- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Abi AnkSoft Bu 

- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
- Konular
- 6
- Online süresi
- 18h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 255
- DevLira
- 3
hersey parayı verene kadar canım cıcım yaparız ederiz sonrasında
paket servis adamların packını bıle bız yapıyoruz 15 gundur yeni haritaların ısınlanma npc sini yapamadılar bide dalga gecer gibi cvb verıyorlar
diyoruzkı siz eminmisiniz reklamını yaptıgınız server files olduguna diyoruz cvb su test ediyoruz ole veriiyoruz terbiyeli konusn dıyorlar ..verdiler test edıp sagolsunlar oyuna giryoruz adamın kafasının yarısı yok kostum giyorsun yerın dıbıne gecyorsun haraket edemıyorsun catakompa gıdıyorsun takılıp kalıyorsun 6 yeniharita diyorlar bırakın 6 yı efsane ada var orayda zor gıdıyoruz
ama ben bunları halletım packlarını duzelttım adamlar bir npcyı koyamadılar ..olan benım 90 lıraya oldu reklamda yazıyor ısteyen fttp sunucu bılgılerı verılır serverı alınca malesef veremıyoruz kendınız alan adı host alıyorsunuz sonrası panel ıstıyorsunuz panel yok dıyorlar
item yapıyorsun ardından kayboluyor ha bir oyuna girip bazıları item yapabılıyor nasıl oluyorsa ... fulll 7 efsun edit item buda basımıza geldı neyse ben o reklamdaki ozellikleri alamadgım takdırde zaten oyunu kapatıcam baska bır sunucu arıcam ama elımde ne kadar delıl varsa burayada koyucam ..... herkes bılsın dıye
ellimde butun konusma kayıtları var oyun ıcın neler yapmıslar verdiklerinde cekılmıs videoları oyunun ve sonrasında konuşulanlar kısaca bu sekılde 10 lıra etmez bır oyun bosa zaman kaybı oldu benım ıcın....
dun gece apo444 ün server filesini indirdim aynı bu hicbir deysiklik yok ondada aynı npc sorunu var benım aldıgım server fieslete aynı sorun var ole olduktan sorna onu alır kulanırım sabit ip den server acarım daha ıyı onuda bukadar ( yazgan bilişim hizmetleri ) ıkısıde aynı yazıyor putyde hicbir farkı yok herseyiylen aynı server files ... neyse odeme gunune kadar beklıcem oldu oldu olmadı ... herkesin ipi pzarda olur
paket servis adamların packını bıle bız yapıyoruz 15 gundur yeni haritaların ısınlanma npc sini yapamadılar bide dalga gecer gibi cvb verıyorlar
diyoruzkı siz eminmisiniz reklamını yaptıgınız server files olduguna diyoruz cvb su test ediyoruz ole veriiyoruz terbiyeli konusn dıyorlar ..verdiler test edıp sagolsunlar oyuna giryoruz adamın kafasının yarısı yok kostum giyorsun yerın dıbıne gecyorsun haraket edemıyorsun catakompa gıdıyorsun takılıp kalıyorsun 6 yeniharita diyorlar bırakın 6 yı efsane ada var orayda zor gıdıyoruz
ama ben bunları halletım packlarını duzelttım adamlar bir npcyı koyamadılar ..olan benım 90 lıraya oldu reklamda yazıyor ısteyen fttp sunucu bılgılerı verılır serverı alınca malesef veremıyoruz kendınız alan adı host alıyorsunuz sonrası panel ıstıyorsunuz panel yok dıyorlar
item yapıyorsun ardından kayboluyor ha bir oyuna girip bazıları item yapabılıyor nasıl oluyorsa ... fulll 7 efsun edit item buda basımıza geldı neyse ben o reklamdaki ozellikleri alamadgım takdırde zaten oyunu kapatıcam baska bır sunucu arıcam ama elımde ne kadar delıl varsa burayada koyucam ..... herkes bılsın dıye ellimde butun konusma kayıtları var oyun ıcın neler yapmıslar verdiklerinde cekılmıs videoları oyunun ve sonrasında konuşulanlar kısaca bu sekılde 10 lıra etmez bır oyun bosa zaman kaybı oldu benım ıcın....
dun gece apo444 ün server filesini indirdim aynı bu hicbir deysiklik yok ondada aynı npc sorunu var benım aldıgım server fieslete aynı sorun var ole olduktan sorna onu alır kulanırım sabit ip den server acarım daha ıyı onuda bukadar ( yazgan bilişim hizmetleri ) ıkısıde aynı yazıyor putyde hicbir farkı yok herseyiylen aynı server files ... neyse odeme gunune kadar beklıcem oldu oldu olmadı ... herkesin ipi pzarda olur
Son düzenleme:
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
hersey parayı verene kadar canım cıcım yaparız ederiz sonrasındapaket servis adamların packını bıle bız yapıyoruz 15 gundur yeni haritaların ısınlanma npc sini yapamadılar bide dalga gecer gibi cvb verıyorlar
item yapıyorsun ardından kayboluyor ha bir oyuna girip bazıları item yapabılıyor nasıl oluyorsa ... fulll 7 efsun edit item buda basımıza geldı neyse ben o reklamdaki ozellikleri alamadgım takdırde zaten oyunu kapatıcam baska bır sunucu arıcam ama elımde ne kadar delıl varsa burayada koyucam ..... herkes bılsın dıye
ellimde butun konusma kayıtları var oyun ıcın neler yapmıslar verdiklerinde cekılmıs videoları oyunun ve sonrasında konuşulanlar kısaca bu sekılde 10 lıra etmez bır oyun bosa zaman kaybı oldu benım ıcın....
1. Pack veririrken sorunsuz olarak verirmiştir ve ayrıyeten özel destek istediğiniz için sağlanmamıştır.
2. Oyun içi destek istediğinizi öğrendim oyun içi destek vermiyoruz
3. Sitenize Panel Atılmıştı ve mevcut paneli silipte başka panel atıpta tekrar panel istiyorsunuz bu şekilde birşey yapılmaz heryerde panel vardır bulamazsanız zaten destek departmanı sizinle ilgileir
4. Tehtit ederek hiç bir yere gidemezsiniz 2-3 yere olumsuz yorum yapipta size özel destek sağlıcağımızı zannetmeyin Diyer yorumlarınızdada gereklı açıklamayı yaptım ancak aynı yerde dönüyorsunuz.
5. Siz Bizi Satın almıyorsunuz Ürün satın alıyorsunuz bir konuşma yaparken 2 kere düşünmenızı tavsiye ederim
iyi günler.
Berke FİNCANCI
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Öncelikle duyduğuma göre iyi bir bilişim diyorlar.:ka19:
Bende almayı düşünüyorum.

Fiyatlarıda normal gibi duruyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)