- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar,
Bi proje geliştiriyorum PVP Server tanıtım platformu gibi düşünebiliriz. Eski Metin2 oyuncusu olarak buraya biraz hakimim ama Silkroad ve KO hakkında hiçbir fikrim yok.
Sistemi hızlıca özetliyorum(Sona dayandık bitirmek üzereyiz neredeyse);
Sunucu sahiplerinin sunucularının reklamlarını yapabileceği temel hedefimiz budur bunun yanı sıra,
P2P(PlayerToPlayer) Ticaret, E-pin satışları yapmayı planlıyoruz.
Platforumun reklam alanları sadece anasayfa ve serverler sayfalarında olacak diğer sayfalarda ekstra kullanıcıyı darlayacak bir yapı olmayacak.
Çok fazla düşünüyorum o yüzden aklıma bir şey gelmiyor, sizlere danışmak istedim.
>>> Böyle bir platformda görmek isteyeceğiniz veya görmek istemeyeceğiniz detaylar nelerdir acaba? Şu olsa çok iyi olur böyle olmasa daha iyi gibi yorumlar benim için çok değerli.
Şimdiden vakit ayıran arkadaşım olursa teşekkürlerimi sunarım.
Sistemin başlıca genel özellikleri;
Pvp Server İlanları (Metin2, Silkroad, KO),
Legal satış (Oyun içi item, yang, vs. ticareti),
Üyelik ve Rol (Legal satış yapan oyuncular için) sistemi,
Cüzdan sistemi,
E-pin,
Reklamlar ve Öne çıkarmalar vs,
Haber(blog) Yayınları,
İlerisi için Forum,
Bi proje geliştiriyorum PVP Server tanıtım platformu gibi düşünebiliriz. Eski Metin2 oyuncusu olarak buraya biraz hakimim ama Silkroad ve KO hakkında hiçbir fikrim yok.
Sistemi hızlıca özetliyorum(Sona dayandık bitirmek üzereyiz neredeyse);
Sunucu sahiplerinin sunucularının reklamlarını yapabileceği temel hedefimiz budur bunun yanı sıra,
P2P(PlayerToPlayer) Ticaret, E-pin satışları yapmayı planlıyoruz.
Platforumun reklam alanları sadece anasayfa ve serverler sayfalarında olacak diğer sayfalarda ekstra kullanıcıyı darlayacak bir yapı olmayacak.
Çok fazla düşünüyorum o yüzden aklıma bir şey gelmiyor, sizlere danışmak istedim.
>>> Böyle bir platformda görmek isteyeceğiniz veya görmek istemeyeceğiniz detaylar nelerdir acaba? Şu olsa çok iyi olur böyle olmasa daha iyi gibi yorumlar benim için çok değerli.
Şimdiden vakit ayıran arkadaşım olursa teşekkürlerimi sunarım.
Sistemin başlıca genel özellikleri;
Pvp Server İlanları (Metin2, Silkroad, KO),
Legal satış (Oyun içi item, yang, vs. ticareti),
Üyelik ve Rol (Legal satış yapan oyuncular için) sistemi,
Cüzdan sistemi,
E-pin,
Reklamlar ve Öne çıkarmalar vs,
Haber(blog) Yayınları,
İlerisi için Forum,
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Gereksiz kalabalık ve sadelikten yana olmalı site kafa karıştırıcı pop'lar yada çok fazla menü olmamalı sade ve şık 

- Konular
- 2
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 3
Önerin için teşekkürler hocam, tasarım konusunda son derece gelişmiş bir sistem kurduk. Yoğun ve karmaşık görüntülerden oldukça uzak, Kolay sade ve anlaşılır bir yapı geliştirmeye çalışıyoruzGereksiz kalabalık ve sadelikten yana olmalı site kafa karıştırıcı pop'lar yada çok fazla menü olmamalı sade ve şık![]()
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)