Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

AnkSOFT nasil bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 540
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

v12 FİLESLERİ BOZUK MALESEF . DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR.SANIRIM.....
BU SORUNU DUZELTMEDEN KIMSEYE ALMASINI TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ BENIM GIBI SERVERINIZI KAPAR VE DUZELTMELERINI BEKLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. HAA UNUTMADAN BU BEKLEME SİZİN CEBINIZDEN GIDIYOR ONUDA BILESINIZ. SANKI BIZDEN KAYNAKLI BIR SORUNMUŞ GİBİ:)))) KOMEDİ YAA BU :)))

BEN KENDİLERİNDEN PARAMINİADESİNİ İSTİYORUM. EĞER KABUL ETMEZLERSE HAZIRDA BULUNAN BELGELERIMLE BİMER VE T.İ.B E GERKLI ŞİKAYETİMİ YAPACAĞIM.

Son düzenleme:
v12 FİLESLERİ BOZUK MALESEF . DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR.SANIRIM.....
BU SORUNU DUZELTMEDEN KIMSEYE ALMASINI TAVSİYE ETMEM ÇÜNKÜ BENIM GIBI SERVERINIZI KAPAR VE DUZELTMELERINI BEKLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. HAA UNUTMADAN BU BEKLEME SİZİN CEBINIZDEN GIDIYOR ONUDA BILESINIZ. SANKI BIZDEN KAYNAKLI BIR SORUNMUŞ GİBİ:)))) KOMEDİ YAA BU :)))

BEN KENDİLERİNDEN PARAMINİADESİNİ İSTİYORUM. EĞER KABUL ETMEZLERSE HAZIRDA BULUNAN BELGELERIMLE BİMER VE T.İ.B E GERKLI ŞİKAYETİMİ YAPACAĞIM.

Yorumunuz için teşekkür ederiz

Tabiki şikayetinizi yapabilirsiniz..

Gereklı Açıklama http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/2599579-anksoft-ve-v12-files-facihasi.html Yapılmıştır.

Berke FİNCANCI

Son düzenleme:
v12 filesinizde sorun varmış TRye yeni gelen silahlar maplar yokmuş.

bundan başka bir şikayet duymadım :)

bu arada Filesdeki sorun sadece bunlar mı başka bir sorun var mı?

Müşteri memnuniyeti SIFIR

Müşteri memnuniyeti SIFIR

peki bu yorumu yapıyorsunuzda neden Müşteri memnuniyeti düşük olduğunu iletinizi anlamiş değilim sebebini anlatsanız bizde ona göre bir düzen içerinde çalışalım kısa bir açıklama yaparsanız neye göre yaptığınızı anlamamız mümkün değil

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri