bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bugun 14.30 itibari ıle bende aldım bakalım goruzecezz beklıyoruz umarım kotu konusanları haklı cıkarmazlar v12 server fıles ftpp ler dahıl verıceklerını soledıler

onca sey yazılmıs cızılmıs reklamı yapılan v12 server files alınmıs ama aynısı verılmemıs bugun konustum bahsı gecen AnkSOFT LAN yarın odemeısnı yapacaktım ama vallhi icim karardı ne desem bilemiyorum simdi yarın ben http://www.anksoft.net/v12.php bu server fıles ıcın sıparıs versem acaba aynı durumamı duserım dıye tırstım şimdi .. hersey bir yana kardsım 30 tl ıcın deymez bence neysen o ol reklamını yaptıgın files diyorsan onu ver yoksa dekı bu dıll su de 30 ytl ıcın pehh dıyorum deyermı

eyer bana bu filesın sorunsuz caslısacagına daırr bır temınat verısenız 61 ytlık ortak paketınızı alıp 1 ay sonra mennun kalırsam 200 ytlık paketınıze gecerım teninat sartıylan ... http://www.anksoft.net/v12.php bu olucak

dun bu yazıları buraya yazdım ama demekkı birilerii bisi diyorsa dogruluk payı oldugunuda dusunmek gerekıyormus

evet malesef kotu habaer tam bir fiyasko site yapılırda acılıp bakılmazmı calısıyormu dıye .. dün 19:24 te acılan site http://pusu.mt2oyun.com/ kullanılmıyor ve daha cok resim var konusmalar solenenler hepsını ekleyecegım

Site mySQLine bağlanılamadı ! hatası için navigat şifreniz değiştirilmiş olabilir eski şifre ile tekrar değiştirin sorun düzelecektir. bende v7 files sipariş etmiştim ama v12 yüklenmiş halende ilgilenmelerini bekliyorum.

Site mySQLine bağlanılamadı ! hatası için navigat şifreniz değiştirilmiş olabilir eski şifre ile tekrar değiştirin sorun düzelecektir. bende v7 files sipariş etmiştim ama v12 yüklenmiş halende ilgilenmelerini bekliyorum.

:) guzel kardesim eski sifre derken neyi kasteddın server daha dun acıldı ben daha ne nacivat kurdum bende puty dun 19-24 te site acıldı siteye girdim hatayı gordum bılrdırdım aynı cvb aldım zaten eski sifrenizi verin dediler ne cabuk eskıdı server 5 dakıka ıcındemı yıllandı .. ve bu saat oldu berke beyı beklıyoruz ondan baskası yapmıyormus 20 saat bıttı

daha oyunu acmadım acamadım yanı bakalım oyunun ıcınde ne gibi sorunlar olucak onuda gorucez pack uyumluu dımı herseyı dedıklerı gıbımı reklamındakı gıbımı bakıcaz eminımkı bana aynen sunu dicekler ki o sorun varsa pack uyumlu sorun sızde dıceklerını ... cunki sikayet konsuunda baktıgımda bu konuda vardı

:( 30 saat oldu

Son düzenleme:
:) guzel kardesim eski sifre derken neyi kasteddın server daha dun acıldı ben daha ne nacivat kurdum bende puty dun 19-24 te site acıldı siteye girdim hatayı gordum bılrdırdım aynı cvb aldım zaten eski sifrenizi verin dediler ne cabuk eskıdı server 5 dakıka ıcındemı yıllandı .. ve bu saat oldu berke beyı beklıyoruz ondan baskası yapmıyormus 20 saat bıttı

daha oyunu acmadım acamadım yanı bakalım oyunun ıcınde ne gibi sorunlar olucak onuda gorucez pack uyumluu dımı herseyı dedıklerı gıbımı reklamındakı gıbımı bakıcaz eminımkı bana aynen sunu dicekler ki o sorun varsa pack uyumlu sorun sızde dıceklerını ... cunki sikayet konsuunda baktıgımda bu konuda vardı

:( 30 saat oldu

Filesler konusunda kesin birşey diyemem çünkü bende halen files probleminin düzelmesini bekliyorum.Ben v7 files sipariş ettim. Ama v12 files yüklemişler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri