Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altın Konu Listesi
Forumumuzda oluşturulan ve altın konu olarak işaretlenen içeriklerin listesi.
Bir ofis ortamında masa alanı eksikliğinden daha stresli bulduğum hiçbir şey yok ve şükürler olsun ki burada incelenen Satechi Alüminyum Dikey Dizüstü Bilgisayar Sehpası, bana kullanılmadığı zaman dizüstü bilgisayarımı...
Corey Martin tarafından geliştirilen ve Draknek & Friends tarafından yayınlanan Bonfire Peaks, 30 Eylül'de PC, Switch ve PlayStation'da piyasaya sürüldü ve eşyalarınızı yakmak için şenlik ateşine taşımanız gereken güzel bir...
SEGA'nın bu klasik ve bazen kaotik bulmaca platform oyunu serisi, başlangıçta oyun salonlarında ve daha sonra Nintendo Gamecube'daki evlerde piyasaya sürüldü. Dünyayı, AiAi adlı topla kapana kısılmış bir maymunun çeşitli zorlu...
Yakın zamanda TCL X925 Mini LED TV'yi incelerken, yerleşik Onkyo surround ses çubuğu ve subwoofer'dan gelen ses kalitesinden etkilendim. O sırada bana ayrıca bir TCL Ray-Danz TS9030 Sound Bar ve Kablosuz Subwoofer da...
Tails of Iron, Odd Bug Studio tarafından geliştirilen ve United Label, CI Games tarafından yayınlanan, elle çizilmiş, ruhlara benzeyen bir aksiyon RPG'sidir. 17 Eylül 2021'de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve PC'de...
İyi bir bulmaca oyununa bayılıyorum ama Faraday Protokolü gelen kutuma girdiğinde kimi arayacağımı biliyordum. Kayınbiraderim Justin bulmaca oyunlarında bir sihirbazdır ve bu onun ilgisini çekecek kadar benzersiz görünüyor...
Eylül ortasında Sony, PS5 oyuncularının PS5 konsollarına ve PS5 Dijital konsollarına NVMe (Geçici Olmayan Bellek Ekspres) M.2 SSD (katı hal sürücüsü) eklemelerine olanak tanıyan bir güncelleme yayınladı. Karşılaştırma için, PS4...
Oyun, Jez'in gece yarısı kampta kan donduran bir çığlıkla uyanmasıyla başlıyor. Bir şeylerin ters gittiğini kısa sürede anlarsınız. Jez'in kabin arkadaşı vahşice öldürüldü! İş kabin arkadaşıyla bitmiyor, kamptaki görevlilerin...
Pandeminin büyük bölümünde pek çok kişi farklı nedenlerle normal çalışma alanlarının dışında girişimlere girdi. Bazı örnekler arasında Uber için araba kullanmak, tam zamanlı yayın yapmak yer alır. Ancak Avustralyalı dans-punk...
PJ Masks: Gecenin Kahramanları, Petoon Studios tarafından geliştirilen ve Outright Games tarafından yayınlanan bir 3D aksiyon yan kaydırma oyunudur. Oyun 29 Ekim 2021'de PlayStation, Xbox, Nintendo Switch ve Steam'de...
Chorus, Deep Silver Fishlabs tarafından geliştirilen üçüncü şahıs uzay savaşı nişancı oyunudur. Oyun 3 Aralık 2021'de Epic Games Store ve Steam üzerinden Xbox, PlayStation ve PC için yayınlandı. Chorus evreninde Nara'nın...
Oyunla geçirdiğim birkaç saatin ardından hem ne kadar yanıldığımı hem de sağlıklı yolculuğuna ne kadar çok fikir sığdırmayı başardığını görünce şaşkına döndüm. Undertale'den ilham alan sıra tabanlı dövüş, Pokemon benzeri...
Ashwalkers, Life is Strange'in ortak oluşturucusu Hervé Bonin'in yeni stüdyosu Nameless XIII ve yayıncı Dear Villagers tarafından hazırlanan bir hayatta kalma simülasyonudur. 15 Nisan 2021'de Steam'de yayınlandı ve oyunun 34...
Room To Grow adlı yeni bir bağımsız bulmaca oyunu bana ilk kez ulaştığında, oyun bana "aldatıcı derecede basit" ve "zorlu" olarak tanımlandı. Bulmaca oyunlarını seven biri olarak bu açıklamaya biraz şüpheyle yaklaştım...
Yeni Pokémon Snap, 2021'de şu ana kadar piyasaya sürülen en saf ve eğlenceli oyun deneyimidir. 30 Nisan'da Nintendo Switch için piyasaya sürülen Yeni Pokémon Snap, yetişkin yaşamının bataklığını geçici olarak ortadan kaldırmak...
Sam & Max Save The World Remastered, Skunkape Games tarafından hazırlanan ve 3 Aralık 2020'de Steam ve Nintendo Switch'te piyasaya sürülen epizodik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Sam & Max dünyasına ilk girişimim 1993...
Insurmountable, ByteRockers Games tarafından geliştirilen ve 29 Nisan 2021'de Steam'de yayınlanan, prosedürel olarak oluşturulan bölümler, sıra tabanlı savaşlar, kalıcı ölüm ve rol yapma özelliklerini içeren bir macera...
Base One, PixFroze tarafından geliştirilen ve Blowfish Studios tarafından yayınlanan, hayatta kalma unsurlarına sahip tek oyunculu bir uzay üssü simülatörüdür. 11 Mayıs 2021'de Steam'de yayınlandı. Bu uzay üssü simülatörü...
SANAL Gerçeklik kulaklıkları her yeni gelişmeyle birlikte gelişmeye ve daha iyi deneyimler sunmaya devam ediyor.
Hepimizin bir VR dünyasında yaşayabileceği Ready Player One tarzı bir durumun hala...
Bu incelemenin girişini, nasıl çok sayıda kulaklığa sahip olduğumu söyleyerek yazmaya başladım. Ve yeni evime taşındığımdan beri, kulaklıklarımın artık dolabımda benden başka kimsenin göremeyeceği yeni bir yeri var. Ancak...