xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ortak Arıyorum Metin2 uzun vadeli server açmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakikat_94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 468

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumda yoktum bu yüzden konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen.
Metin2 server kurmayı düşünüyorum ama sektörden çok uzak kaldım. Bilgili bir arkadaş var ise server açmak isteyen, sunucu ihtiyacını karşılamak ve birlikte server açmak isterim. Uzun süre aktif kalsın, oynamak isteyen insanlar oynasın bu mantıkta ilerleyeceğim.

Bir kaç alternatif server açabiliriz, ws, emek benzeri.
Bu konuda yardımcı olmak ve iş yapmak isteyen olursa iletişime geçmesini isterim.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır forumda yoktum bu yüzden konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın lütfen.
Metin2 server kurmayı düşünüyorum ama sektörden çok uzak kaldım. Bilgili bir arkadaş var ise server açmak isteyen, sunucu ihtiyacını karşılamak ve birlikte server açmak isterim. Uzun süre aktif kalsın, oynamak isteyen insanlar oynasın bu mantıkta ilerleyeceğim.

Bu konuda yardımcı olmak ve iş yapmak isteyen olursa iletişime geçmesini isterim.
Merhabalar
https://forum.turkmmo.com/konu/3843700-1-99-55-120-vslik-projelerime-finansor-ortak-araniyor/ konuma bakabilir ekstra siteme göz gezdirebilirsiniz.

hazır projem var uzun süreli hard emek tarzı ilgini çekerse iletişime geçebiirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri