Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İRİSPANEL + SİBERDİZAYN BLKANKA+ MT2.WORK PREMİUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdem616
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar uzun soluklu bi server düşünüyorum

2012-2013 zamanında bu piyasanın içindeydik, geri dönelim dedik.

ama ücretsiz+ücretli fileslerin yorumlarına bakıyorum hayal kırıklığı içerisindeyim, ışınlanırken oyundan kopmalar, laglar buglar vs şaşırttı beni 2012 zamanının ücretsiz fileslerinde bile ışınlanırken kopmalar olmuyordu,buglar oluyordu tabiki ama oyun akışını bozmıcak şekilde oluyordu keşke zamanının filesini saklasaydım neyse konumuza dönelim

Piyasadan bayadır uzak olduğum için ilk girişte fazla yatırım yapmak istemiyorum aklımdaki fiyat 40-50 bin civarı zaten oyuniçi nesne market olmıcak fazla kar etmeyi düşünmüyorum

aklımda bu 3 files var turkmmo dan baya araştırdım

En dolu files siberdizaynda var fakat yorumlarda 3-5 kişi memnun kalmamış veya başka files önermiş fakat filesin adı yok sanı yok

İrispanel: Güzel sade ve sağlam files gibi görünüyor fakat filesde bazı güncel sistemler eksik, battle pass vs gibi

MT2.WORK : Premium filesi güzel şikayetci olanı görmedim,

sizin yorumunuz ne, önerdiğiniz bi files veya hosting var mı, lütfen sitede daha iyi filesler var gibi yorumlarda bulunmayın, o filesin linkini atın bi bakalım araştıralım
Önce açacağın yapıya karar vermelisin. Saydığın 2 firma hazır panel bakımından iyi fakat teknik açıdan ne tür müdahaleler ediyorlar bilmiyorum.
Ben müşterilerime makine alacağı zaman SİBERE yönlendiriyorum bu zamana kadar bir lagdır yada ekstra bir durumdur söz konusu olmadı.

İrispanel ilk kayıt için yanlış hatırlamıyorsam 3 veya 4K gibi bir rakam istiyorlar bunu verdin diyelim. Ek olarak filese kostüm veya kanat almak istediğin zaman bunlara da fiyat çekiyorlar. Yani oraya 9-10K bayılmaktansa iyice bir piyasa araştırması yapmanı öneririm.

uzun soluklu serverden kastın nedir yapısına karar verdin mi öncelikle vslilk düşünürsen yardımcı olurum orta emek öyle
Hocam yorumun için teşekkür ediyorum, kastım şu 1-105 lvl 90lvl lerde exp kasmak zorlaşıcak, her hafta veya 2 haftada bir kademeli olarak özellik açılıcak battlepass, ünvan,rütbe sistemi vs gibi , gaya sisteminide istiyorum, tek tedirgin olduğum konu filesten kaynaklı laglar buglar

Uzun soluklu bir yapı için kendi filesimizi denemenizi öneririz :) her türlü sorularınızî sorabilırsiniz.
Yorumun için teşekkür ediyorum, filesinizi detaylı incelicem birazdan :)

Merhabalar saydiklarin arasından mt2.work öneririm en azından destek konusunda sıkıntı yaşamazsın ve bilinen biri ekstra olarak öneri vermeyeceğim buradan yönlendirmeye girmesin yalnız dediğim gibi mt2work tavsiye ederim
Merhablar Yorumun için teşekkür ediyorum, evet mt2.work güzel bi filese benziyor, destek konusunuda araştırdım herkes memnun gibi, özel bi soru olmıcaksa mt2.work dan sizmi yoksa arkadaşınız felan mı files aldı, eğer files aldıysanız daha detaylı bilgi verirmisiniz, filesinde bi sorun varmıydı, alttaki arkadaş her desteğe ücret talep ediyor gibi bi yorumda bulunmuş, öyle bi deneyiminiz oldu mu
Bu arada öneride verebilirsin, yönlendirmeye girmez sonuçda öneri veriyorsun, daha iyi bi files varsa bizimle paylaşabilirsin öğrenmek isterim

neden ekstra olarak öneri vermiyorsun şahsen ben mt2.work sayın welber beyfendiyi önermiyorum ondan da iyileri var destek konusunda sürekli bişi çıkarıp fiyat alan adamımı öneriyorsun gerçekten
Yorumun için teşekkür ediyorum, öncelikle yukardaki cevap verdiğin arkadaş kötü anlamda dememiştir diye tahmin ediyorum, destek konusunda da sürekli fiyat çıkarttığını bilmiyordum, bilgilendirme yaptığın için sağol, peki önerdiğin bi files var mı, memnun kaldığın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri