- Konular
- 27
- Online süresi
- 6d 6h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 1,217
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar uzun soluklu bi server düşünüyorum
2012-2013 zamanında bu piyasanın içindeydik, geri dönelim dedik.
ama ücretsiz+ücretli fileslerin yorumlarına bakıyorum hayal kırıklığı içerisindeyim, ışınlanırken oyundan kopmalar, laglar buglar vs şaşırttı beni 2012 zamanının ücretsiz fileslerinde bile ışınlanırken kopmalar olmuyordu,buglar oluyordu tabiki ama oyun akışını bozmıcak şekilde oluyordu keşke zamanının filesini saklasaydım neyse konumuza dönelim
Piyasadan bayadır uzak olduğum için ilk girişte fazla yatırım yapmak istemiyorum aklımdaki fiyat 40-50 bin civarı zaten oyuniçi nesne market olmıcak fazla kar etmeyi düşünmüyorum
aklımda bu 3 files var turkmmo dan baya araştırdım
En dolu files siberdizaynda var fakat yorumlarda 3-5 kişi memnun kalmamış veya başka files önermiş fakat filesin adı yok sanı yok
İrispanel: Güzel sade ve sağlam files gibi görünüyor fakat filesde bazı güncel sistemler eksik, battle pass vs gibi
MT2.WORK : Premium filesi güzel şikayetci olanı görmedim,
sizin yorumunuz ne, önerdiğiniz bi files veya hosting var mı, lütfen sitede daha iyi filesler var gibi yorumlarda bulunmayın, o filesin linkini atın bi bakalım araştıralım
ama ücretsiz+ücretli fileslerin yorumlarına bakıyorum hayal kırıklığı içerisindeyim, ışınlanırken oyundan kopmalar, laglar buglar vs şaşırttı beni 2012 zamanının ücretsiz fileslerinde bile ışınlanırken kopmalar olmuyordu,buglar oluyordu tabiki ama oyun akışını bozmıcak şekilde oluyordu keşke zamanının filesini saklasaydım neyse konumuza dönelim
Piyasadan bayadır uzak olduğum için ilk girişte fazla yatırım yapmak istemiyorum aklımdaki fiyat 40-50 bin civarı zaten oyuniçi nesne market olmıcak fazla kar etmeyi düşünmüyorum
En dolu files siberdizaynda var fakat yorumlarda 3-5 kişi memnun kalmamış veya başka files önermiş fakat filesin adı yok sanı yok
İrispanel: Güzel sade ve sağlam files gibi görünüyor fakat filesde bazı güncel sistemler eksik, battle pass vs gibi
sizin yorumunuz ne, önerdiğiniz bi files veya hosting var mı, lütfen sitede daha iyi filesler var gibi yorumlarda bulunmayın, o filesin linkini atın bi bakalım araştıralım
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhabalar saydiklarin arasından mt2.work öneririm en azından destek konusunda sıkıntı yaşamazsın ve bilinen biri ekstra olarak öneri vermeyeceğim buradan yönlendirmeye girmesin yalnız dediğim gibi mt2work tavsiye ederim
- Konular
- 13
- Online süresi
- 17d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 2,118
- DevLira
- 24
uzun soluklu serverden kastın nedir yapısına karar verdin mi öncelikle vslilk düşünürsen yardımcı olurum orta emek öyle
- Konular
- 79
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 242
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 9,786
- DevLira
- 15
Uzun soluklu bir yapı için kendi filesimizi denemenizi öneririzArkadaşlar uzun soluklu bi server düşünüyorum
her türlü sorularınızî sorabilırsiniz.- Katılım
- 12 Şub 2012
- Konular
- 69
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 518
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 225
- MmoLira
- 4,260
- DevLira
- 9
Merhabalar saydiklarin arasından mt2.work öneririm en azından destek konusunda sıkıntı yaşamazsın ve bilinen biri ekstra olarak öneri vermeyeceğim buradan yönlendirmeye girmesin yalnız dediğim gibi mt2work tavsiye ederim
- Konular
- 13
- Online süresi
- 17d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 42
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 2,118
- DevLira
- 24
neden ekstra olarak öneri vermiyorsun şahsen ben mt2.work sayın welber beyfendiyi önermiyorum ondan da iyileri var destek konusunda sürekli bişi çıkarıp fiyat alan adamımı öneriyorsun gerçektenMerhabalar saydiklarin arasından mt2.work öneririm en azından destek konusunda sıkıntı yaşamazsın ve bilinen biri ekstra olarak öneri vermeyeceğim buradan yönlendirmeye girmesin yalnız dediğim gibi mt2work tavsiye ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)