kalıtelı suan 2.ci serverımı alcam 10dk gec verdıler sorun olmaz tek alan ben deılım
cok sağlam ve guvenılır bılısıımcı suanda serverım 25 gunu kaldı aksam gıdıp uzattırp userlere acıcam ve arkadasalr sızın gıbı bende sorusdurdum en sağlam overbilisim cikdi ve bugune kadar ne sucmamam oldusa overbılısımden Özur DılermŞirket sahipleri olgun kişiler mi ? =>EVET OLGUN KİŞİLER. YERİ GELDİĞİNDE CİDDİ.YERİ GELDİĞİNDE HAL HATIR SORAN KİŞİLERDİR. SAMET ABİ İYİDİR İYİ
Hep duymak istediğim şeyleri söylüyorlar ( sw de uyku modu yok , biz size yardım ederiz vs ) gerçekten dürüstler mi ?.Dürüstler benim serverin açıkları vardı saolsun kapattılar. ufak sorunları hallediyorlar
Swyi 1-2 saat içinde veriyorlar mı ? Server para yatırdıysanız teslimat sıranızı bekliceksiniz.
Kendi kafalarına göre sunucumu kapatıyorlar mı ? Hayır sadece bakım oldugu zaman bilgilendiriyorlar. Genel bakıma alıyorlar
Bir Ticket'e yaklaşık kaç dk'da cevap veriyorlar ? Yoğunluğa göre değişiyor.
Makineleri sağlam mı ? Lag vs oluyor mu ? Lag v.s yok. ağlam sunucuları var
Saldırı korumaları iyi mi ? Evet putty üzerinde ve milyarlık korumları mevcut
Bu bilişimden aldıysanız swye kendi filesinizi yüklediyseniz swniz bozuldu mu? hayır çok güzel server filesi var hele orta derece süper
NOT: YENİ KURALLARA GÖRE OVERBİLİSİM SİTE + FORUM+ OVERPANEL (TEŞ TUŞLA HERŞEY) VERİYOR.!
Hep duymak istediğim şeyleri söylüyorlar ( sw de uyku modu yok , biz size yardım ederiz vs ) gerçekten dürüstler mi ?.Dürüstler benim serverin açıkları vardı saolsun kapattılar. ufak sorunları hallediyorlar
Swyi 1-2 saat içinde veriyorlar mı ? Server para yatırdıysanız teslimat sıranızı bekliceksiniz.
Kendi kafalarına göre sunucumu kapatıyorlar mı ? Hayır sadece bakım oldugu zaman bilgilendiriyorlar. Genel bakıma alıyorlar
Bir Ticket'e yaklaşık kaç dk'da cevap veriyorlar ? Yoğunluğa göre değişiyor.
Makineleri sağlam mı ? Lag vs oluyor mu ? Lag v.s yok. ağlam sunucuları var
Saldırı korumaları iyi mi ? Evet putty üzerinde ve milyarlık korumları mevcut
Bu bilişimden aldıysanız swye kendi filesinizi yüklediyseniz swniz bozuldu mu? hayır çok güzel server filesi var hele orta derece süper
NOT: YENİ KURALLARA GÖRE OVERBİLİSİM SİTE + FORUM+ OVERPANEL (TEŞ TUŞLA HERŞEY) VERİYOR.!
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)