HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Önermiyorum
Sayın Serhat ÇETİN, biz bu foruma vaktimiz olmadığından giriş bile yapamıyoruz. Günde 300 lira kısasından google reklamlarına harcıyoruz. Bir ofis açıp kapatmak çokmu basit sanıyorsun sen? İstersen ilk önce okuluna git yada biraz daha büyüdükten sonra ablanın hesap numarasını kullanmayı bırakıp kendi adına bir hesap açarsın. 

Merhaba,
Delete Hosting ' in her konusunda bitmenizden şahsen oldukça rahatsızım.
Size bayilikten ziyade , bir şeyler veriyorlardır ki bu kadar reklamını yapmayı seviyorsunuz.
Admin gereken işlemi en kısa sürede yapacaktır. Delete Hosting çalışanları henüz kendilerini aklayabilmiş değiller. Ofis açmakla , ya da warez tema kullanımıyla bu işler olmuyor malesef. Ne zaman ki admin kesin kararını açıklayacak , isterseniz o saatten sonra böyle emin konuşun. Keza şu an tek geçim kaynağınız Turkmmo.com. Buradan kovulduğunuz da satış yapamayıp kapatacağınız her halinizden belli.
Olmayan sunucularınız üzerine teminat vermezseniz , turkmmo üyeleri adına gerçekten çok mutlu olurum. ( Sunucunuz olsa , bayilik almazsınız. )
Saygılarımla..
Serhat ÇETİN
YazdiĞiniz yorumlar sİzİn karakterİnİzİ ve sevİyenİzİ bellİ ettİ bu foruma gİrİŞ bİle yaparmiyorsaniz bu forumdakİ İnsanlari neden dolandirmak İstİyorsunuz ozaman ???
Sayın Serhat ÇETİN, biz bu foruma vaktimiz olmadığından giriş bile yapamıyoruz. Günde 300 lira kısasından google reklamlarına harcıyoruz. Bir ofis açıp kapatmak çokmu basit sanıyorsun sen? İstersen ilk önce okuluna git yada biraz daha büyüdükten sonra ablanın hesap numarasını kullanmayı bırakıp kendi adına bir hesap açarsın.![]()
Merhabalar ,
Kendime ait bir banka hesabım mevcut , bu konuda kafanızı pek yormayın.
Aklın yaşta değil başta olduğunu belirtmek isterim , warez temayla , internet sitenize verdiğiniz özenle kaç kuruşluk insanlar olduğunuzu zaten herkes bilmekte.Ucuz fiyatla verdiğiniz hizmeti herkes biliyor. 21 Liraya sunucu satıp bunun vergisini + muhasebe ücretini + ofis kirasını nasıl karşıladığınız merak ediyorum.
R10 gibi bir platformda alay konusu olmuş olan firma isminiz , şu sıralar dolandırıcılıklarla anılmaya başladı. İsterseniz benim eğitimimi dert etmeyip , biraz da işlerinize yoğunlaşın.
17 Yaşında olmama rağmen , inanın sizin düştüğünüz seviyeye 3 yıldır asla düşmedim Allah'ım inşallah bundan sonra da düşürmez. Eğer benimle alakalı bir probleminiz varsa ya da bu açıklamam size yeterli gelmiyorsa telefon numaram her daim açık. İsterseniz görüşebiliriz
Saygılarımla..
Serhat ÇETİN
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)