- Konular
- 30
- Online süresi
- 2d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 1,698
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu çok kötü oldu 1 eşitsizlik 2 adam orda 1 2 liraya alacak 6.7 efsunu sw de satacak 300m gibi fiyatlara eşitmi bu söz size kalmış?
- Konular
- 48
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
1 yıl 0 dan baslıyarak emekle kasalım ama admın bey kendı cıkarları ıcn ıtem satsın oh 

- Konular
- 140
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yav tabi bişeyler kazanmaları gerek satacaklar tabi ama bu 6.7 efsunlar olmasın böyle adil olmuyor editsiz server editli gibi oluyor o kadar emekle derece çarlarımı kastım simdi o carlarımı silmek istiyorum o dereceye geldim suan
- Konular
- 36
- Online süresi
- 3h 22m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 95
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
Ya admin ben acıldıgından beri mars oynuyorum editsiz bir kasmalık ve online sayısı cok bir pvp buldum dedim hemen atladım ve acıldıgından 1-2 ay sonra oynamaya koyuldum. Yavas yavas yukseldim ve suan 50 tye ulastım. ama birisi gelip benim 1.5 senelik emeğimi ezip 2 gunde 100 t lik itemler yapabilecek.. Adil değil bu bizim öyle gidip saga sola para yatırmaya paramız yok. Bi yogun borcun faturanın içindeyken gelip bizden para istemeyin.. Madem serverin giderlerini biz karsılıcaz ozaman bize gmlik verin ya :S olmaz böyle birşey lütfen bizim serverdeki item satıslarının kaldırılmasını istiyoruz. Lütfen..Adam kraliyetle geziyor bizim c turkuazımız bile onun yanında bir hiç kalıyor nekadar vursakda yatmıyor lütfen hem kraliyeti hemde 7.efsunları kaldırılmasını rica ediyoruz..
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Edit kelimesinin altını çizmek isterim burada.
Edit çok farklı bir olay satılanlardan.Edit efsun oranları normal oyun oranlarının ya max.seviyesindedir ya da biraz daha yüksektir.Yani sizin bu satılan altı yedinci efsunlarla edite yakın bir efsun yakalayabilmeniz bile %1'lik bir ihtimal.Ayrıca bu efsunlar çok da alçak bir fiyattan satılmıyor.
Onu bırakın,zaten 6 ve 7. efsunlar oyun içinden elde edilebiliyordu.Başından beri serverda edit olması gerekmez mi öyleyse?
Edit çok farklı bir olay satılanlardan.Edit efsun oranları normal oyun oranlarının ya max.seviyesindedir ya da biraz daha yüksektir.Yani sizin bu satılan altı yedinci efsunlarla edite yakın bir efsun yakalayabilmeniz bile %1'lik bir ihtimal.Ayrıca bu efsunlar çok da alçak bir fiyattan satılmıyor.
Onu bırakın,zaten 6 ve 7. efsunlar oyun içinden elde edilebiliyordu.Başından beri serverda edit olması gerekmez mi öyleyse?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)