shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
Hikaye Ekle

Mars bunu hakediyormu ?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan HeLLscreams
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bzim demek istedigimiz 6-7 efsun serverde kendimiz ugraşarak yapıyorduk şimdi adam oyuna başlasa 1haftada ful 6-7 olur yani 6-7 efsun emekle yapmak başka para ile almak başka 6-7 efsun satılması bana göre çok yanlış user kaybına neden olabilir 6-7 efsun nesnesi satılması ve buna benzer şeylerin satılması..
 
Son düzenleme:
Edit kelimesinin altını çizmek isterim burada.
Edit çok farklı bir olay satılanlardan.Edit efsun oranları normal oyun oranlarının ya max.seviyesindedir ya da biraz daha yüksektir.Yani sizin bu satılan altı yedinci efsunlarla edite yakın bir efsun yakalayabilmeniz bile %1'lik bir ihtimal.Ayrıca bu efsunlar çok da alçak bir fiyattan satılmıyor.
Onu bırakın,zaten 6 ve 7. efsunlar oyun içinden elde edilebiliyordu.Başından beri serverda edit olması gerekmez mi öyleyse?

Ya anlamıyorsunuz biz o kadar emek verdik derece çarlarımızı kastık ödül almama azıcık bir şey kaldı suan hem exp bağışlama yok oldu hemde artık oyundan soğudum bunun gelmesıyle. Emeğe saygısızlık oldu bu.En baştan satılsaydıda keşke bunlarda baştan bilseydik.Oyunu başladıktan bir süre satılması kötü oldu.
 
ya en dogrusnu siz bılırsınız ancak jupıterde satılıor zaten marsta satılmasın
 
Edit kelimesinin altını çizmek isterim burada.
Edit çok farklı bir olay satılanlardan.Edit efsun oranları normal oyun oranlarının ya max.seviyesindedir ya da biraz daha yüksektir.Yani sizin bu satılan altı yedinci efsunlarla edite yakın bir efsun yakalayabilmeniz bile %1'lik bir ihtimal.Ayrıca bu efsunlar çok da alçak bir fiyattan satılmıyor.
Onu bırakın,zaten 6 ve 7. efsunlar oyun içinden elde edilebiliyordu.Başından beri serverda edit olması gerekmez mi öyleyse?

Mars serveri açılırken ne başlık altında açıldı EMEK SERVERİ olarak açıldı diye biliyorum ben.Başından beri madem EMEK SERVERİ idi neden serverin parasını karşılama adına milletin emek vererek aldığı 7 efsunları para ile satarak milleti emeğini köreltiyorlar bu sorulması gereken bir soru galiba.
Extradan şunuda belirtmekte fayda var galiba;başta emek adına açılmış bir server iken şimdi çıkar serverine doğru bir ilerleme var.
Tutulamıyacak sözleri başından vermemek en doğrusu kanaatimce,başka market ve edit satışı olmıyacak diye açılan bir servere sonradan market eklemek ne kadar anlamlı tartışılır bir konu.
Kıssadan hisse milletin demek istediği olay şu;Ben uğraştım ettim yaptım EMEĞİMLE,yeni gelicek birisi benim EMEĞİMİ çiğneyip parasal açıdan benden daha üstün olabilecek ise bu serverin EMEK SERVERİ olması nerede kaldı ?.
Açıklayıcı bir şekilde denmek isteneni anlatabildim umarım.


Altını çizdiğin edit kelimesi zaten milletin ana maddesi değil.Ana madde 6-7 efsunun markette satılması.Bende bunun altını çizmek isterim.
 
500 600 m zaten etmeyin eylemeyin ya zaten derece yapmakta o kadar zorlu bi iş degil artık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst